ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρήκε τον νέο της… Ζούλιο Σέζαρ η Ίντερ!
Και στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί που είναι πιο εύστοχοι και πιο… τυχεροί! (vids)
«Παίζει» με τα όνειρά της: Η Παρί κέρδισε πέναλτι και ο Ορσάτο το πήρε αμέσως πίσω! (vid)
Η Παρί έγινε… ΑΕΚ και σπάει τα δοκάρια! (vid)
Παρί: Ο Ζαΐρ-Εμερί έστειλε σίγουρο γκολ στο δοκάρι! (vid)
Κεφαλιά- κανονιά του Χούμελς και στα… Τάρταρα η Παρί! (vid)
Η Ατλέτικο θέλει ΤΗΝ «βόμβα» με Λεβαντόφσκι!
Ο Μπαπέ έγινε… υδραυλικός και την πλήρωσε ο δύσμοιρος Χούμελς! (vid)
Champions League: Το κορεό της Παρί είναι σκέτη μαγεία! (vid)
Η Ίντερ έχει έτοιμο συμβόλαιο για το αστέρι της Serie A!
Ο Σάκα και η Άρσεναλ θέλουν να κάνουν τη Σίτι να… τρέμει
Η Παρί «χτυπάει» την ταλεντάρα και παίρνει εκδίκηση από τη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Διώχνει ξανά τον Φάτι και έχει βρει ήδη ομάδα!
O Κριστιάνο φόρεσε τη νέα φανέλα της Πορτογαλίας και… έριξε το Internet! (vid)
Η Γιουνάιτεντ έριξε Special… άκυρο – «Δεν ασχολούμαστε»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Στο μάτι της Ρεάλ ο «κινητήρας» της Λέστερ!

Είναι γνωστό πως η τακτική της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πάντα «προσέχω για να έχω». Και ο επόμενος μεταγραφικός στόχος της για το κέντρο δείχνει ακριβώς αυτή τη λογική. Και δεν είναι απίθανο να χρησιμοποιήσει το όνομα της προς όφελος της. Δεν είναι νέο, πως ο Γιούρι Τίλεμανς θεωρείται επάξια ένας από τους κορυφαίους μέσους στην […]

Στο μάτι της Ρεάλ ο «κινητήρας» της Λέστερ!

Είναι γνωστό πως η τακτική της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πάντα «προσέχω για να έχω». Και ο επόμενος μεταγραφικός στόχος της για το κέντρο δείχνει ακριβώς αυτή τη λογική. Και δεν είναι απίθανο να χρησιμοποιήσει το όνομα της προς όφελος της.

Δεν είναι νέο, πως ο Γιούρι Τίλεμανς θεωρείται επάξια ένας από τους κορυφαίους μέσους στην Premier League. Από τη μέρα που πήγε στο Λέστερ για χάρη της ομώνυμης ομάδας, ο Βέλγος χαφ εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του. Και ακριβώς για αυτό τον λόγο, οι μεγαλύτεροι σύλλογοι της Ευρώπης εξετάζουν προσεκτικά την ανάπτυξη του.

Κλείνει Τίλεμανς η Ρεάλ και έκλεισε τα χαφ για μια… δεκαετία!

Αν και ακόμα δεν έχει κλείσει τα 25 του, ο Τίλεμανς αγωνίζεται με απόλυτη επιτυχία στο κορυφαίο επίπεδο από… πιτσιρίκι. Γνωρίζει τις ικανότητες του και για το που είναι ικανός να αγωνιστεί. Κάτι που σύμφωνα με την «Athletic», δεν είναι ο μόνος που το γνωρίζει. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της αγγλικής ιστοσελίδας, η Ρεάλ Μαδρίτης θέτει τον Βέλγο μέσο ως στόχο της για το καλοκαίρι του 2022. Και θα έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα τότε.

Ο Μόντριτς πλησιάζει τα 36 του, ενώ ο Τόνι Κρόος ταλαιπωρείται από συνεχείς τραυματισμούς. Ναι μεν ήδη ο Εντουάρντο Καμαβινγκά έγινε παίκτης της «βασίλισσας», όμως ο Τίλεμανς θα έδινε ακόμα περισσότερο βάθος και νιάτα στην ομάδα της Μαδρίτης. Και ο τρόπος που θέλουν να φέρουν στην Ισπανία τον Βέλγο διεθνή είναι αρκετά όμοιος με αυτόν που ήρθε ο νεαρός Γάλλος.

Το συμβόλαιο που έχει ο Τίλεμανς με την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς έχει ισχύ μέχρι το 2023. Και παρά τις προσπάθειες των «αλεπούδων» να υπάρξει ανανέωση, ο Βέλγος έχει κάνει ντρίμπλες για να αποφύγει την διαδικασία. Το ερχόμενο καλοκαίρι θα έχουν μείνει μόλις 12 μήνες ισχύες και τον Ιανουάριο του 2023 θα είναι ελεύθερος να μιλήσει με όποια ομάδα θέλει. Με τον 24χρονο να είναι πολύ σημαντικός για να φύγει ελεύθερος, η πώληση του το καλοκαίρι είναι το πιθανότερο σενάριο για να καρπωθούν αρκετά χρήματα οι «αλεπούδες».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ