ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Λαπόρτα: «Αν πρέπει να πάρουμε αποφάσεις, θα το κάνουμε»

Ο Τζουάν Λαπόρτα ανέφερε εμμέσως πλην σαφώς πως η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να πάρει αποφάσεις, «φωτογραφίζοντας» τον Ρόναλντ Κούμαν.

Λαπόρτα: «Αν πρέπει να πάρουμε αποφάσεις, θα το κάνουμε»

Το κλίμα των τελευταίων ημερών στην Μπαρτσελόνα είναι πάρα πολύ οριακό. Η ήττα από την Μπάγερν Μονάχου στο Champions League έφερε τις πρώτες αντιδράσεις. Ωστόσο, η γκέλα με τη Γρανάδα (1-1) στο «Καμπ Νου», έφερε ένα τεράστιο ξέσπασμα εναντίον απάντων στον σύλλογο. Βέβαια, ο Ρόναλντ Κούμαν έχει δεχθεί το μεγαλύτερο μέρος της κριτικής. Ούτε ο πρόεδρος του συλλόγου, Τζουάν Λαπόρτα, όμως, έχει… ξεφύγει από τα σχόλια. Κι αυτό γιατί σ’ εκείνον χρεώνεται η επιλογή της παραμονής του Ολλανδού το καλοκαίρι, αλλά και της διατήρησης του ως τώρα στον πάγκο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο ισχυρός άνδρας των «μπλαουγκράνα» καλείται να πάρει σύντομα αποφάσεις. Μάλιστα, τα ισπανικά Μέσα αναφέρουν πως αυτές δεν αποκλείεται να έρθουν και μετά το παιχνίδι της Πέμπτης (23/9) με την Κάντιθ, ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Κάτι που ουσιαστικά επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς και ο Λαπόρτα. Ο ίδιος έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «El Chiringuito» και τόνισε πως οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα είναι έτοιμοι να πάρουν αποφάσεις, εφόσον χρειαστεί.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Λαπόρτα

Λαπόρτα: «Είμαστε μαζί με τον Κούμαν σήμερα»

Βέβαια, ο Λαπόρτα στη συνέχεια των δηλώσεων του εξέφρασε ξανά τη στήριξη του στον Κούμαν, τουλάχιστον για το παιχνίδι με την Κάντιθ. Όπως τόνισε στις τάξεις του συλλόγου θέλουν να προχωρήσουν σε καλό δρόμο με τον Ολλανδό στον πάγκο. Παρόλα αυτά, υπάρχει έντονη απογοήτευση τόσο για τα αποτελέσματα, όσο και για την εικόνα της ομάδας. Πάντως, ο ίδιος τόνισε πως ο 58χρονος είναι ακόμη προπονητής της Μπαρτσελόνα και για σήμερα (23/9) υπάρχει στήριξη σε αυτόν.

«Είμαστε υπεύθυνοι για τη διοίκηση αυτής της ομάδας. Έχουμε περισσότερες πληροφορίες όταν παίρνουμε μια απόφαση και πρέπει να τα “ζυγίσουμε” όλα πολύ περισσότερο. Για εμάς δεν είναι πρόβλημα το να πάρουμε αποφάσεις οποιουδήποτε είδους. Κι αν πρέπει να τις πάρουμε σε κάποια συγκεκριμένη στιγμή, τότε θα το κάνουμε, είτε είναι οικονομικής, είτε αθλητικής, είτε κοινωνικής φύσεως. Είμαστε με τον προπονητή αυτή τη στιγμή. Είναι τεχνικός της Μπαρτσελόνα και αυτό που θέλουμε είναι τα πράγματα να πάνε καλά μ’ εκείνον. Οι προπονητές, όχι μόνο ο Κούμαν είναι απογοητευμένοι από τα αποτελέσματα κι από τον τρόπο που παίζουμε. Ωστόσο, ο Κούμαν είναι ο προπονητής μας και είμαστε μαζί του σήμερα», είπε ο Λαπόρτα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ