Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βάτσκε: «Ξέρω ότι η Ρεάλ ενδιαφέρει τον Χάαλαντ»
Ρεάλ Μαδρίτης

Βάτσκε: «Ξέρω ότι η Ρεάλ ενδιαφέρει τον Χάαλαντ»

Στον Έρλινγκ Χάαλαντ και τα σενάρια για το μέλλον του αναφέρθηκε ο CEO της Ντόρτμουντ, Χανς Γιόακιμ Βάτσκε, που τόνισε πως ακόμη δεν έχει ληφθεί απόφαση πώλησης του, αλλά γνωρίζει πως η προοπτική τηε Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρει τον Νορβηγό.

29.09.2021 | 18:21

Εδώ και 2,5 περίπου χρόνια ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει «μαγέψει» όλη την Ευρώπη με τα κατορθώματα του. Ήδη πέρσι μέτρησε 41 γκολ και 12 ασίστ σε 41 παιχνίδια με την Ντόρτμουντ, οδηγώντας την στην κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας και στην τετράδα της Bundesliga. Ο Νορβηγός συνεχίζει και φέτος με κεκτημένη ταχύτητα, αφού ως τώρα έχει πετύχει 11 γκολ κι έχει μοιράσει 4 ασίστ σε μόλις 8 παιχνίδια. Με τις εμφανίσεις του αυτές είναι δεδομένο πως έχει τραβήξει τα «βλέμματα» όλων των κορυφαίων ομάδων ανά την Ήπειρο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Γι’ αυτό, άλλωστε, το όνομα του Χάαλαντ βρέθηκε το καλοκαίρι σε ουκ ολίγα μεταγραφικά σενάρια. Βέβαια, οι πιθανότητες παραμονής του στην Ντόρτμουντ, τουλάχιστον για φέτος ήταν μεγάλες, ένα σενάριο που τελικά επιβεβαιώθηκε. Ωστόσο, δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν πως οι Βεστφαλοί θα προχωρήσουν στην πώληση του, λόγω οικονομικών θεμάτων. Ωστόσο, ο CEO της γερμανικής ομάδας, Χανς Γιόακιμ Βάτσκε σε συνέντευξη του στο «Sport1» διέψευσε τα σενάρια αυτά, αλλά την ίδια στιγμή επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς πως ο νεαρός φορ δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα για καιρό, επισημαίνοντας μάλιστα πως η προοπτική της Ρεάλ Μαδρίτης τον ενδιαφέρει αρκετά.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Βάτσκε: «Κάποια στιγμή ο Χάαλαντ θα παίξει για μια από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο»

Ο Βάτσκε αρχικά αναφέρθηκε στο σενάριο πώλησης του Χάαλαντ, λόγω οικονομικών θεμάτων, προχωρώντας στην πλήρη διάψευση του. Στη συνέχεια τόνισε πως έχει εξαιρετική σχέση με τον μάνατζερ του παίκτη, Μίνο Ραϊόλα και γνωρίζει πως ο ίδιος θα κάνει το καλύτερο για τον πελάτη του. Το καλύτερο, όμως, το φυλούσε για το τέλος. Κι αυτό γιατί ανέφερε πως θεωρεί βέβαιο ότι ο Χάαλαντ θα αποχωρήσει σε κάποια φάση και ότι η προοπτική της Ρεάλ Μαδρίτης τον ενδιαφέρει αρκετά.

«Δεν έχει ακόμη αποφασιστεί το αν θα φύγει ο Χάαλαντ το ερχόμενο καλοκαίρι. Απλά θα το δούμε. Έχω ακούσει κάποιους να λένε “θα πουλήσουν τον Χάαλαντ επειδή δεν έχουν χρήματα”. Αυτά είναι βλακείες. Η απόφαση να πουλήσουμε κάποιον στο σύλλογό μας λαμβάνεται μόνο από τη διοίκηση. Η μπάλα είναι στο γήπεδο του Έρλινγκ. Έχω καλή σχέση προσωπικά με τον μάνατζερ του, Μίνο Ραϊόλα. Δεν είναι σωστό να πιστεύω ότι ο Ραϊόλα σκέφτεται μόνο τα χρήματα. Σκέφτεται τι είναι καλύτερο για τον Έρλινγκ.

Ο ίδιος είναι μια ανεξάρτητη προσωπικότητα. Κάποια στιγμή είναι δεδομένο πως ο Χάαλαντ θα παίξει για μια από τις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη, αν και αυτό το κάνει ήδη και τώρα. Ξέρω πως η Ρεάλ τον ενδιαφέρει αρκετά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βάτσκε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version