ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα κινείται για ένα σουηδικό… διαμαντάκι!

Η Μπαρτσελόνα έχει απλώσει τα «δίχτυα» της αναζητώντας ξανά ταλέντα και οι άνθρωποι της έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Σουηδού χαφ, Βίλιοτ Σουίντμπεργκ.

Η Μπαρτσελόνα κινείται για ένα σουηδικό… διαμαντάκι!

Η περσινή σεζόν αποτέλεσε μια αποτυχία για την Μπαρτσελόνα σχεδόν σε κάθε τομέα. Βλέπετε, αγωνιστικά, κατέκτησε μόνο το Κύπελλο Ισπανίας, ενώ σε La Liga και Champions League δεν μπόρεσε να διεκδικήσει ουσιαστικά τον τίτλο. Την ίδια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι έχασε και τον ηγέτη της, Λιονέλ Μέσι. Ουσιαστικά, οι «μπλαουγκράνα» είχαν λίγα πράγματα να κρατήσουν. Από την μια την ανάληψη της προεδρίας από τον Τζουάν Λαπόρτα και από την άλλη τις ευκαιρίες που πήραν νέα παιδιά. Παίκτες όπως ο Πέδρι και ο Αραούχο, που πλέον λογίζονται ως βασικοί.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ήδη και η φετινή σεζόν κινείται σ’ ένα παρόμοιο μοτίβο για την Μπαρτσελόνα. Στο ξεκίνημα της οι Καταλανοί απογοητεύουν και δεν δείχνουν ικανοί να κυνηγήσουν τίτλους με αξιώσεις. Στις τάξεις του συλλόγου φαίνεται πως έχουν συνειδητοποιήσει πως ήρθε η ώρα για ένα… rebuild με βάση τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Γι’ αυτό και οι άνθρωποι της ομάδας έχουν απλώσει τα «δίχτυα» τους, αναζητώντας ταλέντα. Σύμφωνα με το «Football Sthlm», η ισπανική ομάδα έχει ξεχωρίσει τον νεαρό Σουηδό χαφ, Βίλιοτ Σουίντμπεργκ , που έχει εντυπωσιάσει τους σκάουτερ της.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα θα «μονομαχήσει» με την Παρί με… σύμμαχο τον παίκτη

Ο 17χρονος αγωνίζεται αυτή τη στιγμή στη Χάμαρμπι και παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει αρχίσει σταδιακά να παίρνει φανέλα βασικού. Βέβαια, στο παιχνίδι με την Γκέτεμποργκ την περασμένη Πέμπτη (23/9), όπου οι Καταλανοί είχαν στείλει ανθρώπους τους να τον παρακολουθήσουν, ο ίδιος δεν αγωνίστηκε λεπτό. Ωστόσο, ήδη η Μπαρτσελόνα έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του. Βέβαια, για τον νεαρό άσο έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Ωστόσο, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένεια του επιθυμούν περισσότερο την προοπτική της Μπαρτσελόνα. Ο πατέρας του, Χανς Έσκιλσον, που ήταν και ο ίδιος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μεταγραφής του γιου του στην ισπανική ομάδα. «Είναι σίγουρα κολακευτικό, η Μπαρτσελόνα δεν είναι οποιαδήποτε ομάδα. Ο Βίλιοτ έχει ζήσει στην Ισπανία και μιλάει τη γλώσσα, οπότε θα ήταν κάτι ξεχωριστό για εκείνον. Ωστόσο, δεν νομίζω πως το σκέφτεται αυτό τώρα και είναι αφοσιωμένος στην ομάδα του», τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την άλλη, ο ίδιος ο Σουίντμπεργκ, μιλώντας στην «Expressen», δήλωσε επίσης κολακευμένος από το ενδιαφέρον. Παράλληλα, τόνισε πως δεν θα έλεγε «όχι» στην Μπαρτσελόνα, αν και στηρίζει τη Βαλένθια. Ωστόσο, όπως επισήμανε δεν νιώθει ακόμη έτοιμος για το επίπεδο αυτό. «Η Μπαρτσελόνα δεν είναι οποιαδήποτε ομάδα. Δεν θα έλεγα όχι σε μια πρόταση της, αν και υποστηρίζω την Βαλένθια στην Ισπανία. Ωστόσο, δε νομίζω ότι είμαι στο επίπεδο αυτό ακόμη», δήλωσε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ