ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Γιούβε με… άγχος και φόβο για Ντιμπάλα! (vid)

Ο Πάουλο Ντιμπάλα άνοιξε το δρόμο για την... αγχωτική νίκη της Γιουβέντους κόντρα στην Σαμπντόρια (3-2), αλλά αποχώρησε τραυματίας στο 20λεπτο, επισκιάζοντας το τρίποντο της της «Γηραιάς Κυρίας».

Γιούβε με… άγχος και φόβο για Ντιμπάλα! (vid)

Από τη στιγμή της αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο, ήταν δεδομένο ότι ο Πάουλο Ντιμπάλα θα έπαιρνε το ρόλο του ηγέτη στη Γιουβέντους. Ο Αργεντινός με το υπέροχο γκολ του άνοιξε το δρόμο στη «Γηραιά Κυρία» για τη δύσκολη νίκη κόντρα στην Σαμπντόρια (3-2) κι έδειξε να παίρνει… μπρος. Ωστόσο, λίγο μετά το τέρμα του αποχώρησε με κλάματα από τον αγωνιστικό χώρο, επισκιάζοντας ουσιαστικά το δεύτερο σερί τρίποντο της ομάδας του Τορίνο. Έφτασε τα 400 παιχνίδια στη Serie A ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Ντιμπάλα «ζωγράφισε» αλλά μετά σκόρπισε φόβο στη Γιουβέντους

Η Γιουβέντους μπήκε πιο δυνατά στο ματς κι ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη καλή στιγμή της στο 10′. Ο Άλεξ Σάντρο έκανε το γύρισμα και ο Λοκατέλι έστρωσε στον Ντιμπάλα που με δυνατό σουτ έκανε το 1-0! Μάλιστα μόλις δύο λεπτά αργότεροι οι γηπεδούχοι πλησίασαν και σε δεύτερο γκολ. Ο Κιέζα βρέθηκε αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι, αλλά το τελείωμα του ήταν κακό. Η «Γηραιά Κυρία» πίεζε συνεχώς και στο 14′ ο Μοράτα βρέθηκε απέναντι στον Αουντέρο από πλάγια θέση, αλλά δεν πλάσαρε σωστά.

Επτά λεπτά αργότερα, ο Πάουλο Ντιμπάλα τραυματίστηκε και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια, σε μια πολύ έντονη στιγμή. Ο ρυθμός έπεσε αρκετά μετά την αλλαγή του Αργεντινού, με τη Γιουβέντους να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Κι εκεί που η Σαμπντόρια ξεκίνησε να παίρνει μέτρα στο γήπεδο η ομάδα του Τορίνο βρήκε και δεύτερο γκολ. Έπειτα από σουτ του Κιέζα η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μούρο και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Ο Μπονούτσι ήταν εύστοχος από τα 11 μέτρα, κάνοντας το 2-0 για τη Γιούβε!

Ωστόσο, η Σαμπντόρια αντέδρασε σχεδόν αμέσως. Στο 44′ ο Κουαλιαρέλα βρήκε χώρο και σούταρε, με τον Περίν να διώχνει σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του Καντρέβα ο Γιοσίντα νίκησε τον Κουλουσέφσκι στον αέρα και μείωσε σε 2-1! Αυτό ήταν και το σκορ, με το οποίο οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια οι δύο ομάδες.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

«Αγχώθηκε» στο τέλος η Γιουβέντους

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με σαφέστατα πιο αργό ρυθμό και τη Γιουβέντους να ελέγχει την αναμέτρηση. Όπως και στο πρώτο μέρος, έτσι και σε αυτό, οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους ουσιαστικά καλή στιγμή βρήκαν δίχτυα. Έπειτα από λάθη στην άμυνα της Σαμπντόρια ο Κιέζα έγινε κάτοχος της μπάλας και την γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Λοκατέλι που πλάσαρε σωστά για το 3-1! Αυτό ήταν και το πρώτο γκολ του Ιταλού μέσου με τη φανέλα της νέας του ομάδας. Οι γηπεδούχοι σταδιακά έβρισκαν περισσότερους χώρους και στο 74′ ο Αουντέρο απέκρουσε εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του Μπεντανκούρ.

Επτά λεπτά αργότερα ο Ράμσεϊ βρήκε με υπερόχη μπαλιά τον Μοράτα, το σουτ του οποίου πέρασε άουτ. Ωστόσο, στο 84′ και σχετικά κόντρα στη ροή του ματς, η Σαμπντόρια μείωσε. Ο Σίλβα μπήκε στην περιοχή κι έκανε το γύρισμα στο ύψος του πέναλτι και ο Καντρέβα με δυνατό πλασέ έκανε το 3-2! Ωστόσο, όσο και να πίεσαν οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης.

Έτσι, η Γιουβέντους πανηγύρισε τη δεύτερη σερί νίκη της και έφτασε έτσι τους οκτώ βαθμούς έπειτα από έξι αγωνιστικές, ανεβαίνοντας στην 9η θέση. Από την άλλη η Σαμπντόρια ηττήθηκε σχετικά εύκολα για δεύτερη σερί αγωνιστική κι έμεινε στους πέντε βαθμούς και την 14η θέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Περίν, Κουαδράδο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, Άλεξ Σάντρο, Κιέζα (70′ Κιελίνι), Λοκατέλι, Μπεντανκούρ (82′ ΜακΚένι), Μπερναντέσκι (70′ Ράμσεϊ), Ντιμπάλα (21′ Κουλουσέφσκι), Μοράτα (82′ Κιν).

Σαμπντόρια (Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα): Αουντέρο, Μπερεζίνσκι, Κόλεϊ, Γιοσίντα, Μουρού (59′ Αουγκέλο), Ντεπάολι (59′ Νταμσγκάαρντ), Θόρσμπι (87′ Ασκίλντσεν), Έκνταλ (59′ Σίλβα), Καντρέβα, Καπούτο (70′ Τορεγκρόσα), Κουαλιαρέλα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ