ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Απέδρασε από το Σαν Σίρο η Ατλέτικο με… δαγκωνιά του Σουάρες (vid)

Ένα ντέρμπι που είχε τα πάντα. Η Μίλαν κρατούσε τη νίκη για 84 λεπτά, η Ατλέτικο όμως με επική ανατροπή απέδρασε με τρίποντο από το Σαν Σίρο επικρατώντας με 2-1.

Απέδρασε από το Σαν Σίρο η Ατλέτικο με… δαγκωνιά του Σουάρες (vid)

Τρελό παιχνίδι στο Μιλάνο! Η Ατλέτικο βρισκόταν πίσω στο σκορ από τη Μίλαν μέχρι το 84′ όμως κατάφερε να αποδράσει στο τέλος με «χρυσή» νίκη. Ο Λεάο άνοιξε το σκορ για τους Μιλανέζους στο 20′. Γκριεζμάν στο 84′ και Σουάρες στο 96′ με πέναλτι χάρισαν σπουδαίο τρίποντο στους «Ροχιμπλάνκος».

Το ματς

Σπουδαία αναμέτρηση στο Σαν Σίρο. Η Μίλαν στην επιστροφή της στο Champions League ηττήθηκε στο Άνφιλντ από τη Λίβερπουλ. Απόψε ήταν το πρώτο της εντός έδρα παιχνίδι μετά από επτά χρόνια. Αντίπαλός της η Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε. Μια μονομαχία με τεράστιο ενδιαφέρον μιας και οι «Ροχιμπλάνκος» στην πρεμιέρα δεν μπόρεσαν να επικρατήσουν της Πόρτο στη Μαδρίτη μένοντας στο 0-0.

Το αποψινό παιχνίδι ήταν σαφές πως θα πήγαινε στη δύναμη και την ταχύτητα. Η Μίλαν έδειξε να μπαίνει πιο ψυχωμένα κυνηγώντας ένα γρήγορο γκολ που θα άναβε το ματς. Τελικά με τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου οι «Ροσονέρι» βρήκαν τρόπο να παραβιάσουν τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Λεάο πάτησε στην αντίπαλη περιοχή, έκανε το δυνατό διαγώνιο σουτ και κέρδισε τον Όμπλακ γράφοντας το 1-0.

Εννιά λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες έπειτα από σωστή αποβολή του Κεσί. Η Μίλαν παίκτη λιγότερο στη συνέχεια μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους έδωσε χώρο στον αντίπαλο. Η Ατλέτικο ωστόσο δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα. Η ομάδα του Σιμεόνε παρουσιάστηκε χλωμή στα πρώτα 45′ πηγαίνοντας στα αποδυτήρια δίκαια πίσω στο σκορ. Ατλέτικο

Βρήκε αντίδραση με Γκριεζμάν η Ατλέτικο

Στην επανάληψη, η μπάλα πέρασε όπως ήταν φυσικό στα πόδια των φιλοξενούμενων. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έριξε σταδιακά στον αγωνιστικό χώρο όλα τα διαθέσιμα όπλα του. Ουδείς όμως κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της Μίλαν. Στον αντίποδα, οι Μιλανέζοι έπαιξαν έξυπνα το παιχνίδι των αντεπιθέσεων. Με τον Ντίαζ σε μεγάλη βραδιά οι «Ροσονέρι» μπόρεσαν να διαχειριστούν την πίεση και να κρατήσουν όσο το δυνατόν μακριά από την περιοχή τους την Ατλέτικο.

Στο 84′ όμως μίλησε από πλευράς Ατλέτικο ο Αντουάν Γκριεζμάν. Ο Γάλλος επιθετικός με σκαστό σουτ κέρδισε τον Μενιάν και έφερε το ντέρμπι στην ισορροπία. Ο «Γκριζού» πέτυχε το πρώτο του τέρμα στην επιστροφή του στους «Ροχιμπλάνκος». Δύο λεπτά αργότερα ο Φλορέντζι λίγο έλειψε να χαρίσει ξανά το προβάδισμα στη Μίλαν. Το σουτ του Ιταλού πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Όμπλακ.

Στο 91′ ήταν η σειρά της Ατλέτικο να αγγίξει το προβάδισμα. Ο Φέλιξ έκανε το σουτ με τον Μενιάν να αποκρούει εντυπωσιακά την μπάλα. Δύο λεπτά αργότερα ήρθε η φάση που έκρινε τον αγώνα στο Σαν Σίρο. Ο Καλούλου ακούμπησε τη μπάλα με το χέρι εντός περιοχής της Μίλαν. Ο διαιτητής της αναμέτρηση με τη βοήθεια και του VAR υπέδειξε το πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Σουάρες. Ο Ουρουγουανός στο 96′ κέρδισε τον Μενιάν γράφοντας το τελικό 1-2.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ