ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

H Λίβερπουλ έπαιξε σαν να την τσίμπησε… σφήκα (vid)

Η Λίβερπουλ έπαιξε με τη φωτιά και «κάηκε», καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με 3-3 κόντρα στην Μπρέντφορντ στο Δυτικό Λονδίνο.

H Λίβερπουλ έπαιξε σαν να την τσίμπησε… σφήκα (vid)

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ η Λίβερπουλ φιλοξενήθηκε από την Μπρέντφορντ στο στάδιο «Κομιούνιτι». Οι «κόκκινοι» πλήρωσαν τις πολλαπλές τραγικές αμυντικές αντιδράσεις τους, με αποτέλεσμα να μείνουν στο 3-3. Έτσι, έχασαν την ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα 3 πόντων μετά τής ήττες της Τσέλσι και της Γιουνάιτεντ. Μοναδικό κέρδος από την ισοπαλία ήταν όταν αναρριχήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με 14 πόντους αν και ακολουθούν 4 ομάδες με ένα βαθμό λιγότερο.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Το παιχνίδι είχε φρενήρη ρυθμό από την αρχή. Η Λίβερπουλ απείλησε μόλις στο πρώτο 5λεπτο. Μετά από κλέψιμο του Τζόουνς, ο Σαλάχ βγήκε απέναντι από τον γκολκίπερ. Παρά το εξαιρετικό πλασέ του Αιγύπτιου, ο Άιερ πρόλαβε στη γραμμή να διώξει τη μπάλα.

Η Μπρέντφορντ δεν είχε κατέβει στο γήπεδο με σκοπό να κλειστεί πίσω. Έτσι, έχασε την πρώτη ευκαιρία της με ένα απογοητευτικό σουτ του Ονιέκα μέσα από την περιοχή που κατέληξε ψηλά άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, έφτασε μία ανάσα από το 1-0. Ωστόσο, ο Ζοέλ Ματίπ αυτή τη φορά απομάκρυνε στη γραμμή το άψογο πλασέ του  Μπεουέμο.

Τελικά οι γηπεδούχοι τιμώρησαν το νωθρό ξεκίνημα των «κόκκινων» στο 27ο λεπτό. Μετά από κομπίνα, η άμυνα της Λίβερπουλ αδράνησε σε τουλάχιστον 3 περιπτώσεις για να δεχτεί το γκολ στο 2ο δοκάρι από τον Πίνοκ.

Η ομάδα του Κλοπ αντέδρασε άμεσα. Στο 30ο λεπτό μετά από σέντρα του Χέντερσον, ο Ντιόγκο Ζότα με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Στο 39ο λεπτό, η Λίβερπουλ έχασε τεράστια διπλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Αρχικά, ο Τζόουνς και στη συνέχεια ο Ζότα είδαν τον Ράιν με διπλή προσπάθεια να σταματάει τις προσπάθειές τους.

Η Λίβερπουλ έπαιξε με τη φωτιά και κάηκε

Η Λίβερπουλ είχε μπει στο 2ο ημίχρονο αφηνιασμένη και πιστοποίησε την ανωτερότητά της στο 55ο λεπτό. Μετά από εξαιρετική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας από τον Φαμπίνιο, ο Σαλάχ πλάσαρε άψογα με το αριστερό για το 2-1.

Η Μπρέντφορντ βρήκε αντίδραση και ισοφάρισε σε 2-2 στο 63ο λεπτό. Μετά από μία ακόμη αδράνεια στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Γιάνελτ πήρε την κεφαλιά από 2 αμυντικούς και έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Η ομάδα του Κλοπ για ακόμη μία φορά, όμως, έβγαλε χαρακτήρα. Με μία ατομική έμπνευση πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ. Αυτή τη φορά, ο Τζόουνς με μακρινό σουτ πέτυχε το 3-2 στο 67ο λεπτό.

Η Μπρέντφορντ άφηνε χώρους πίσω, με αποτέλεσμα η Λίβερπουλ να επιχειρεί να τις εκμεταλλευτεί στην κόντρα. Ωστόσο, ο Σαλάχ ξόδεψε μία απίθανη ευκαιρία προσπαθώντας να κρεμάσει τον αντίπαλο γκολκίπερ στο 75ο λεπτό. Ένα λεπτό αργότερα, ο Μανέ δε μπόρεσε μέσα από την περιοχή να βρει εστία.

Οι γηπεδούχοι τιμώρησαν τους «κόκκινους» στο 82ο λεπτό. Για τρίτη φορά στο ματς, η άμυνα πελαγοδρόμησε και Βίσα σε 2ο χρόνο πέτυχε το 3-3 με κοντινό πλασέ.

Στο τέλος, η Λίβερπουλ έτρεχε και δεν έφτανε. Είχε την ατυχία να πέσει ξανά πάνω στον Ράιαν στις καθυστερήσεις, με συνέπεια να μείνει μέχρι τέλους αυτό το 3-3.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ