ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Στον Κάρλο δεν κάνει, στον Γιούργκεν όμως…

Ο Ασένσιο βρίσκεται σε αγωνιστικό αδιέξοδο στη «Βασίλισσα» και αναζητά την ομάδα που θα τον σώσει. Ίσως η κατάλληλη αυτή τη στιγμή να είναι η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ.

Στον Κάρλο δεν κάνει, στον Γιούργκεν όμως…

Ο Μάρκος Ασένσιο είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα μπορούσε στα 25 του να κάνει σαφώς μια καλύτερη καριέρα από αυτή που έχει. Μία αδικεί ο ίδιος τον εαυτό του, μία η Ρεάλ δεν ξέρει πως να τον διαχειριστεί. Όπως και να έχει όσο βρίσκεται στη Μαδρίτη ξέρει πως δύσκολα θα πάρει τις ευκαιρίες που επιθυμεί. Δύσκολα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα και θα εκθρονίσει τα βαριά χαρτιά του Κάρλο Αντσελότι. Ούτε τώρα ούτε… αύριο, όταν η «Βασίλισσα» αναζητήσει νέα λαμπρά αστέρια για την επίθεσή της.

Ο ίδιος αντιλαμβάνεται πως το μέλλον του στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου ψαλιδίζεται. Έτσι όπως αναφέρουν και οι Ισπανοί ρίχνει τη τελευταία του ζαριά. Πιέζει για περισσότερο χρόνο συμμετοχής ή στην αποδέσμευσή του. Το δεύτερο μοιάζει ως το πιθανότερο σενάριο μιας και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν δείχνει να έχει διάθεση να αλλάξει την κατάσταση.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Όλη αυτή η… μουρμούρα μοιραία φέρνει τον Ασένσιο όλο και πιο κοντά σε επίδοξους μνηστήρες. Ομάδες που θα ήθελαν να ρισκάρουν και να δουλέψουν μαζί του. Να του προσφέρουν όσα του στερεί ο ανταγωνισμός της Ρεάλ Μαδρίτης. Πριν λίγα 24ωρα δεν ήταν λίγα τα δημοσιεύματα στην Ιταλία που ανέφεραν πως Γιουβέντους και Μίλαν ενδιαφέρονται για την απόκτηση του παίκτη.

Ο Κλοπ θέλει αυτό που αγνοεί ο Κάρλο Αντσελότι

Σήμερα οι επιλογές έγιναν ακόμη περισσότερες για τον 25χρονο επιθετικό. Στη λίστα σύμφωνα με το Fichajes προστέθηκε η Λίβερπουλ. Ο βρετανικός σύλλογος από το καλοκαίρι έδειξε πως χρειαζόταν ενίσχυση στην επιθετική γραμμή. Έναν συμπληρωματικό παίκτη που θα έδινε σημαντικές ανάσες – εξίσου όμως ποιοτικές – στα βαριά χαρτιά της ομάδας. Σαλάχ, Μανέ και Φιρμίνο χρειάζονται βοήθεια. Για την ώρα αυτή την αποστολή έχει μονάχα ο πολυτάλαντος Ντιόγκο Ζότα. Ο Ασένσιο έχει απασχολήσει έντονα και στο παρελθόν τους «Κόκκινους». Τώρα όμως οι συνθήκες μοιάζουν ακόμη καλύτερες. Τώρα όντας πιο ώριμος θα μπορούσε να προσφέρει ακριβώς αυτά που επιζητά ο Κλοπ από εκείνον.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ