ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λάτσιο

Σάρι: «Γούσταρα πάρα πολύ που νικήσαμε τη Ρόμα»

Κάτι παραπάνω από χαρούμενος ήταν ο προπονητής της Λάτσιο, Μαουρίτσιο Σάρι, μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Ρόμα στο μεγάλο ντέρμπι.

Σάρι: «Γούσταρα πάρα πολύ που νικήσαμε τη Ρόμα»

Είναι από τους προπονητές που ζουν το παιχνίδι. Δεν κάθεται στον πάγκο του. Επίσης, ο Μαουρίτσιο Σάρι ανήκει σε αυτή την κατηγορία των τεχνικών που δεν φοβούνται να πουν το κάτι παραπάνω. Είτε πριν από ένα ματς, είτε μετά από αυτό! Όπως έπραξε και κατόπιν την εντός έδρας νίκη που πήρε η Λάτσιο με σκορ 3-2 κόντρα στη Ρόμα.

Ο Ιταλός κόουτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους ποδοσφαιριστές του και όλα όσα έδωσαν για να έρθει το εν λόγω αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά στάθηκε στα συναισθήματα που βίωσε κατά τη διάρκεια του ντέρμπι. Κάτι που δεν περίμενε σε καμία περίπτωση!

«Δεν περίμενα πως μία νίκη σε ένα τέτοιο παιχνίδι θα μου άρεσε τόσο πολύ. Θα μου έδινε τέτοια συναισθήματα και τόση αδρεναλίνη. Πραγματικά γούσταρα πάρα πολύ που καταφέραμε και νικήσαμε τη Ρόμα σε αυτό το ματς! Οι παίκτες πριν από το ματς είχαν πολύ άγχος και το σκέφτονταν συνέχεια.

Έπρεπε κάπως να σταματήσουν να το κάνουν αυτό, γιατί στο κάτω- κάτω μόνο κακό θα τους έκανε. Παρόλα αυτά κατάφεραν να ανταποκριθούν και να ανταπεξέλθουν παραπάνω από καλά. Σε αρκετές περιπτώσεις οι παίκτες μου έπαιξαν πολύ καλά. Μου άρεσε αυτό που έβλεπα και δεν είναι κάτι τόσο εύκολο. Δεν μιλάμε για ποδόσφαιρο του Playstation, αλλά για πραγματικές καταστάσεις.

Παίξαμε αρκετά αμυντικά και αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ότι δεχτήκαμε δύο εύκολα γκολ από τη Ρόμα από στημένες φάσεις. Πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα και θεωρώ ότι έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμα», τα λόγια του στην κάμερα, μετά το τέλος του ματς.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Δεν σταματάει να ζητάει πιο πολλά και πιο πολλά από τους παίκτες του ο Σάρι!

Δεν σταματάει να ζητάει πιο πολλά και πιο πολλά από τους παίκτες του ο Σάρι!

Ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν είναι από τους προπονητές που μένουν μόνο στο αποτέλεσμα. Για εκείνον παίζει σημαντικό ρόλο και η εικόνα τς ομάδας του σε ένα παιχνίδι. Γι’ αυτό το λόγο και ζητάει συνεχώς ολοένα και περισσότερα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του. Όπως στον Φελίπε Άντερσον, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Είναι σπουδαίος παίκτης. Το έδειξε και στο αποψινό ματς με τη Ρόμα. Αλλά πρέπει να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό από εδώ και πέρα. Αυτό είναι που θα τον κάνει σπουδαίο. Πρέπει ο ίδιος να καταλάβει πόσο καλός είναι και να βοηθήσει τον εαυτό του να φτάσει εκεί που πραγματικά μπορεί».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ