ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Από Κουντέ σε… Ντε Λιχτ η Τσέλσι!

Η Τσέλσι φέρεται να έβαλε στην άκρη την περίπτωση του Ζουλς Κουντέ και στρέφεται στον Ματάις Ντε Λιχτ για την ενίσχυση της άμυνας της είτε τον Ιανουάριο είτε το άλλο καλοκαίρι.

Από Κουντέ σε… Ντε Λιχτ η Τσέλσι!

Η περσινή σεζόν ήταν ονειρική για την Τσέλσι, αφού ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του Champions League. Κάτι που έμοιαζε σχεδόν απίθανο στο ξεκίνημα της σεζόν. Ωστόσο, από τη στιγμή που ο Τόμας Τούχελ ανέλαβε την αγγλική ομάδα τα πάντα άλλαξαν. Ο Γερμανός τεχνικός παρέλαβε μια ομάδα που προβλημάτιζε υπό τον Φρανκ Λάμπαρντ και την μετέτρεψε σε «μηχανή». Όπως είναι λογικό οι επιτυχίες έφεραν ακόμη μεγαλύτερη… πείνα στους «μπλε». Γι’ αυτό, άλλωστε, ενίσχυσαν και το ρόστερ τους το καλοκαίρι με την έλευση του Ρομέλου Λουκάκου να κερδίζει τις εντυπώσεις.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Παράλληλα, η Τσέλσι προσπάθησε για μεγάλο διάστημα να «σφίξει» και την άμυνα της. Ο Τούχελ είχε θέσει ως πρώτο στόχο την απόκτηση του Ζουλς Κουντέ από τη Σεβίλλη. Ωστόσο, η ισπανική ομάδα αρνήθηκε κάθε πρόταση που της έγινε για εκείνον. Κάτι που προκάλεσε και τον εκνευρισμό του. Βέβαια, υπήρχε μεγάλη σιγουριά πως οι «μπλε» θα κυνηγούσαν εκ νέου την απόκτηση του τον Ιανουάριο ή το ερχόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, σύμφωνα με τη «Mirror», που επικαλείται ιταλικές πηγές, η αγγλική ομάδα έχει πλέον νέο νούμερο ένα στόχο για το κέντρο της άμυνας της. Αυτός είναι ο Ματάις Ντε Λιχτ της Γιουβέντους.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Ντε Λιχτ

Η ρήτρα στο συμβόλαιο του Ντε Λιχτ βοηθάει την Τσέλσι

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, ο Ολλανδός στόπερ έχει πολλούς «θαυμαστές» στις τάξεις της Τσέλσι. Ήδη από την εποχή που αγωνιζόταν στον Άγιαξ, οι άνθρωποι των «μπλε» τσέκαραν την εξέλιξη του, χωρίς να καταφέρουν να τον αποκτήσουν. Τώρα, όμως, τα πράγματα είναι κατά τι διαφορετικά. Από τη μια ο Ντε Λιχτ δεν βρίσκεται σταθερά στα πλάνα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ως βασικός ενώ και οι εμφανίσεις του από την ημέρα που αποκτήθηκε από τη «Γηραιά Κυρία» δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές.

Παράλληλα, στο συμβόλαιο του υπάρχει ρήτρα ύψους 120 εκατ. ευρώ, η οποία ενεργοποιείται το ερχόμενο καλοκαίρι. Οπότε, η Τσέλσι δεν θα χρειαστεί να μπει σε άμεσες διαπραγματεύσεις με τη Γιουβέντους για την αγορά του. Απλά θα δώσει τη ρήτρα και θα μπορεί να τον αποκτήσει άμεσα. Βέβαια, το ποσό δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο, αφού αν πληρωθεί θα τον κάνει τον ακριβότερο αμυντικό στον πλανήτη. Η Γιουβέντους προσπαθεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του και να αφαιρέσει τη ρήτρα, υπό τον φόβο απώλεια του. Ωστόσο, στις τάξεις της Τσέλσι παρακολουθούν τα τεκταινόμενα και ετοιμάζουν την κίνηση τους.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ