ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ίντερ πήρε το πρωτάθλημα και… χαλάρωσε! (vid)
«Έκαψε» τους νησιώτες από νωρίς η Ατλέτικο! (vid)
Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ας ξεχάσουμε γρήγορα τη φετινή σεζόν που ήταν σκέτη ντροπή»
Δυνάστης της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ξεπέρασε τον αείμνηστο Σαντιάγο Μπερναμπέου!
«Τάπωσε» τον Ρόι Κιν ο Χάαλαντ με απαξιωτική ατάκα!
Μεγάλη κίνηση από την Μπαρτσελόνα: Υποκλίθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
Αλ Νασρ: On fire o Κριστιάνο με το «τέλειο» χατ-τρικ! (vids)
Στη Ρεάλ Μαδρίτης πρώτα γέλασαν με τα χάλια της Μπαρτσελόνα και μετά πανηγύρισαν το πρωτάθλημα! (pic)
Διπλό δώρο* Πάσχα από την Betsson
Με «ντόρτια» στην Μπαρτσελόνα έστεψε πρωταθλήτρια τη Ρεάλ η Χιρόνα και πέρασε στο Champions League! (vid)
Ο Χάαλαντ ΓΛΕΝΤΗΣΕ τη Γουλβς και «βλέπει» το Πρωτάθλημα! (vid)
Χιρόνα – Μπαρτσελόνα: Μαγικός Πόρτου και η Ρεάλ ήδη πανηγυρίζει! (vids)
Στην Premier League η Ίπσουιτς μετά από 22 χρόνια!
Χατ-τρικ στο ημίχρονο από τον Χάαλαντ και «καθαρίζει» η Σίτι τη Γουλβς! (vids)
Και ποιος δεν δάκρυσε με τη χειρονομία του Ρόις στο τέλος! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Με Κριστιάνο… βυθίζεις και υποβρύχια (vid)

Η Βιγιαρεάλ παρουσιάστηκε εξαιρετική στο Ολντ Τράφορντ. Οι Ισπανοί ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε στο τέλος χαρίζοντας τη νίκη (2-1) στη Γιουνάιτεντ.

Με Κριστιάνο… βυθίζεις και υποβρύχια (vid)

Σε ένα παιχνίδι που από την αρχή μέχρι το τέλος φαινόταν να χαλάει για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» βρήκαν τη λύση με ποιον άλλον, τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έκανε τη διαφορά για την ομάδα του σκοράροντας στο 95′ το γκολ της νίκης. «Τρίποντο» με ανατροπή για την ομάδα του Σόλσκιερ απέναντι σε μια Βιγιαρεάλ που ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Ο Αλκάθερ άνοιξε το σκορ στο 51′ ενώ ο Άλεξ Τέλες έφερε στο 60′ το παιχνίδι στα ίσια. Το γκολ της νίκης ήρθε από τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Το ματς

Η 2η στροφή της φάσης των ομίλων του Champions League έφερε μια σπουδαία συνάντηση. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βιγιαρεάλ τέθηκαν αντιμέτωπες στο Ολντ Τράφορντ λίγους μήνες μετά τον τελικό του Europa League. Το «κίτρινο υποβρύχιο» του Ουνάι Έμερι ήξερε πως χωρίς τον Ζεράρ Μορένο απόψε η αποστολή του θα ήταν αρκετά δύσκολη. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» από την άλλη με άμυνα ανάγκης – μοναδικός βασικός ο Βαράν – θέλησε από το ξεκίνημα να επιβάλλει τον ρυθμό της. Με πίεση ψηλά η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να χαλάσει το ψύχραιμο passing game της Βιγιαρεάλ.

Η κατοχή της μπάλας πέρασε γρήγορα στα πόδια των γηπεδούχων, οι φάσεις όμως έρχονταν κατά ριπάς από αυτά των παικτών της Βιγιαρεάλ. Ο Νταλότ από τα αριστερά είχε μεγάλα προβλήματα απέναντι στον εκρηκτικό Κανζούμα. Ο ταλαντούχος άσσος των Ισπανών έφθασε δις κοντά στο γκολ όμως οι προσπάθειές του σταμάτησαν στον Νταβίντ Ντε Χέα. Το ίδιο συνέβη και στο 17′ με τον Αλκάθερ να παίρνει τη κεφαλιά και τον τερματοφύλακα της Γιουνάιτεντ να αποκρούει εντυπωσιακά. Γιουνάιτεντ Βιγιαρεάλ

Η Βιγιαρεάλ το προβάδισμα – Η Γιουνάιτεντ την ισοφάριση και… τέλος

Στο 31′ ο Ισπανός φορ άγγιξε ξανά το γκολ. Τραγικό λάθος του Βαράν – λάθος εκτίμηση – ο Αλκάθερ κοίταξε εστία σημάδεψε όμως η μπάλα κατέληξε δίπλα από το κάθετο δοκάρι του Ντε Χέα. Από το 35′ και μετά οι γηπεδούχοι έδειξαν σημάδια ζωής. Πογκμπά και Κριστιάνο τέσταραν τον Ρούλι, με τον ταλαντούχο τερματοφύλακα να σταματά κάθε υποψία φάσης. Στο 43′ ο Μορένο με προβολή λίγο έλειψε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Η κάθετη του Πογκμπά είχε ως προορισμό τον Γκρίνγουντ. Ο Βρετανός δεν πρόλαβε ποτέ την μπάλα όμως αυτή.. έσπασε στην προβολή του Μορένο και κατέληξε οριακά άουτ. Το 0-0 τελικά συντρόφευσε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ευκαιρίες μετουσιώθηκαν σε γκολ. Η αρχή έγινε από πλευράς φιλοξενούμενων. Ο Κανζούμα πάτησε την περιοχή της Γιουνάιτεντ από τα αριστερά πάσαρε παράλληλα στην εστία και εκεί με προβολή ο Αλκάθερ έγραψε στο 51′ το 0-1. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα επόμενα λεπτά κατάφερε να διαχειριστεί την κατάσταση και εν τέλει να φέρει ξανά το ματς σε ισορροπία. Στο 60′ οι «Κόκκινοι Διάβολοι» κέρδισαν φάουλ από τα δεξιά. Ο Μπρούνο Φερνάντες το εκτέλεσε φέρνοντας τη μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή. Εκεί την περίμενε έτοιμος ο Τέλες, με τον έμπειρο άσσο να τη στέλνει στα δίχτυα με εκπληκτικό σουτ στην κίνηση.

Το τελευταίο μισάωρο βρήκε τους γηπεδούχους να πιέζουν και τη Βιγιαρεάλ να κρατάει με σχετική ευκολία την ισοπαλία. Ουδείς όμως στο «κίτρινο υποβρύχιο» δεν υπολόγιζε στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο νέος ρέκορντμαν σε αριθμό συμμετοχών στη διοργάνωση μίλησε στο τέλος. Στο 95′ η μπάλα έπεσε στο…. κουτί ο Πορτογάλος όπλισε και νίκησε τον Ρούλι στέλνοντας στα ουράνια το Ολντ Τράφορντ.

Group F

Αταλάντα 4

Γιουνγκ Μπόις 3

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3

Βιγιαρεάλ 1

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ