ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Στην Ρεάλ πετάνε από χαρά με την επιστροφή Κρόος!

Ενισχύεται ακόμα περισσότερο τις επόμενες μέρες η Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Τόνι Κρόος να επιστρέφει και πάλι στην αγωνιστική δράση!

Στην Ρεάλ πετάνε από χαρά με την επιστροφή Κρόος!

Για πολλές εβδομάδες η Ρεάλ Μαδρίτης χρειάστηκε να μείνει χωρίς τον σημαντικότερο χαφ της, τον Τόνι Κρόος. Ο Γερμανός μέσος χρειάστηκε να απουσιάσει για σχεδόν δύο μήνες και πλέον επιστρέφει για να δώσει ακόμα περισσότερα στην «βασίλισσα».

Μπορεί η βαθμολογική εικόνα να μην το δείχνει ιδιαίτερα, όμως η κατάσταση της Ρεάλ δεν είναι ακριβώς η ιδανική. Μπορεί η άριστη τακτική αντίληψη του Κάρλο Αντσελότι να μην το έχει δείξει ιδιαίτερα, όμως οι τραυματισμοί είχαν «θερίσει» τους Μαδριλένους τους τελευταίους μήνες.

Το μεγαλύτερο σοκ από όλους τους τραυματισμούς ήταν αυτός του Τόνι Κρόος. Πριν ξεκινήσει η σεζόν, ο Γερμανός αστέρας της Ρεάλ ανακοίνωσε πως θα απουσιάσει για περίπου δύο μήνες από τα γήπεδα. Ένα σοβαρό πρόβλημα στην μέση του μαέστρου της «βασίλισσας» έκανε το χειρουργείο μονόδρομο. Και έτσι η νέα χρονιά ξεκίνησε με ένα υπερπολύτιμο γρανάζι να απουσιάζει από την ενδεκάδα της Ρεάλ.

Συμπληρώνεται το παζλ με την επάνοδο του Κρόος!

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες τα νέα είναι ενθαρρυντικά για την κατάσταση του Γερμανού χαφ. Όπως ανέφερε και ο ίδιος, πλέον δεν νιώθει πόνο, ενώ έχει λάβει συμμετοχή σε μερικές προπονήσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Όλα αυτά φέρνουν ένα μεγάλο χαμόγελο στους οπαδούς των Μαδριλένων, οι οποίοι αν και στερήθηκαν τον σούπερ σταρ τους, κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες που παρουσιάστηκαν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ισπανικού Τύπου, είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί στην επόμενη αναμέτρηση της «βασίλισσας». Οι Ισπανοί φιλοξενούν στην Μαδρίτη την Σέριφ, στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του Champions League. Ακόμα και να μην αγωνιστεί όμως κόντρα στην ομάδα από την Μολδαβία, πριν την νέα εβδομάδα θα έχει πάρει παιχνίδι. Η Εσπανιόλ είναι ο επόμενος σταθμός στο πρωτάθλημα για τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας και ο Γερμανός θα πάρει χρόνο. Το πιο πιθανό είναι ως αλλαγή, καθώς δεν υπάρχει λόγος ρίσκου για εμφάνιση νέου τραυματισμού στον πολύπειρο μέσο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ