ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Βίλα έκλεισε το… Χάους της Γιουνάιτεντ! (vid)

Σε ένα παιχνίδι που μας κράτησε καθηλωμένους μέχρι το φινάλε, η Άστον Βίλα πέρασε θριαμβευτικά από το Μάντσεστερ, νικώντας με 0-1 την Γιουνάιτεντ!

Η Βίλα έκλεισε το… Χάους της Γιουνάιτεντ! (vid)

Το σπίτι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκλεισε ο…  Κόρτνεϊ Χάους για την Άστον Βίλα, για μια μεγάλη νίκη στο «Όλντ Τράφορντ». Οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά καλοί και τελικά πήραν αυτό που δικαιούνταν, επικρατώντας με 0-1. Πρώτη νίκη μετά από 12 ολόκληρα χρόνια των «βίλατζερς» στο Μάντσεστερ, δράμα με χαμένο πέναλτι στις καθυστερήσεις για την Γιουνάιτεντ!

Μοιρασμένα τα κουκιά στο πρώτο μισό

Παρότι η Άστον Βίλα δεν έχει κερδίσει στο «Όλντ Τράφορντ» από το 2009, ήταν η ομάδα που ξεκίνησε πιο δυναμικά το παιχνίδι. Δεκαέξι λεπτά μετά την έναρξη, ο Τάργκετ μπορεί να μην βρήκε… target, αλλά απείλησε για τους φιλοξενούμενους. Μόλις δύο λεπτά αργότερα, ο Γκρίνγουντ θέλησε να γίνει και αυτός απειλητικός, αλλά ο Μαρτίνες του έκοψε την φόρα.

Αν δεν είχε σωστή αντίδραση στο 22′ ο Νταβίντ Ντε Χέα, ο Όλι Γουότκινς θα είχε ανοίξει το σκορ για τους «χωριάτες». Ωστόσο ο Ισπανός είχε απάντηση στο «ριμπάουντ» του Άγγλου επιθετικού. Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, άσχημα μαντάτα ήχησαν στα αυτιά του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, καθώς ο Λουκ Σο τραυματίστηκε και χρειάστηκε να αντικατασταθεί.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν το ημίχρονο, οι γηπεδούχοι πλησίασαν πολύ κοντά στο γκολ. Με κεφαλιά… κανονιά, ο Χάρι Μαγκουάιρ πήδηξε ψηλότερα από τους πάντες στην περιοχή και απείλησε τον Μαρτίνες. Ο πρώην κίπερ της Άρσεναλ όμως δεν θα επέτρεπε παραβίαση της εστίας του, με το 0-0 να συνοδεύει τις ομάδες στα αποδυτήρια.

Ο Χάους έριξε στο καναβάτσο την Γιουνάιτεντ, μοιραίος ο Φερνάντες στο φινάλε!

Αρκετά πιο δραστήριοι ήταν και στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι. Και με πρωταγωνιστή τον Όλι Γουότκινς, είχαν αρκετές  ευκαιρίες για να βρουν πρώτοι το γκολ. Ωστόσο οι προσπάθειες του Άγγλου στράικερ δεν ήταν εύστοχες. Παρότι το σκορ δεν άλλαζε, η Βίλα συνέχιζε να πιέζει περισσότερο από τους αντιπάλους της. Και τελικά ανταμείφθηκε για αυτό.

Με σκόρερ τον Κόρτνεϊ Χάους στο 88′ με δυνατή κεφαλιά, οι φιλοξενούμενοι έκοψαν τα πόδια των «κόκκινων διαβόλων». Για την ακρίβεια, είχαν μια σπουδαία ευκαιρία για να σκοράρουν και να κλέψουν τον βαθμό, όμως δεν την εκμεταλλεύθηκαν. Στο 90+1′, ο Χάους έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο Ντιν έδειξε το σημείο του πέναλτι. Ο Μπρούνο Φερνάντες θέλησε να ισοφαρίσει, όμως η εκτέλεση ήταν κακή. Και κάπως έτσι, με την ίδια γεύση που άφησαν την προηγούμενη εβδομάδα στους παίκτες της Γουέστ Χαμ, οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν σε ένα χορταστικό ματς.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ