ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

«Κάρφωσε» Κούμαν και Λαπόρτα ο Σουάρες!

Καρφιά προς την διοίκηση της Μπαρτσελόνα έριξε ο Λουίς Σουάρες, με τον Ρόναλντ Κούμαν να μην γλυτώνει επίσης από τον Ουρουγουανό!

«Κάρφωσε» Κούμαν και Λαπόρτα ο Σουάρες!

Θέση για την κάκιστη τωρινή κατάσταση της Μπαρτσελόνα πήρε ο άλλοτε επιθετικός της ομάδας, Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός επιθετικός της Ατλέτικο είναι ο πλέον αρμόδιος να μιλήσει για τους «μπλαουγκράνα» που δεν λένε να σηκώσουν κεφάλι. Ειδική αναφορά του 34χρονου σε Λαπόρτα-Κούμαν.

Σε δηλώσεις εφ’ όλης της ύλης για την Μπαρτσελόνα προχώρησε ο Λουίς Σουάρες. Μετά από έξι χρόνια στην Βαρκελώνη και 13 τίτλους με τον σύλλογο της Ισπανίας, ο 34χρονος φορ αναφέρθηκε στα περισσότερα προβλήματα που ταλαιπωρούν του άλλοτε γίγαντες της Ευρώπης. Αναφερόμενος σε Κούμαν, Τσάβι και Λαπόρτα, ο Ουρουγουανός αποκάλυψε μερικά πράγματα που ο κοινός θεατής δεν βλέπει στην Βαρκελώνη.

Σουάρες: «Ο Τσάβι δεν πρέπει να πάει τώρα στην Μπάρτσα»

«Η Μπαρτσελόνα έχει πολύ ταλέντο και μπορεί να βγει από αυτή την κατάσταση» ανέφερε αρχικά ο 34χρονος επιθετικός της Ατλέτικο. Ωστόσο όταν χρειάστηκε να μιλήσει για την διοίκηση, δεν ήταν το ίδιο αισιόδοξος. Σχετικά με τα όσα γίνονται στο παρασκήνιο, ο Σουάρες αναφέρθηκε στην κόντρα του προπονητή, Ρόναλντ Κούμαν με τον πρόεδρο της ομάδας, Τζοάν Λαπόρτα. Συγκεκριμένα, σχολίασε την κατάσταση των δύο ως «έναν πόλεμο που χτυπά τους παίκτες».

Στην αποχώρηση του από τη Βαρκελώνη, ο Σουάρες ήταν ξεκάθαρος. Θεωρεί πως τόσο ο Κούμαν, όσο και ο Λαπόρτα συμφώνησαν για την αποδέσμευσή του, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους. «Ο Κούμαν μου συμπεριφέρθηκε με τεράστια επιφύλαξη, σαν να ήμουν 15χρονος έφηβος. Και είχε την υποστήριξη του Λαπόρτα, καθώς είχε αφήσει να εννοηθεί πως ήμουν κακή επιρροή για τα αποδυτήρια».

Αυτή την αγωνιστική, η Ατλέτικο αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα και ο Ουρουγουανός έχει την ευκαιρία να «αποτελειώσει» τον Κούμαν και να πάρει άτυπη εκδίκηση. «Ελπίζω να σκοράρω το Σάββατο (2/10). Αν το κάνω όμως δεν θα πανηγυρίσω, γιατί έχω μεγάλο σεβασμό για την Μπαρτσελόνα».

Τέλος αναφέρθηκε στο θέμα νέου προπονητή που έχει προκύψει τις τελευταίες εβδομάδες στο «Καμπ Νου». Και με τον Τσάβι να ακούγεται πολύ έντονα, ο Σουάρες έδωσε την άποψη του. «Ο Τσάβι στη Μπαρτσελόνα; Δεν νομίζω ότι είναι η σωστή ώρα για αυτόν, είναι έξυπνος και το γνωρίζει καλά.»

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ