ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν αθάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Θύμισε έστω και για λίγο ξανά Μπαρτσελόνα! (vid)

Με τον Μέμφις Ντεπάι να κινεί όλα τα νήματα, η Μπαρτσελόνα πήρε νίκη-οξυγόνο κόντρα στην Λεβάντε με 3-0. Επιστροφή με γκολ για τον Ανσού Φατί!

Θύμισε έστω και για λίγο ξανά Μπαρτσελόνα! (vid)

Νίκη ή… θάνατος θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν οι επιλογές της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Λεβάντε. Με την πλάτη στον τοίχο, οι «μπλαουγκράνα» έβγαλαν αντίδραση και επικράτησαν των Βαλενσιάνων με 3-0. «Χάρη» στον Ρόναλντ Κούμαν έκαναν οι δύο Ολλανδοί της Μπάρτσα, Μέμφις Ντεπάι και Λουυκ Ντε Γιόνγκ με ισάριθμα τέρματα. Γκολ μετά την πολύμηνη απουσία του και ο Ανσού Φατί!

Στην πρίζα ο Ντεπάι για το πρώτο ημίχρονο!

Μετά τις χλιαρές ισοπαλίες με Γρανάδα και Κάντιθ, οι «μπλαουγκράνα» κατάφεραν να σκοράρουν αρκετά γρήγορα. Οι ατομική ενέργεια του Μέμφις Ντεπάι και η ανατροπή του, έφερε το πέναλτι για τους γηπεδούχους. Ο Ολλανδός ανέλαβε και την εκτέλεση και μόλις στο 6′ έγραψε το 1-0.

Ένας ακόμα Ολλανδός ήταν ο επόμενος που έβαλε το χεράκι του για να μπει στο αυλάκι η υπόθεση νίκης. Με όμορφο πλασέ στο 14′ ο Λουκ Ντε Γιόνγκ έβαλε το πρώτο του γκολ με τα «μπλαουγκράνα», κλείνοντας αρκετά στόματα. Αυτά τα δύο τέρματα έδωσαν φτερά στα πόδια της Μπαρτσελόνα, η οποία είχε ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ. Με «γλυκιά» σέντρα ο Ντεπάι βρήκε τον Πικέ μόνο του στο δεύτερο δοκάρι, όμως ο Ισπανός κάπως κατάφερε να αστοχήσει. Πριν την ανάπαυλα, πάλι με τον Ολλανδό σταρ η Μπαρτσελόνα άγγιξε το 3-0, χωρίς αποτέλεσμα (44′).

Ήταν τόσο κυρίαρχη στο πρώτο μισό η Μπαρτσελόνα που για πρώτη φορά από το 2009, κατάφερε για δεύτερο σερί παιχνίδι να κρατήσει στο μηδέν τα σουτ των αντιπάλων της!

Επιστροφή στην Μπαρτσελόνα με γκολ για τον Φατί

Τα 15 λεπτά του ημιχρόνου σε καμία περίπτωση δεν ήταν αρκετά για να παγώσουν τον ρυθμό του Ντεπάι. Με μανία, ο Ολλανδός συνέχισε να πιέζει ασταμάτητα. Και πλησίασε επικίνδυνα κοντά το γκολ στο 66ο λεπτό. Ο Φερνάντεθ όμως κατάφερε να νικήσει τον ταχύτατο επιθετικό της Μπαρτσελόνα.

Τα καλύτερα μαντάτα ήρθαν για την Μπαρτσελόνα λίγο πριν το φινάλε. Ο Ανσού Φατί, στην επιστροφή του μετά από αρκετούς μήνες απουσίας έδειξε ακριβώς για ποιον λόγο άξιζε το νούμερο 10 το οποίο και πήρε από τον Λιονέλ Μέσι. Μόλις λίγα λεπτά νωρίτερα είχε μπει ως αλλαγή, όμως ο Ισπανός στο 90+1′ με όμορφη ατομική προσπάθεια έκανε το 3-0. Γκολ ψυχολογίας για τον νεαρό αστέρα και νίκη ψυχολογίας για την Μπάρτσελόνα, η οποία μετά από καιρό είχε λόγο να είναι χαμογελαστή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ