ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Το τρένο της Νάπολι δεν θα κολλούσε ποτέ στην Κάλιαρι (vid)

Η Νάπολι έχει φτιάξει ήδη νοοτροπία νικητή. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι πηγαίνει γκαζομένη από νίκη σε νίκη στη φετινή Serie A. 6Χ6 οι «Παρτενοπέι» και μόνοι στην κορυφή.

Το τρένο της Νάπολι δεν θα κολλούσε ποτέ στην Κάλιαρι (vid)

H Νάπολι του Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει τελικά όλα όσα χρειάζονται για να κυνηγήσει τον τίτλο! Οι «Παρτενοπέι» συνεχίζουν ανίκητοι την πορεία τους στη Serie A κάνοντας απόψε το 6Χ6 κόντρα στην Κάλιαρι. Με τα γκολ των Όσιμεν και Ινσίνιε επικράτησαν 2-0 των Σαρδηνών.

Το ματς

Η 6η στροφή του ιταλικού πρωταθλήματος βρήκε την πρωτοπόρο Νάπολι να υποδέχεται στο Ντιέγκο Μαραντόνα την μαχητική Κάλιαρι. Η γηπεδούχος ομάδα έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις της στην Ιταλία έχοντας κάνει το πέντε στα πέντε έχοντας το απόλυτο των διαθέσιμων βαθμών. Το αποψινό της εμπόδιο θα μπορούσε να της βάλει δύσκολα ιδιαίτερα στην κόντρα επίθεση.

Ωστόσο οι «Παρτενοπέι» σε ένα ακόμη παιχνίδι παρουσιάστηκαν απόλυτα διαβασμένοι. Η Νάπολι μπήκε από το πρώτο λεπτό με το… μαχαίρι στα δόντια. Πίεση ψηλά, συνεχόμενες κατοχές της μπάλας και επελάσεις με στόχο την αντίπαλη περιοχή. Στο 11′ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν σχετικά εύκολα τον αρχικό σκοπό τους. Ο Όσιμεν πάτησε την αντίπαλη περιοχή και με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας από τη Σαρδηνία. Με το 1-0 στην πλάτη οι φιλοξενούμενοι ήταν αναγκασμένοι να βγουν μπροστά. Η ομάδα του Σπαλέτι ωστόσο μπόρεσε να ελέγξει κάθε επίθεση της αντιπάλου της. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την Νάπολι να προηγείται με 1-0 και να έχει ακόμη δύο τρεις καλές στιγμές για να διπλασιάσει τα τέρματά της. Νάπολι

Όσιμεν ο πρωταγωνιστής – Ασταμάτητη η Νάπολι

Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα δεν άλλαξε. Και πάλι η Νάπολι ήταν αυτή κυριαρχούσε με την Κάλιαρι να περιμένει καρτερικά την ευκαιρία της στην αντεπίθεση. Στο 57′ ο Όσιμεν πάτησε στην αντίπαλη περιοχή και ανετράπη. Ο διαιτητής υπέδειξε – δικαίως – την άσπρη βούλα του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ινσίνιε με τον αρχηγό των «Παρτενοπέι» αν και δυσκολεύτηκε κέρδισε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έγραψε το 2-0.

Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος το παιχνίδι κυμάνθηκε στη μετριότητα. Η Νάπολι έδωσε χώρο στην Κάλιαρι όμως οι νησιώτες δεν απείλησαν σε καμία στιγμή την εστία του Οσπίνα. Αντίθετα, οι «Παρτενοπέι» έδειξαν διάθεση να ψάξουν κι άλλα γκολ. Τελικά όμως το 2-0 ήταν το σκορ που παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή. Η ομάδα του Σπαλέτι επικράτησε σε ακόμη ένα παιχνίδι, έκανε το 6Χ6 και έμεινε μόνη πρώτη στη κορυφή.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ