ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

«Σερίφης» Αθανασιάδης στη Μαδρίτη, μυθική νίκη κόντρα στη Ρεάλ! (vid)

Ίσως στο μεγαλύτερο σοκ της ιστορίας του Champions League, η Σέριφ του Στέφανου Αθανασιάδη εξευτέλισε τη Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στο «Μπερναμπέου»!

«Σερίφης» Αθανασιάδης στη Μαδρίτη, μυθική νίκη κόντρα στη Ρεάλ! (vid)

Απίστευτο και όμως αληθινό! Η πρωτάρα Σέριφ του Champions League από τη Μολδαβία ταπείνωσε τη Ρεάλ μέσα στο «Μπερναμπέου» νικώντας με 1-2! Απίστευτος Γιώργος Αθανασιάδης, ο οποίος κατέβασε ρολά και έδωσε σχεδόν μόνος του την μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της Σέριφ!

«Άγιος» Αθανασιάδης και σοκ της Ρεάλ!

Ξέροντας από την αρχή ότι θα έχει ρόλο… κομπάρσου, η Σέριφ έκλεισε χώρους στην Ρεάλ. Για 18 λεπτά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κρατήσουν εκτός από τα καρέ τους τους Μαδριλένους. Ο Μπενζεμά με εκτέλεση φάουλ αποπειράθηκε να σκοράρει, όμως ο Αθανασιάδης κατάφερε να αποκρούσει.

Το τεράστιο σοκ για την Ρεάλ ήρθε στο 25′, όταν δέχθηκε γκολ! Ο Κριστιάνο (όχι αυτός) έκανε υπέροχη ενέργεια την οποία μετέτρεψε σε τέρμα ο Γιακσιμπόεβ. Πραγματικά απίστευτο, με την «σταχτοπούτα» Σέριφ να σκοράρει κόντρα στην «βασίλισσα» της διοργάνωσης, μέσα στην δική της έδρα!

Ο Έλληνας τερματοφύλακας της Σέριφ, είχε ακόμα δύο υπέροχες αποκρούσεις που κράτησαν όρθια την ομάδα του. Πρώτα, νίκησε ξανά τον «κλινικό» φέτος Μπενζεμά (31′) μετά από επικίνδυνη πάσα, με τον Αζάρ να παίρνει θέση στη συνέχεια. Μετά από κούρσα για να προλάβει μια πάσα, ο Βέλγος σούταρε με δύναμη (36′), όμως ο Αθανασιάδης είχε πάλι απάντηση. Λίγα λεπτά αργότερα, ο διαιτητής σφύριξε για τελευταία φορά στο ημίχρονο. Σίγουρα καθ’ οδόν για τα αποδυτήρια, οι παίκτες των φιλοξενούμενων θα… τσιμπιώντουσαν, για να καταλάβουν αν αυτό που ζούσαν ήταν αλήθεια ή όχι.

Δεν έτρωγε γκολ ο Έλληνας κίπερ και η Σέριφ σκότωσε τη «βασίλισσα»!

Έχοντας συνέλθει από το σοκ του πρώτου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι να αλλάξουν την κατάσταση. Η Σέριφ όμως δεν θα παραδινόταν τόσο εύκολα.  Στη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Βινίσιους φάνηκε να ανατρέπεται εντός περιοχής. Μετά από εξέταση όμως του VAR, ο διαιτητής δεν είδε κάποια παράβαση. Δύο λεπτά αργότερα όμως, πάλι με τον Βινίσιους η Ρεάλ ζήτησε νέο πέναλτι. Αυτή τη φορά το βίντεο δικαίωσε τους γηπεδούχους, οι οποίοι κέρδισαν την εσχάτη των ποινών. Ο Καρίμ Μπενζεμά με την τρίτη του ευκαιρία στο παιχνίδι πήρε εκδίκηση από τον Αθανασιάδη, ο οποίος αν και έπεσε σωστά δεν κατάφερε να αποκρούσει.

Το σοκ του πρώτου ημιχρόνου πήγε να επαναληφθεί στο 71′, με τον Μπρούνο να σκοράρει! Πριν όμως καλά-καλά προλάβουν να πανηγυρίσουν οι Μολδαβοί, το VAR έδειξε οφσάιντ προς μεγάλη τους λύπη.

Αυτή η φάση αφύπνισε ξανά τη Ρεάλ, που θέλησε να σκοράρει ξανά για να αποφύγει ένα ιστορικό κάζο. Ο Μόντριτς το προσπάθησε στο 75ο λεπτό, όμως ο Αθανασιάδης ήταν πραγματικά ανίκητος! Και αφού δεν τον νίκησε ούτε ο Κροάτης, η Σέριφ κράταγε το καλύτερο για το τέλος. Ο Τιλ με ένα ασταμάτητο σουτ πήρε σβάρνα τον Κουρτουά και έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 89ο λεπτό!

Η Σέριφ άντεξε στα εναπομείναντα λεπτά και κατάφερε το ακατόρθωτο, ταπεινώνοντας την «βασίλισσα»! Πρωτιά στον όμιλο με 2/2 για τους Μολδαβούς!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ