ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ασένσιο επέλεξε να «παλέψει» και δικαιώθηκε!

Ο Μάρκο Ασένσιο είπε «όχι» σε όλες τις... σειρήνες το καλοκαίρι, έμεινε στη Ρεάλ Μαδρίτης, πάλεψε για τη θέση του και απέναντι στη Μαγιόρκα δικαιώθηκε.

Ο Ασένσιο επέλεξε να «παλέψει» και δικαιώθηκε!

Η έλευση του Κάρλο Αντσελότι στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι αποτέλεσε την αρχή μιας νέας εποχής. Ο Ιταλός τεχνικός επέστρεψε στη «βασίλισσα» μετά από έξι χρόνια, αλλά ελάχιστα έμειναν ίδια. Οι Μαδριλένοι αυτή τη φορά δεν είχαν το απεριόριστο μπάτζετ για μεταγραφές. Κάτι που ώθησε τον έμπειρο προπονητή στο να δώσει ευκαιρίες σε άπαντες στο ρόστερ. Παίκτες όπως ο Ίσκο και ο Μπέιλ που ήταν… τελειωμένοι με τον Ζιντάν βρήκαν χώρο και χρόνο συμμετοχής. Ένας παίκτης, όμως, που ήταν παραπονεμένος από τη διαχείριση του σαφέστατα ήταν ο Μάρκο Ασένσιο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής ήλπιζε πως σταδιακά θα βρισκόταν στις βασικές επιλογές του Αντσελότι. Ωστόσο, στο ξεκίνημα ο Ιταλός σχεδόν δεν… έβλεπε τον Ασένσιο. Γι’ αυτό και αγωνίστηκε στα τέσσερα από τα πέντε φετινά παιχνίδια της Ρεάλ στη La Liga, όλες τις φορές ως αλλαγή. Ήδη τα δημοσιεύματα για το μέλλον του έδιναν κι έπαιρναν. Μάλιστα, ο ίδιος φερόταν να απέρριψε Μίλαν και Τότεναμ για να «παλέψει» για τη θέση του στη «βασίλισσα». Ο 25χρονος άσος περίμενε υπομονετικά για την ευκαιρία του. Κι ο Ιταλός τεχνικός του την έδωσε, ξεκινώντας τον βασικό κόντρα στη Μαγιόρκα. Ο Ασένσιο έπιασε από τα «μαλλιά» την ευκαιρία αυτή και μ’ ένα απίθανο χατ τρικ βγήκε ξανά στο προσκήνιο.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Ασένσιο

Το πλάνο του Αντσελότι για τον Ασένσιο που πέτυχε

Απέναντι στην πρώην ομάδα του, ο Ισπανός μπόρεσε να πάρει τα πάνω του. Κι όλα αυτά σ’ έναν τελείως διαφορετικό ρόλο από αυτόν που είχε σε όλη την καριέρα του. Βλέπετε, ο Αντσελότι δούλευε εδώ και καιρό μαζί του για να τον χρησιμοποιήσει στη μεσαία γραμμή. Κάτι που έκανε απέναντι στη Μαγιόρκα και πλέον πρέπει να αισθάνεται τουλάχιστον δικαιωμένος για την επιλογή του. Όπως ακριβώς και ο Ασένσιο που έγινε ο πρώτος Ισπανός παίκτης της Ρεάλ που πετυχαίνει χατ τρικ στη La Liga μετά τον θρυλικό Ραούλ το 2009.

Σε μια ολοκαίνουργια θέση για εκείνον, ο 25χρονος άσος «έλαμψε» και είδε όλο το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» να τον αποθεώνει την ώρα της αλλαγής του. Ο ίδιος, άλλωστε, αποτελεί έναν από τα αγαπημένα παιδιά των οπαδών της Ρεάλ. Πιθανώς αυτός να ήταν κι ένας από τους λόγους που διάλεξε να παραμείνει στο σύλλογο και να παλέψει. Η υπομονή του δικαιώθηκε και πλέον ο ίδιος έδειξε στον Αντσελότι πως μπορεί να τον υπολογίζει πλήρως. Το πλάνο του Ιταλού τεχνικού για εκείνον δούλεψε στην εντέλεια και η Ρεάλ ίσως «κέρδισε» ακόμη ένα ατού για τη φετινή σεζόν. Γιατί στο ματς αυτό ο Μάρκο Ασένσιο «αναγεννήθηκε»!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ