ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σοβάρεψαν τα πράγματα στη Λίβερπουλ: Έτοιμος για… τζίφρες ο Σλοτ!
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Με λίγο… ζόρι η Μίλαν «πάτησε» ξανά κορυφή! (vid)

Η Μίλαν ζορίστηκε αρκετά κόντρα στην μαχητική Βενέτσια, αλλά μ' ένα ντεμαράζ στο δεύτερο μέρος και τον Τεό Ερνάντες σε ρόλο πρωταγωνιστή (γκολ και ασίστ) πήρε το τρίποντο (2-0) κι ανέβηκε στην κορυφή της Serie A.

Με λίγο… ζόρι η Μίλαν «πάτησε» ξανά κορυφή! (vid)

Η φετινή σεζόν στις τάξεις της Μίλαν θεωρείται ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Για να το πετύχει μια ομάδα αυτό, βέβαια, χρειάζεται και τις λεγόμενες «επαγγελματικές» νίκες. Και οι «ροσσονέρι» απέδειξαν πως μπορούν να το κάνουν και αυτό. Κόντρα στη Βενέτσια η ομάδα του Στέφανο Πιόλι δεν έθελξε με την απόδοση της. Ωστόσο, είχε ό,τι ακριβώς χρειαζόταν για να πάρει το τρίποντο. Με πρωταγωνιστή τον Τεό Ερνάντες (γκολ και ασίστ), η ομάδα του Μίλανου πήρε τη νίκη (2-0) κι ανέβηκε στην κορυφή της Serie A, μαζί με τη συμπολίτισσα Ίντερ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

«Σβηστό» το πρώτο μέρος

Το παιχνίδι δεν είχε καθόλου καλό ρυθμό στο ξεκίνημα. Η Μίλαν είχε την κατοχή, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει την καλά οργανωμένη άμυνα της Βενέτσια. Είναι χαρακτηριστικό πως χρειάστηκε να φτάσουμε στο 25ο λεπτό για την πρώτη καλή ευκαιρία. Ο Τονάλι εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, ο Ρέμπιτς πήρε την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Επτά λεπτά αργότερα, ο Ρέμπιτς συνδυάστηκε με τον Καλούλου, με τον τελευταίο να πλασάρει άουτ. Ίδια ακριβώς κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Φλορέντσι στο 36′.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ήταν η Βενέτσια αυτή που έφτασε κοντά στο γκολ. Από εκτέλεση κόρνερ του Αράμου, ο Καλντάρα πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Πέρετζ δεν μπόρεσε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα εξ επαφής. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς σκορ.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μίλαν

Ντίαζ και Ερνάντες «καθάρισαν» για τη Μίλαν

Η Μίλαν μπήκε πιο δυνατά στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, με το σουτ του Τονάλι στο 50′ να περνάει λίγο άουτ. Κι εκεί που ο ρυθμός του ματς είχε πέσει και πάλι, οι «ροσσόνερι» βρήκαν το γκολ που τόσο έψαχναν στο 67′. Από μπαλιά του Μπενασέρ, ο Ερνάντες γύρισε την μπάλα από τα αριστερά και ο επερχόμενος Ντίαζ την έσπρωξε στα δίχτυα για το 1-0! Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 78′ ο Μαένπαα απέκρουσε την δυνατή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ερνάντες.

Τελικά τέσσερα λεπτά αργότερα, όμως, η Μίλαν βρήκε και δεύτερο γκολ. Ο Σαλεμέικερς έκανε ωραία κίνηση και πάσα στον αμαρκάριστο Ερνάντες, που με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-0! Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι πλησίασαν και σε τρίτο γκολ, αλλά ο Μαένπαα έδιωξε το μακρινό σουτ του Σαλεμέοκερς

Με τη νίκη αυτή η Μίλαν έφτασε τους 13 βαθμούς σε πέντε αγωνιστικές κι ανέβηκε στην πρώτη θέση της Serie A. Εκεί όπου βρίσκεται μαζί με την συμπολίτισσα Ίντερ. Ωστόσο, αμφότερες περιμένουν το παιχνίδι της Νάπολι με την Σαμπντόρια την Πέμπτη (23/9) για να δουν αν θα παραμείνουν εκεί. Από την άλλη η Βενέτσια ηττήθηκε για τέταρτη φορά στη φετινή σεζόν κι έμεινε στους μόλις 3 βαθμούς και την 18η θέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Μαϊνιάν, Καλούλου, Γκάμπια (59′ Τομόρι), Ρομανιόλι, Μπάλο Τουρέ (59′ Ερνάντες), Τονάλι, Μπενασέρ, Φλορέντσι (59′ Σαλεμέικερς), Ντίαζ (80′ Κεσιέ), Λεάο, Ρέμπιτς (73′ Πελέγκρι).

Βενέτσια (Πάολο Ζανέτι): Μαένπαα, Εμπουέχι (74′ Μαζόκι), Καλντάρα, Τσεκαρόνι, Μολινάρο, Πέρετζ (53′ Τσέρνιγκοϊ), Βάκα (82′ Τέσμαν), Μπούσιο, Αράμου, Γιόνσεν (74′ Οκερέκε), Φόρτε (53′ Ανρί).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ