ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αγγλία

Γιουνάιτεντ αντίο, αλλά στο League Cup κυριαρχεί το… Λονδίνο! (vids)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκλείστηκε πρόωρα από τη Γούεστ Χαμ στο League Cup με τις Άρσεναλ, Τότεναμ και Τσέλσι να προχωράνε.

Γιουνάιτεντ αντίο, αλλά στο League Cup κυριαρχεί το… Λονδίνο! (vids)

Προ ημερών η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε εκτός έδρας της Γουέστ Χαμ για το πρωτάθλημα και μάλιστα με επεισοδιακό τρόπο. Τώρα ήταν η σειρά των Λονδρέζων να πάρουν εκδίκηση με τον δικό τους τρόπο. Στο League Cup! Τα «σφυριά» επικράτησαν εκτός έδρας με σκορ 1-0 και έτσι έστειλαν τους παίκτες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ εκτός θεσμού νωρίς!

Ωστόσο, η Γουέστ Χαμ δεν ήταν η μοναδική ομάδα από την αγγλική πρωτεύουσα που είχε ένα καλό βράδυ. Το ίδιο συνέβη και με τις Άρσεναλ, Τσέλσι και Τότεναμ! Όλες τους προκρίθηκαν στην επόμενη φάση του EFL Cup. Η κάθε μία, όμως, με τον δικό της τρόπο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

ΤΑ ΜΑΤΣ:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ- Γουέστ Χαμ 0-1

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Και το επιβεβαίωσε με τον καλύτερο τρόπο η Γούεστ Χαμ στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτή τη φορά οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους. Όπως και επίσης δεν είχαν πολλούς 11δατους ποδοσφαιριστές, όπως στο προ ημερών παιχνίδι, με τα «σφυριά», που έκαναν τη διαφορά, σαν τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Νταβίντ Ντε Χέα.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 9′ με τον Λαντσίνι. Από εκεί και πέρα έπαιξαν με μυαλό και δύναμη και κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους αποτέλεσμα, μέχρι τέλους και να πάρουν τη νίκη. Αλλά και την πρόκριση, μαζί με την εκδίκηση!

Άρσεναλ- Γουίμπλετον 3-0

Μετά από καιρό οι φίλοι της Άρσεναλ, είδαν την ομάδα τους να έχει εύκολο έργο και να περνάει ένα άνετο βράδυ. Σίγουρα οι Λονδρέζοι είχαν τον πιο ανίσχυρο αντίπαλο σε αυτή τη φάση του League Cup. Αλλά έδειξαν σοβαρό πρόσωπο και πέρασαν στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η αρχή έγινε πολύ νωρίς. Μόλις στο 11′ ο Λακαζέτ ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι και «έγραψε» το 1-0. Η Γουίμπλετον προσπάθησε να βάλει δύσκολα στους παίκτες του Μίκελ Αρτέτα και τα πήγε αρκετά καλά μέχρι το 77′. Εκεί ανέλαβε δράση ο Σμιθ Ρόου, όπου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 με τον Ενκιτιία στο 80′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Τσέλσι- Άστον Βίλα 1-1 (κ.δ), 4-3 (πέναλτι)

Μία ανάσα πριν από τον αποκλεισμό έφτασε η Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι όχι απλά δεν έμειναν εκτός συνέχειας στο εντός έδρας ματς απέναντι στην Άστον Βίλα, αλλά, πήραν την πρόκριση στα πέναλτι! Οι παίκτες του Τόμας Τούχελ πήραν το προβάδισμα με τον Τίμο Βέρνερ στο 54′ και έδειχναν πως θα έχουν εύκολο έργο.

Αλλά η Άστον Βίλα δεν τα παράτησε. Ισοφάρισε με τον Άρτσερ στο 64′ και είχε μερικές καλές στιγμές για να πάρει μέχρι και τη νίκη. Το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα! Έτσι, το ματς οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί οι παίκτες της Τσέλσι ήταν πιο ψύχραιμοι και πιο εύστοχοι, με αποτέλεσμα να πάρουν τη νίκη με 4-3. Μοιραίοι για τους ηττημένους ήταν οι Γιανγκ και Νακάμπα, ενώ από τους «μπλε» δεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ο Τσίλγουελ.

Γουλβς- Τότεναμ 2-2 (κ.δ), 2-3 (πέναλτι)

Ενδιαφέρον και γκολ από την αρχή μέχρι και το τέλος είχε το παιχνίδι της Γουλβς με την Τότεναμ! Οι Λονδρέζοι μπήκαν πιο δυνατά και έφτασαν να έχουν προβάδισμα δύο τερμάτων. Το πρώτο τους γκολ σημειώθηκε από τον Εντομπελέ στο 14′ και ο Κέιν στο 23′ «έγραψε» το 2-0. Κάπου εκεί όλα έδειχναν να έχουν κριθεί.

Ωστόσο, η Γουλβς έδειξε ότι είχε όλα τα απαραίτητα ψυχικά αποθέματα, ώστε να βάλει δύσκολα στους φιλοξενούμενους. Το 2-1 έγινε από τον Ντεντονκέρ στο 38′ με τον Ποντένσε στο 58′ να φέρνει το ματς σε απόλυτη ισορροπία. Στα πέναλτι οι παίκτες του Νούνο Εσπίριτο ήταν πιο εύστοχοι και πήραν εκείνοι την πρόκριση στην επόμενη φάση με 3-2. Για τους γηπεδούχους δεν βρήκαν στόχο οι: Νέβες, Ντεντονκέρ και ο Κόαντι. Ενώ από τους νικητές ο Χόλντμπεργκ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ