ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δήλωση ψυχολογίας από Τούχελ: «Εμείς το φαβορί, εμείς θα περάσουμε!»
Αλλάζει τελείως η Μπάγερν Μονάχου από το καλοκαίρι: «Σκοτώνει» πρωτοκλασάτο επιθετικό της!
Γκράνιτ Τζάκα: Η εξιλέωση
Παιδάκι στην Αφρική έφτιαξε το πορτρέτο του Κριστιάνο σε κορμό δέντρου (pic)
Premier League: Ο «καυτός» Πάλμερ έπιασε στην κορυφή τον ντεφορμέ Χάαλαντ
Οι πέντε παίκτες της Μπαρτσελόνα που κινδυνεύουν να χάσουν… την Ατλέτικο
Στη λίστα της Άρσεναλ ο επιθετικός… που την σκότωσε!
Γκβάρντιολ για Μόντριτς: «Υποκλίνομαι στο μεγαλείο του, ηγέτης και εκπληκτικός άνθρωπος»
Η Μπαρτσελόνα μπορεί να προσφέρει απόψε τεράστια χαρά στους φίλους της Ρεάλ
Τρεις παίκτες της Τσέλσι… πλακώθηκαν για το ποιος θα εκτελέσει το πεναλτι (vid)
Ο CEO της Λεβερκούζεν ξέρει το μέλλον και την επόμενη ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο
O Μπούντιμιρ της Οσασούνα εκτέλεσε το χειρότερο πέναλτι όλων των εποχών (vid)
Η Mirror «βλέπει» το επόμενο κεφάλαιο του Γιούργκεν Κλοπ
Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα στoν «τελικό» με τον Μπαπέ (pic)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ σπρώχνει με τρόπο τον παιχταρά του στη Λίβερπουλ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ευρώπη

«Κρέμασε» τα παπούτσια του ο Νασρί! (pic)

Ο Σαμίρ Νασρί ανακοίνωσε την απόφαση του να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο σε ηλικίας μόλις 34 ετών, όντας πλέον ένα χρόνο εκτός γηπέδων.

«Κρέμασε» τα παπούτσια του ο Νασρί! (pic)

Πριν από μια 10ετία ο Σαμίρ Νασρί έβλεπε τον κόσμο να απλώνεται στα πόδια του. Τότε, στα 24 του έπαιρνε μεταγραφή από την Άρσεναλ για τη Μάντσεστερ Σίτι έναντι 25 εκατομμυρίων λιρών. Μετά την εξαιρετική του σεζόν με τους «κανονιέρηδες», η… ανερχόμενη τότε ομάδα του Μάντσεστερ τον εμπιστεύτηκε για να τον βοηθήσει στο δρόμο της προς την κορυφή. Αν και στα τρία πρώτα χρόνια του στους «πολίτες», ο Γάλλος άσος είχε ρόλο και χρόνο συμμετοχής, από εκεί και πέρα η καριέρα του πήρε την κάτω… βόλτα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ένας τραυματισμός τον Νοέμβρη του 2015 τον άφησε εκτός για τέσσερις μήνες και ουσιαστικά τον έθεσε εκτός πλάνων. Ο Νασρί δεν έπαιζε αρκετά και έφυγε δανεικός για τη Σεβίλλη, χωρίς να εντυπωσιάσει τη σεζόν 2016-17. Από εκεί κι έπειτα ο Γάλλος… περιπλανήθηκε σε Τουρκία (Αντάλιασπορ), Αγγλία ξανά (Γουέστ Χαμ) και τέλος στο Βέλγιο (Άντερλεχτ). Τον Ιούλιο του 2020 έμεινε ελεύθερος από τη Βελγική ομάδα κι έκτοτε δεν είχε υπογράψει πουθενά. Μόλις πριν λίγες ημέρες το «Canal +» είχε ανακοινώσει πως ο 34χρονος θα λάβει ρόλο τηλεσχολιαστή στα παιχνίδια του Champions League και την Κυριακή (26/9), ο ίδιος ανακοίνωσε και επίσημα το τέλος της καριέρας του σε συνέντευξη στη «Le Journal du Dimanche».

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Νασρί: «Το επεισόδιο με το ντόπινγκ με πλήγωσε και άλλαξε τη σχέση μου με το ποδόσφαιρο»

Ο Νασρί τόνισε πως το επεισόδιο που άλλαξε τη ζωή και την ποδοσφαιρική του καριέρα ήταν το 2018, όταν και είχε δεχθεί ετήσιο αποκλεισμό λόγω θετικού δείγματος σε έλεγχο ντόπινγκ. Όπως επισήμανε ο ίδιος έπαιρνε απλά μια ένεση βιταμινών επειδή ήταν άρρωστος. Ο Γάλλος ανέφερε πως μπορεί να επέστρεψε, αλλά ποτέ δεν ήταν ο ίδιος και πλέον αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του.

«Ένα επεισόδιο με πλήγωσε πολύ και άλλαξε την σχέση μου με το ποδόσφαιρο. Και αυτό, ήταν ο αποκλεισμός μου. Ήταν περισσότερο από άδικο, δεν είχα πάρει κανένα προϊόν ντόπινγκ. Ήταν απλώς μια ένεση βιταμινών, επειδή ήμουν άρρωστος. Γύρισα με την Γουέστ Χαμ, στο Λονδίνο, με έναν προπονητή που γνώριζα (σ.σ. Μανουέλ Πελεγκρίνι) και όλα ήταν τέλεια. Αλλά τραυματίστηκα τρεις συνεχόμενες φορές.

Μετά, ο Βενσάν Κομπάνι, με κάλεσε να πάω στην Αντερλεχτ. Υπήρχε μια συναισθηματική πλευρά, αλλά και η ιδέα να είσαι παίκτης. Καθώς θα ήθελα να προπονηθώ, είπα στον εαυτό μου ότι θα μάθω από αυτόν. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα είχα προγραμματίσει. Το πρωτάθλημα σταμάτησε λόγω της Covid-19 και μετά, δεν ήθελα απαραίτητα να παίξω ποδόσφαιρο. Δεν είχα καμία πρόκληση, κανένα κίνητρο. Και δεν θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου να επιστρέφει στην Γαλλία, εάν η ομάδα δεν ήταν η Μαρσέιγ».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ