ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Video Hμέρας

Παρουσίαση στους Άραβες με… γκελάκια «αγγαρεία» ο Χάμες (vid)

Ο Χάμες Ροντρίγκες άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του υπογράφοντας στην αραβική Αλ Ραγιάν. Ο Κολομβιανός βέβαια δεν έδειξε στην παρουσίαση του και ιδιαίτερη διάθεση.

Παρουσίαση στους Άραβες με… γκελάκια «αγγαρεία» ο Χάμες (vid)

Τελικά τον πέτυχε τον σκοπό του Χάμες Ροντρίγκες. Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός άλλαξε ποδοσφαιρικό περιβάλλον αφήνοντας την Έβερτον για χάρη της Αλ Ραγιάν. Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα θα είναι το σπίτι του 30χρονου για τον χρόνο που διανύουμε. Μετά… βλέπουμε! Ο έμπειρος άσσος από τη στιγμή που ο Κάρλο Αντσελότι άφησε πρώτος το καράβι που λέγεται Έβερτον έδειξε με τη σειρά του τάσεις φυγής.

Οι σχέσεις του με τον νυν προπονητή των «Ζαχαρωτών», Ράφα Μπενίτεθ δεν γεφυρώθηκαν ποτέ και μοιραία ο παίκτης άφησε το Λίβερπουλ πηγαίνοντας σε ένα αν μη τι άλλο πιο θερμό κλίμα. Η Αλ Ραγιάν έριξε στο τραπέζι τα πετροδόλλαρα και χωρίς να δυσκολευτεί έπεισε τόσο τον ίδιο τον παίκτη όσο και τον αγγλικό σύλλογο.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Χθες – Πέμπτη – ανακοινώθηκε από την νέα του ομάδα, σήμερα παρουσιάστηκε! Κατά τη διάρκεια αυτής ο Χάμες Ροντρίγκες όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις πήρε μια μπάλα στα πόδια. Ως είθισται ο κάθε ποδοσφαιριστής προσπαθεί σε αυτό τον λίγο χρόνο που έχει να δείξει ένα μικρό μέρος της ποιότητάς του. Έτσι προσπαθεί με την μπάλα να κάνει τα λεγόμενα «γκελάκια».

Στην περίπτωση του Χάμες η μπάλα δεν σηκώθηκε πολλές φορές από το γρασίδι. Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός δεν έδειξε ιδιαίτερη ζέση να εντυπωσιάσει κοινό και δημοσιογράφους. Με το λαμπερό του χαμόγελο έκανε τις λιγοστές φιγούρες του και μετά πήρε το… τόπι στα χέρια του για τις καθιερωμένες φωτογραφίες.

Εξαρχής η απόφαση του 30χρονου να αφήσει την ποδοσφαιρική Ευρώπη για την Αλ Ραγιάν προκάλεσε αντιδράσεις. Ο Χάμες βάσει ταλέντου θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί βασικό στέλεχος ομάδας που κυνηγάει τίτλους και διακρίσεις. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια περιήγησης του σε Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν Μονάχου και Έβερτον έχουν βγει και άλλα συμπεράσματα. Ίσως να μην θέλει να ζορίσει τον εαυτό του. Αλλά ούτε… γκελάκια Χάμες;

Η παρουσίαση του Χάμες και οι χαμηλές… πτήσεις

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ