Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ανακοινώθηκε η τελετή για τη «Χρυσή Μπάλα»!
Ευρώπη

Ανακοινώθηκε η τελετή για τη «Χρυσή Μπάλα»!

Το γαλλικό περιοδικό «France Football» ανακοίνωσε πως στις 29 Νοεμβρίου θα απονεμηθεί η «Χρυσή Μπάλα» στον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του πλανήτη.

29.09.2021 | 18:25

Η «Χρυσή Μπάλα» επιστρέφει μετά από απουσία ενός χρόνου! Θα απονεμηθεί στις 29 Νοεμβρίου στο Παρίσι, μετά από το «διάλειμμα» λόγω της πανδημίας Covid-19, όπως ανακοίνωσε σήμερα το περιοδικό “France Football”, που διοργανώνει το βραβείο. Το εν λόγω βραβείο θυμίζουμε πως δίνεται στον καλύτερο ποδοσφαιριστή της χρονιάς.

Η τελετή, την οποία θα παρουσιάσει ο Ντιντιέ Ντρογκμπά, θα πραγματοποιηθεί στο “Théâtre du Châtelet” τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου (21:30). Εκεί θα απονεμηθεί η «Χρυσή Μπάλα» ανδρών και γυναικών, καθώς και το τρόπαιο “Kopa” για τον καλύτερο νέο παίκτη. Επίσης, θα υπάρξει η απονομή του τροπαίου “Yachine” για τον καλύτερο τερματοφύλακα.

Ακόμα βέβαια, δεν ξέρουμε τους υποψηφίους για το μεγαλύτερο τρόπαιο του ποδοσφαίρου σε προσωπικό επίπεδο. Ούτε για τα υπόλοιπα προαναφερθέντα επίσης. Ο κατάλογος των υποψηφίων για τα διάφορα βραβεία θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου από τον όμιλο “L’Equipe”.

Ο Λιονέλ Μέσι, έξι φορές νικητής, και η Μέγκαν Ραπίνο είναι οι κάτοχοι των βραβείων, μετά τη «στέψη» τους το 2019. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πάντως λογικά θα ήταν ο κάτοχος αν η «Χρυσή Μπάλα» είχε απονεμηθεί πέρσι, αλλά αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ…

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version