ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Επιτέλους… τρίποντο η «χλωμή» Γιουβέντους (vid)

Η Γιουβέντους παραλίγο να βγάλει ξανά τα μάτια της. Οι «Μπιανκονέρι» πέρασαν με νίκη με ανατροπή (3-2) από την έδρα της Σπέτσια και πανηγύρισαν τη πρώτη του φετινή νίκη στη Serie A.

Επιτέλους… τρίποντο η «χλωμή» Γιουβέντους (vid)

O Ντε Λιχτ γλίτωσε τη Γιουβέντους από οδυνηρές καταστάσεις. Με το τέρμα του Ολλανδού αμυντικού η «Μεγάλη Κυρία» πήρε τη νίκη στο Αλμπέρτο Πίκο επικρατώντας της Σπέτσια Με 3-2. Ο Κεν έβαλε μπροστά την ομάδα του Αλέγκρι. Γκιάσι και Αντίστ έφεραν… τούμπα το παιχνίδι. Η Γιουβέντους αντέδρασε και πραγματοποίησε τη δική της ανατροπή, η οποία και καθόρισε το παιχνίδι. Κιέζα και Ντε Λιχτ χάρισαν τη νίκη στην ομάδα τους.

Το ματς

Με στόχο την πρώτη της νίκη η Γιουβέντους του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αντιμετώπισε την Σπέτσια στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Serie A. Oι «Μπιανκονέρι» έπειτα από τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα ήθελε να ξορκίσει το κακό και να σπάσει το… ρόδι. Απέναντί της μια Σπέτσια που μέχρι στιγμής έχει δείξει καλά στοιχεία στο πρωτάθλημα. Η αναμέτρηση στο Αλμπέρτο Πίκο έμοιαζε εξαρχής δύσκολη για τη «Μεγάλη Κυρία».

Οι φιλοξενούμενοι από το πρώτο λεπτό είχαν την κατοχή της μπάλας και τη διάθεση να κυνηγήσουν ένα γρήγορο γκολ. Η καλά διαβασμένη όμως αμυντική γραμμή της Σπέτσια με τον Νικολάου κολώνα αυτής δεν άφηνε ελεύθερους χώρους. Το πρώτο 20λεπτο κύλησε αναίμακτα για τους γηπεδούχους. Στο 28′ όμως η Γιουβέντους κατάφερε να βρει τον τρόπο να ανοίξει το σκορ και να αποβάλει μέρος από το άγχος. Σκόρερ για τους «Μπιανκονέρι» ο Μόιζε Κέν, με τον νεαρό να πετυχαίνει το πρώτο του τέρμα στην επιστροφή του στα ιταλικά γήπεδα.

Η χαρά των φιλοξενούμενων ωστόσο δεν κράτησε παρά μόνο πέντε λεπτά. Στο 33′ η Σπέτσια βγήκε μπροστά και με τον Γκιάσι ισοφάρισε το παιχνίδι φέρνοντας το στο 1-1 σκορ που διαμόρφωσε και το πρώτο ημίχρονο.

Ανατροπή στην ανατροπή και διπλό η Γιουβέντους

Σπέτσια Γιουβέντους

Στην επανάληψη, ο ρυθμός παρέμεινε εξίσου υψηλός. Το ενδιαφέρον έγινε ακόμη μεγαλύτερο στο 49′ με τον Αρτίστ από πλευράς Σπέτσια να βρίσκει δίχτυα κάνοντας την ολική ανατροπή για το 2-1. Ο επιθετικός των γηπεδούχων ταλαιπώρησε τον Μπονούτσι και με δυνατό σουτ κέρδισε τον Σέζνι. Από εκείνο το σημείο και έπειτα η Γιουβέντους έδειχνε να σοβαρεύεται. Με ηγέτη τον Φεντερίκο Κιέζα η ομάδα του Αλέγκρι «έπνιξε» τον αντίπαλό της βάζοντας τον σχεδόν μόνιμα μέσα στην περιοχή του.

Στο 66′ ο Ιταλός επιθετικός πήρε προσωπικά τη φάση, πάτησε την αντίπαλη περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-2 φέρνοντας το ματς στα ίσια. Έξι λεπτά αργότερα η Γιουβέντους έφθασε στην ανατροπή του σκορ. Δράστης για τους φιλοξενούμενους ο Ματίας Ντε Λιχτ. Ο Νικολάου δεν μπόρεσε να απομακρύνει την μπάλα με τον Μπονούτσι να τον πιέζει αρκετά. Αυτή έπεσε μέσα στην περιοχή και στα πόδια του Ολλανδού και από κει στα δίχτυα του Ζοέτ. Η Γιουβέντους κατάφερε μέχρι το τέλος να διαφυλάξει το υπέρ της προβάδισμα. Το τελικό 2-3 βρήκε την ομάδα του Αλέγκρι να πανηγυρίζει έστω και στην 5η στροφή την παρθενική της νίκη στο πρωτάθλημα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ