ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο ηγέτης Λούκα Μόντριτς αποκάλυψε τη φανέλα της εθνικής Κροατίας (pics)
Το «χρυσό» ντουέτο στα στόπερ της Μπαρτσελόνα
Tα ουρλιαχτά του Γκάρι Νέβιλ στο γκολ του Ντιαλό κόντρα στη Λίβερπουλ (vid)
Οργή στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον διαιτητή Μουνουέρα λόγω Βινίσιους
Εθνική Ελλάδος: Ανακοίνωσε φιλικό με μεγαθήριο μια εβδομάδα πριν το EURO
Η Γιουνάιτεντ τα δίνει όλα στον Πορτογάλο που θα της αλλάξει τη ζωή
Οι δύο βασικοί «πυλώνες» της Γερμανίας στο EURO2024
H Γιουβέντους κάνει δικό της τον στόπερ που ήθελε διακαώς η Μπαρτσελόνα
Αλλάζουν… μυαλά στην Μπαρτσελόνα – Προς παραμονή ο Τσάβι
Εθνική Ελλάδος: Η πιθανή ενδεκάδα στον «τελικό» με το Καζακστάν
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Ο Κριστιάνο θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Σόλσκιερ!»

Τον Κριστιάνο Ρονάλντο ως επόμενο προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφερε στην... κουβέντα ο Τιμ Σέργουντ, εφόσον ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν κατακτήσει κάποιον τίτλο.

«Ο Κριστιάνο θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Σόλσκιερ!»

Η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν από τις ειδήσεις του καλοκαιριού. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ επέστρεψε στους «κόκκινους διαβόλους» έπειτα από 12 χρόνια με σκοπό να τους επαναφέρει στην κορυφή. Κάτι που δείχνει ήδη από το «εκρηκτικό» του ξεκίνημα στην ομάδα. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως μετράει ήδη 4 γκολ στα πρώτα του 3 παιχνίδια με την αγγλική ομάδα. Ο ίδιος δείχνει πως παρότι βαδίζει στα 36 του έτη δεν… νιώθει από τον ρυθμό της Premier League και παραμένει σε τρομερή φόρμα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Την ίδια στιγμή ο Κριστιάνο ηγείται και επί του παραδείγματος στη Γιουνάιτεντ. Κυνηγάει κάθε φάση, προσπαθεί για την ομάδα, τα δίνει όλα. Την ίδια στιγμή δίνει οδηγίες στους συμπαίκτες του είτε μέσα στο γήπεδο είτε από τον πάγκο. Κάτι, μάλιστα, για το οποίο τον κριτίκαρε ο Ρίο Φέρντιναντ. Ο Σόλσκιερ τα «έχωσε» στον πάλαι ποτέ συμπαίκτη του, τονίζοντας πως αυτό συνέβη σε διαμαρτυρία για μια φάση. Ο Τιμ Σέργουντ, πάντως, μιλώντας στο «TalkSport», πήρε ως αφορμή το περιστατικό και την πίεση που έχει ο Νορβηγός τεχνικός για ένα τρόπαιο και τόνισε πως ο ίδιος «βλέπει» τον Κριστιάνο να του «τρώει» τη θέση σε 18 μήνες.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Κριστιάνο Σόλσκιερ

Ο πρώην προπονητής των Τότεναμ και Άστον Βίλα τόνισε πως όταν η Γιουνάιτεντ απέκτησε τον Κριστιάνο ήξερε πως ο ίδιος θα δίνει οδηγίες στην ομάδα. Παράλληλα, ανέφερε ότι θεωρεί πως ο Πορτογάλος θα γίνει 100% προπονητής όταν σταματήσει. Στη συνέχεια, ο Σέργουντ αναφέρθηκε στο σενάριο να αναλάβει ο Κριστιάνο τη Γιουνάιτεντ. Εκεί επισήμανε πως αυτό δε θα συμβεί αν ο Σόλσκιερ κατακτήσει κάποιον τίτλο φέτος, αλλά μόνο αν δεν το καταφέρει. Τότε, στο μυαλό του δεν αποκλείεται ο 36χρονος σούπερ σταρ να καθίσει στον πάγκο, έχοντας δίπλα του έναν έμπειρο τεχνικό. Αν μη τι άλλο ένα… ακραίο σενάριο, το οποίο, όμως, αν επαληθευτεί θα έχει τρομερό ενδιαφέρον.

«Ο Κριστιάνο θα γίνει 100% προπονητής – Αν ο Σόλσκιερ δεν κερδίσει κάτι θα τον αντικαταστήσει»

«Νομίζω ότι είναι εντάξει που ο Κριστιάνο βρίσκεται στη γραμμή και ο Σόλσκιερ πρέπει να το αποδεχτεί. Όταν τον φέρνεις στην ομάδα σου πρέπει να ξέρεις τι αποκτάς. Είναι ένας τελείως διαφορετικός Ρονάλντο σε σχέση με το πρώτο πέρασμα του. Ξέρει πως τον χρειάζεται η ομάδα κι αν νιώθει ότι πρέπει να σταθεί δίπλα στον προπονητή και να δώσει οδηγίες πρέπει να τον αφήσεις. Δε νομίζω βέβαια να το έκανε αυτό με τον Ζοσέ Μουρίνιο. Θα ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα μ’ εκείνον στον πάγκο, αλλά πρέπει κάποιος να ρωτήσει τον Ρονάλντο γιατί θεωρεί απαραίτητο το να σηκωθεί να δώσει οδηγίες. Τον έχουμε δει να το κάνει πρόσφατα και στο Euro. Αυτός ο τύπος θα γίνει 100% προπονητής.

Θα στοιχημάτιζα μάλιστα ότι θα γίνει προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε 18 μήνες. Όταν σταματήσει να παίζει είμαι σίγουρος πως ο Ρονάλντο θα γίνει προπονητής, είναι αυτόματη επιλογή. Αν κερδίσουν το πρωτάθλημα, το Κύπελλο Αγγλίας ή το Champions League ο Σόλσκιερ θα κρατήσει τη θέση του, αλλά αν δεν κερδίσουν κάτι τότε νομίζω ότι έχουν έναν μελλοντικό προπονητή. Θα μπορούσε να φέρει έναν έμπειρο τεχνικό δίπλα του, όπως τον Κάρλος Κέιροζ και να γίνει προπονητής της Γιουνάιτεντ. Ήδη σχεδόν προπονεί τώρα. Τον είδαμε το Σαββατοκύριακο να δίνει οδηγίες στους Βαράν και Μαγκουάιρ, αλλά δε νομίζω πως χρειάζεται το περιβραχιόνιο του αρχηγού για να ηγηθεί, ο ίδιος ηγείται επί του παραδείγματος. Το έκανε και παλιά στη Γιουνάιτεντ, απλά τώρα είναι πιο εκφραστικός σε αυτό», είπε ο Σέργουντ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ