ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Στην Ευρώπη δεν έχει αστεία! Ave «Μεγάλη Κυρία»! (vid)

Το γκολ του Φεντερίκο Κιέζα στο 46' ήταν αρκετό για τη Γιουβέντους, ώστε να πάρει την εντός έδρας νίκη με σκορ 1-0 κόντρα στην Τσέλσι.

Στην Ευρώπη δεν έχει αστεία! Ave «Μεγάλη Κυρία»! (vid)

Άλλο Ιταλία, άλλο Ευρώπη. Στο Champions League υπάρχει… διαφορετικός αέρας! Η Γιουβέντους το επιβεβαίωσε στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Τσέλσι στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στη Serie A η «Μεγάλη Κυρία» μετράει μόλις δύο νίκες σε έξι ματς, αλλά, αυτό δεν την εμπόδισε να δείξει την κλάση της και την ποιότητά της -ειδικά στην άμυνα- και να πάρει τη νίκη στο Τορίνο με σκορ 1-0 κόντρα στους εν ενεργεία πρωταθλητές Ευρώπης.

Από τους νικητές ξεχώρισε, γι ακόμη μία φορά, ο Φεντερίκο Κιέζα. Όχι μόνο για το γκολ του, αλλά και για εν γένει παρουσία του. Οι Λονδρέζοι είχαν την κατοχή της μπάλας, είχαν καλές στιγμές, όμως, ποτέ δεν έγιναν ουσιαστικοί και έτσι γνώρισαν την ήττα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Δεν διανύει και την καλύτερη φάση της. Ειδικά στην Ιταλία η Γιουβέντους δεν πείθει. Όχι μόνο με τα αποτελέσματά της, αλλά, κυρίως με την εικόνα της. Παρόλα αυτά στην Ευρώπη τα δεδομένα είναι αλλιώς. Τα πράγματα είναι διαφορετικά. Οι παίκτες της παίζουν με πάθος και συνοχή. Με ψυχραιμία και μυαλό. Εκεί δεν δέχονται γκολ. Κράτησαν ανέπαφη την εστία τους κόντρα στη Μάλμε, το ίδιο συνέβη και με την Τσέλσι.

Και ας ήταν δύσκολα τα πράγματα. Ειδικά στην αρχή οι Λονδρέζοι είχαν κυριαρχήσει. Είχαν την κατοχή της μπάλας, είχαν μερικές καλές στιγμές, αλλά, τους έλειπε το πιο σημαντικό. Το γκολ. Από την άλλη οι γηπεδούχοι ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στην άμυνά τους και όποτε μπορούσαν «χτύπαγαν» στις αντεπιθέσεις.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή τους ήταν στο 19′ με τον Κιέζα. Αλλά ο Ιταλός επιθετικός φρόντισε να σημαδέψει σωστά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Μπερναντέρσκι βρήκε με όμορφη πάσα τον Κιέζα και εκείνος με άψογο τελείωμα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και νίκησε σε μία φάση τόσο τον Ρούντιγκερ όσο και τον Μεντί.

Από εκεί και πέρα οι παίκτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι κατέθεσαν ψυχή στον αγωνιστικό χώρο. Κάθε μαρκάρισμα ήταν μία μάχη για εκείνους. Οι Άγγλοι με κάθε τρόπο προσπαθούσαν να διασπάσουν την άμυνά τους, όμως, δίχως αποτέλεσμα. Λίγο πριν το τέλος έφτασαν δις πολύ κοντά στο 1-1.

Όμως, το σουτ του Λουκάκου, αλλά και η κεφαλιά του Χάβερτς στα χασομέρια δεν βρήκαν τα δίχτυα του Σέζνι. Έτσι, η Γιουβέντους έκανε το δύο στα δύο στην Ευρώπη. Μία πραγματική «Μεγάλη Κυρία» ξέρει να… μιλάει στα δύσκολα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ