ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Τρία λεπτά της Ίντερ, όλη η… ζωή της Φιορεντίνα (vid)

Ανατροπή μέσα σε τρία λεπτά και σπουδαίας σημασίας νίκη (1-3) για την Ίντερ κόντρα στη Φιορεντίνα. Τζέκο,Νταρμιάν και Πέρισιτς οι σκόρερς για την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάκι.

Τρία λεπτά της Ίντερ, όλη η… ζωή της Φιορεντίνα (vid)

Δια πυρός και σιδήρου πέρασε από το Αρτέμιο Φράνκι η Ίντερ. Οι πρωταθλητές Ιταλίας πανηγύρισαν σπουδαίο «διπλό» μέσα σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα, απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Νταρμιάν, Τζέκο και Πέρισιτς πέτυχαν τα τρία γκολ των Μιλανέζων. Ο Σοτίλ είχε δώσει στο πρώτο ημίχρονο το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Στο 78′ ο Γκονζάλες της Φιορεντίνα άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα.

To ματς

Εμβόλιμη αγωνιστική η 5η στη φετινή Serie A. H πρωταθλήτρια Ίντερ φιλοξενήθηκε από τη Φιορεντίνα στο Αρτέμιο Φράνκι. Ένα εκτός έδρας παιχνίδι για τους «Νεραντζούρι» το οποίο εξαρχής είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Η ομάδα του Ιταλιάνο έχοντας μπει αρκετά καλά στη σεζόν έχει τις δυνατότητες να κερδίσει τον οποιονδήποτε ειδικά μέσα στο σπίτι της. Από την άλλη οι παίκτες του Ιντζάκι δείχνουν ένα σοβαρό πρόσωπο από το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς ως σήμερα.

Στα του αγώνα η Φιορεντίνα μπήκε εξαιρετικά πιέζοντας ασφυκτικά την αμυντική γραμμή των φιλοξενούμενων. Το πρέσινγκ απέφερε πολλά λάθη από πλευράς Ίντερ και όλο περισσότερες κατοχές μπάλας από πλευράς γηπεδούχων. Βλάχοβιτς και Σοτίλ προσπάθησαν να κερδίσουν τον Χαντάνοβιτς ωστόσο οι προσπάθειες τους δεν βρήκαν τον πολυπόθητο στόχο. Κάτι τέτοιο ωστόσο δε συνέβη και στο 23ο λεπτό. Εκεί ο Σοτίλ βρέθηκε φάτσα με το τέρμα, εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Γκονζάλες και έγραψε το 1-0.

Μέχρι και το 35′ η Φιορεντίνα ήταν ανώτερη στο γήπεδο. Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Ίντερ ισορρόπησε και εν συνεχεία έδειξε ικανή για το γκολ της ισοφάρισης. Λαουτάρο και Τζέκο πάλεψαν όμως δεν μπόρεσαν εν τέλει να βρουν δίχτυα στο πρώτο μέρος. Το 1-0 υπέρ των «Βιόλα» ήταν το σκορ του πρώτου 45λεπτου.

Ανατροπή μέσα σε τρία λεπτά για την Ίντερ

Στην επανάληψη, η Ίντερ πίεσε περισσότερο και δικαιώθηκε. Στο 52′ ο Μπαρέλα πάσαρε ιδανικά στον προωθημένο Νταρμιάν και ο τελευταίος με διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-1. Σαν να μην έφθανε αυτό για τη Φιορεντίνα, τρία λεπτά μετά η Ίντερ πραγματοποίησε ολική ανατροπή. Δράστης αυτή τη φορά ο Τζέκο. Ο Τσαλχάνογλου εκτέλεσε το κόρνερ, ο Βόσνιος πήδηξε ψηλότερα απ’ όλους και έκανε το 1-2.

Στη συνέχεια ο ρυθμός άνοιξε ακόμη περισσότερο. Οι γηπεδούχοι πήραν την κατοχή της μπάλας με την Ίντερ να περιμένει πίσω την κατάλληλη στιγμή για την αντεπίθεση. Όσο να ήθελαν όμως ουδέποτε κατάφεραν να απειλήσουν ξανά με αξιώσεις την αντίπαλη εστία. Στο 78′ μάλιστα οι «Βιόλα» έμειναν με δέκα παίκτες έπειτα από την αποβολή του Νίκο Γκονζάλες. Η Ίντερ διαχειρίστηκε άριστα τον χρόνο. Λίγο πριν το φινάλε βρήκε μάλιστα ακόμη ένα γκολ με τον Πέρισιτς γράφοντας έτσι το τελικό 1-3.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ