ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Και… κλάμα ο Μπαπέ: Η «ξενέρα» σε όλο της το μεγαλείο! (vid)
Έτσι… το γλέντησε μέσα στο Παρίσι η Μπορούσια Ντόρτμουντ! (vid)
Βρήκε τον νέο της… Ζούλιο Σέζαρ η Ίντερ!
Και στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί που είναι πιο εύστοχοι και πιο… τυχεροί! (vids)
«Παίζει» με τα όνειρά της: Η Παρί κέρδισε πέναλτι και ο Ορσάτο το πήρε αμέσως πίσω! (vid)
Η Παρί έγινε… ΑΕΚ και σπάει τα δοκάρια! (vid)
Παρί: Ο Ζαΐρ-Εμερί έστειλε σίγουρο γκολ στο δοκάρι! (vid)
Κεφαλιά- κανονιά του Χούμελς και στα… Τάρταρα η Παρί! (vid)
Η Ατλέτικο θέλει ΤΗΝ «βόμβα» με Λεβαντόφσκι!
Ο Μπαπέ έγινε… υδραυλικός και την πλήρωσε ο δύσμοιρος Χούμελς! (vid)
Champions League: Το κορεό της Παρί είναι σκέτη μαγεία! (vid)
Η Ίντερ έχει έτοιμο συμβόλαιο για το αστέρι της Serie A!
Ο Σάκα και η Άρσεναλ θέλουν να κάνουν τη Σίτι να… τρέμει
Η Παρί «χτυπάει» την ταλεντάρα και παίρνει εκδίκηση από τη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Διώχνει ξανά τον Φάτι και έχει βρει ήδη ομάδα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

H Μπάγερν «ερωτεύτηκε» τον Ρούντιγκερ!

Μπάγερν Μονάχου και Γιούλιαν Νάγκελσμαν αναζητούν στόπερ παγκόσμιας κλάσης. Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει όλα τα στοιχεία για να χαρακτηριστεί ως κάτι τέτοιο.

H Μπάγερν «ερωτεύτηκε» τον Ρούντιγκερ!

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ θα πρέπει να ανάβει κάθε μέρα μια λαμπάδα στον προπονητή του, Τόμας Τούχελ. Ο συμπατριώτης του από τη στιγμή που πήγε στην Τσέλσι κατάφερε να εκτοξεύσει την ομάδα του. Έβγαλε τον Ρούντιγκερ από τη «ναφθαλίνη» και του έδωσε φτερά όπως και σε άλλους παίκτες που με τον Λάμπαρντ ήταν εξαφανισμένοι. Ο Γερμανός αμυντικός μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα μετατράπηκε σε κολώνα της Τσέλσι. Ο καλύτερος αμυντικός της, ο στυλοβάτης που καθοδηγεί την υπόλοιπη ομάδα βλέποντας από πίσω.

Ο 28χρονος έχει τελειοποιήσει πολλά στοιχεία στο παιχνίδι του. Σήμερα θεωρείται και όχι άδικα ένας εκ των καλύτερων στη θέση του. Οι μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο ανεβαίνουν μέρα με την ημέρα. Οι μεγάλοι της Ευρώπης ξέρουν πως αν τον αποκτήσουν αλλάζουν άρδην την αμυντική τους συμπεριφορά. Προσθέτουν εμπειρία και σωστές τοποθετήσεις. Πάθος και δύναμη στην αμυντική τους γραμμή.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube 

Ρεάλ Μαδρίτης από την Ισπανία και αρκετοί από τους μεγάλους του Νησιού θα ήθελαν να έχουν τον Ρούντιγκερ στο ρόστερ τους. Η γερμανική Bild εμπλέκει στη λίστα των υποψήφιων αγοραστών του υψηλόσωμου αμυντικού και την πρωταθλήτρια Γερμανίας. Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί υπό την καθοδήγηση του Γιούλιαν Νάγκελσμαν προσπαθούν να χτίσουν κάτι νέο το οποίο όμως θα έχει αρμονική συνέχεια με αυτό που άφησε ο Χάνσι Φλικ.

Ο Ρούντιγκερ είναι ταμάμ για τα σχέδια του Νάγκελσμαν

Ο Νάγκελσμαν επιδιώκει να βάλει το στοιχείο του στην γερμανική ομάδα. Θέλει νέα πρόσωπα που θα δώσουν φρέσκες ιδέες σε όλες τις γραμμές. Η Bild αναφέρει πως η Μπάγερν θέλει να χτυπήσει την πόρτα της Τσέλσι για τον Ρούντιγκερ. Άπαντες στο Μόναχο όμως γνωρίζουν πως η περίπτωση του 28χρονου μόνο εύκολη δε φαντάζει. Ο έμπειρος στόπερ μπορεί να έχει μονάχα έναν χρόνο ακόμη συμβόλαιο με τους Λονδρέζους. Παρόλα αυτά τόσο εκείνος όσο και η διοίκηση θέλουν να συνεχίζουν μαζί και μετά το καλοκαίρι του 2022. Εκτός και αν κάποιος από τους μνηστήρες τινάξει την μπάνκα στον αέρα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ