ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Ίντερ και Σαχτάρ κέρασαν… «κουλούρια»! (vid)

Ίντερ και Σαχτάρ Ντόνετσκ «ακύρωσαν» η μια την άλλη στην Ουκρανία κι έμειναν στο 0-0, ένα αποτέλεσμα που δεν βολεύει καμία εκ των δύο. Άνετη νίκη ο Άγιαξ κόντρα στην Μπεσίκτας (2-0).

Ίντερ και Σαχτάρ κέρασαν… «κουλούρια»! (vid)

Μετά τις ήττες τους στην πρεμιέρα του Champions League, τόσο η Σαχτάρ Ντόνετσκ όσο και η Ίντερ ήθελαν τη νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι. Ωστόσο, στο «Ολιμπίνσκι» του Κιέβου καμία εκ των δύο ομάδων δεν… ρίσκαρε αρκετά και αμφότερες βολεύτηκαν με το 0-0, ένα αποτέλεσμα που έφεραν και στα δύο περσινά παιχνίδια ανάμεσα τους.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

«Γεμάτο» πρώτο μέρος, αλλά χωρίς γκολ

Η Σαχτάρ μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση και απείλησε για πρώτη φορά στο 5′. Ο Σόλομον βρήκε χώρο στο ύψος της περιοχής και σούταρε, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Μόλις έξι λεπτά αργότερα το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Τραορέ. Ο επιθετικός από την Μπουρκίνα Φάσο χτύπησε σε μονομαχία με τον Ντάμφρις, με το γόνατο του να μοιάζει να «διαλύεται» από το χτύπημα και τον ίδιο να αποχωρεί με φορείο.

Στο 15′ η Ίντερ, εκμεταλλευόμενη την «παγωμάρα» των παικτών της Σαχτάρ, έφτασε κοντά στο γκολ. Οι «νερατζούρι» έφυγαν ταχύτατα στην κόντρα, ο Μπαρέλα έκανε τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του Πιάτοφ. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Τέτε βρήκε χώρο και σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 34′ έφτασαν μια «ανάσα» από το γκολ. Έπειτα από κόρνερ του Ντιμάρκο και κεφαλιά του Σκρίνιαρ, η μπάλα στρώθηκε στον Τζέκο που την έστειλε ψηλά άουτ σχεδόν από το… μισό μέτρο απ’ την εστία. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια ισόπαλες χωρίς σκορ.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Ίντερ

Πήγε να «κλέψει» το ματς η Ίντερ στο τέλος, αλλά ο Πιάτοφ της είπε «όχι»

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, η Σαχτάρ έφτασε και πάλι ξανά στο γκολ. Στο 51′ ο Ντοντό μπήκε στην περιοχή από δεξιά και γύρισε για τον Πεδρίνιο, με τον Σκρίνιαρ να του βάζει την τελευταία στιγμή την κόντρα πριν σκοράρει. Ο ρυθμός έπεσε αρκετά, με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή, αλλά να μην μπορούν να απειλήσουν. Μάλιστα, σχεδόν από το… πουθενά κόντεψαν να μείνουν και πίσω στο σκορ. Στο 65′ από λάθος γέμισμα του Πιάτοφ η μπάλα έφτασε στον Μαρτίνες στο ύψος της περιοχής του, αλλά το σουτ του πήγε ψηλά άουτ.

Στο 86′ η Ίντερ πλησίασε ξανά στο γκολ. Ο Κορέα έκανε υπέροχη ενέργεια και σουτ, αλλά ο Πιάτοφ έδιωξε με τα ακροδάχτυλα. Μάλιστα από την εκτέλεση του κόρνερ ο 37χρονος πορτιέρε έκανε ακόμα μια απίθανη επέμβαση σε κεφαλιά του Ντε Φράι. Το παιχνίδι δεν έκρυβε άλλες συγκινήσεις με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0. Έτσι, αμφότερες πήραν τον πρώτο τους βαθμό στον 4ο όμιλο του Champions League. Επόμενο ματς για την Ίντερ στην έδρα της κόντρα στην Σέριφ (19/10). Η Σαχτάρ θα αντιμετωπίσει την ιδία ημέρα τη Ρεάλ Μαδρίτης, ξανά στην Ουκρανία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι): Πιάτοφ, Ντοντό, Μάρλον, Ματβιένκο, Ισμαΐλι (78′ Κρίβτσοβ), Στεπανένκο, Πεδρίνιο, Μαϊκόν, Πάτρικ (85′ Μάρλος), Σόλομον (78′ Μούντρικ), Τραορέ (11′ Τέτε).

Ίντερ (Σιμόνε Ιντζάγκι): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς (55′ Τσαλχάνογλου), Βεσίνο (82′ Γκαλιαρντίνι), Ντιμάρκο (82′ Πέρισιτς), Μαρτίνες (72′ Σάντσες), Τζέκο (55′ Κορέα).

Δεύτερο σερί άνετο τρίποντο και… τρένο για πρόκριση ο Άγιαξ

Ο Άγιαξ πίεζε από το ξεκίνημα, αλλά η Μπεσίκτας είχε την πρώτη μεγάλη στιγμή στο ματς. Στο 10′ ο Μπατσουαγί σούταρε μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Μόλις τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι «απάντησαν» στις ευκαιρίες. Ο Άντονι έκανε ωραία προσπάθεια και σουτ, αλλά κι εκείνος σημάδεψε το δοκάρι. Στο 17′, όμως, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα. Ο Τάντιτς έκανε υπέροχη προσπάθεια και γύρισε στον Μπέργκχαους, που πλάσαρε σωστά για το 1-0!

Η ολλανδική ομάδα συνέχισε να πιέζει και στο 38′ ο Ντεστάνογλου έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Αλέ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Ιβοριανός έστρωσε τον Τάντιτς, που σχεδόν σε κενή εστία έστειλε την μπάλα άουτ. Ωστόσο, ο «Αίαντας» πέτυχε το δεύτερο γκολ που τόσο ήθελε στο 43′. Ο Άντονι σέντραρε από τα δεξιά και ο Αλέ έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα στην κίνηση για το 2-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Και στο δεύτερο ημίχρονο ο Άγιαξ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Ντεστανόγλου να διώχνει εντυπωσιακά την κεφαλιά του Αλέ στο 51′. Ο Ιβοριανός φορ ήταν αυτός που απείλησε ξανά στο 69′, με την κεφαλιά του να περνάει λίγο άουτ. Το παιχνίδι δεν είχε κάποια άλλη αξιοσημείωτη φάση, με τον «Αίαντα» να πανηγυρίζει τη νίκη με 2-0. Έτσι, ο Άγιαξ έκανε το δύο στα δύο στη φάση των ομίλων του Champions League και ήδη έθεσε γερά «θεμέλια» για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Από την άλλη η Μπεσίκτας ηττήθηκε για δεύτερη φορά. Πλέον ο ρεαλιστικός στόχος της τουρκικής ομάδας είναι η τρίτη θέση και το Europa League.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων 

Άγιαξ (Έρικ Τεν Χαγκ): Πέσβεερ, Μαζράουι, Τίμπερ, Μαρτίνες, Μπλιντ, Άλβαρες, Μπέργκχαους (71′ Κλάασεν), Γκράβενμπερχ, Άντονι (71′ Νέρες), Τάντιτς, Αλέ.

Μπεσίκτας (Σεργκέν Γιαλτσίν): Ντεστανόγλου, Ροσίερ, Σάατσι, Ν’Σακάλα, Μεράς (73′ Βερντάρ), Γιόσεφ, Καραμάν, Ούτσαν (46′ Όζιακουπ), Μποζντογκάν, Γιλμάζ (46′ Τόρε), Μπατσουαγί.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ