ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Σκέτη ζάχαρη ο… Ζακάρια «εκτέλεσε» την Ντόρτμουντ! (vid)

Στην επιστροφή του στο «Μπορούσεν Παρκ» ο Μάρκο Ρόζε δεν ήταν τυχερός, καθώς η... αποδεκατισμένη Ντόρτμουντ ηττήθηκε από την Γκλάντμπαχ

Σκέτη ζάχαρη ο… Ζακάρια «εκτέλεσε» την Ντόρτμουντ! (vid)

Σπουδαία νίκη στο ντέρμπι των Μπορούσεν κατέκτησε η Γκλάντμπαχ κόντρα στην Ντόρτμουντ. Με δράστη τον Ντένις Ζακάρια στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, τα «πουλάρια» επικράτησαν με 1-0 των γειτόνων τους. Με δέκα παίκτες για περίπου ένα ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι, μετά την αποβολή του Νταχούντ.

Αμέτρητες απουσίες για την Ντόρτμουντ!

Σε σχεδόν μειονεκτική θέση κόντρα στην Γκλάντμπαχ βρίσκοταν η Ντόρτμουντ, πριν καν ξεκινήσει η αναμέτρηση. Οι Βεστφαλοί είχαν πολλές απουσίες παικτών, με την μεγαλύτερη από όλες να είναι φυσικά αυτή του Έρλινγκ Χάαλαντ. O Νορβηγός ξεκουράστηκε από τον Μάρκο Ρόζε, με τον αρχηγό, Μάρκο Ρόις να παραμένει επίσης εκτός για το παιχνίδι. Μπραντ και Ρέινα ήταν επίσης αδύνατο να αγωνιστούν, με την επίθεση της Ντόρτμουντ σχεδόν… γυμνή. Κάτι που εξηγεί και την ελάχιστη απειλή τους κόντρα στην Γκλάντμπαχ.

Αγωνιστικά, μπορεί ο Χούμελς να χρειάστηκε μόλις 8′ για να βρει δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Από εκείνο το σημείο και έπειτα όμως η εικόνα των Βεστφαλών δεν ήταν καλή. Έχοντας σχετική υπεροχή, η Γκλάντμπαχ κρατούσε τον ρυθμό του αγώνα. και όταν βρήκε την ευκαιρία, κατάφερε να χτυπήσει.

Ο Ντένις Ζακάρια κατάφερε να πατήσει περιοχή στο 37′ και με πολύ δυνατό σουτ δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Κόμπελ. Τα πράγματα όμως έγιναν ακόμα χειρότερα τρία λεπτά αργότερα. Ο Νταχούντ είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και έφυγε νωρίς για τις ντουζιέρες στα αποδυτήρια.

Πολλές αλλαγές από τον Ρόζε αλλά… αργά

Βλέποντας ακίνδυνη την ομάδα του και πλέον να έχει να ανέβει ένα βουνό, ο Ρόζε άλαλξε τακτική στο ημίχρονο. Ο Τοργκάν Αζάρ πέρασε στο γήπεδο για να δώσει περισσότερες επιθετικές επιλογές, Όμως με λιγότερους παίκτες, ήταν δύσκολο να υπάρξει απάντηση από τους φιλοξενούμενους.

Νετz (56′) και Εμπολό (76′) προσπάθησαν να καθαρίσουν το παιχνίδι για τα πουλάρια, όμως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο δεν ερχόταν η επιτυχία στην τελική προσπάθεια. H Ντόρτμουντ συνέχισε να πιέζει για την ισοφάριση μανιωδώς. Και την μεγαλύτερη ευκαιρία της για να το πετύχει την είχε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Με τον Ζόμερ εξουδετερωμένο και χωρίς αντίπαλο, ο Αζάρ έκανε την χειρότερη δυνατή επιλογή. Επιλέγοντας να κάνει κεφαλιά, ο Βέλγος έστειλε την μπάλα μόλις πάνω από το δοκάρι.

Τελικά, η ήττα ήταν αναπόφευκτη, με την Γκλάντμπαχ να αποχωρεί άξια από το γήπεδο με τους τρεις βαθμούς. Στραβοπάτημα για την Ντόρτμουντ που βλέπει την Μπάγερν να ξεφεύγει στο +4 στην κορυφή της βαθμολογίας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ