ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Ο Θρύλος Μα-σούρωσε στην Πόλη!

Άλωσε την Πόλη! Ο Ολυμπιακός με τρομερή εμφάνιση πέρασε θριαμβευτικά από την Κωνσταντινούπολη επικρατώντας της Φενέρμπαρχτσε με το πληθωρικό 3-0.

Ο Θρύλος Μα-σούρωσε στην Πόλη!

Σπουδαία εμφάνιση από τον Ολυμπιακό και θρίαμβος! Οι «Ερυθρόλευκοι» επικράτησαν της Φενέρμπαχτσε με το εμφατικό 3-0 μέσα στην Κωνσταντινούπολη και διπλασίασαν τις νίκες τους στο Europa League. Πρωταγωνιστής της νίκης των Πειραιωτών ο Γιώργος Μασούρας, με τον Έλληνα επιθετικό να έχει δύο γκολ και μία ασίστ.

Το ματς

Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Αντβέρπ στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός συνέχισε το ευρωπαϊκό του ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη. Οι «Ερυθρόλευκοι» κόντρα στη Φενέρμπαχτσε ήθελαν να διπλασιάσουν τις νίκες τους και να αποκτήσουν σαφές προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς παρατάχθηκε με στόχο να μπλοκάρει τα ατού των Τούρκων και να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση.

Όπερ και εγένετο, με τον Ολυμπιακό να χτυπά από νωρίς την άμυνα των γηπεδούχων. Μόλις στο 6′ οι Πειραιώτες βγήκαν στην αντεπίθεση και παραβίασαν την εστία της Φενέρμπαχτσε. Δράστης για τον Ολυμπιακό ο Τικίνιο, με τον Βραζιλιάνο να ολοκληρώνει άψογα την προσπάθεια που ξεκίνησε από τα πόδια του Μασούρα.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube Θρύλος

Μασούρας MVP και 2 στα 2 ο Θρύλος

Στη συνέχεια η τούρκικη ομάδα προσπάθησε να ισορροπήσει χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η ομάδα του Πέλκα είχε τις ευκαιρίες της όμως καμία από αυτές δεν βρήκε τον επιθυμητό στόχο. Βαλέντσια, Ρόσι και Πέλκας πάτησαν την αντίπαλη περιοχή όμως οι προσπάθειές τους έμειναν ημιτελείς. Μοιραία το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το γκολ του Τικίνιο να κάνει τη διαφορά.

Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι από το ξεκίνημα τους ρίσκαραν αφήνοντας αρκετούς χώρους στα μετόπισθεν. Μοιραία το πλήρωσαν στο 62′. Η φάση ξεκίνησε από τα πόδια του Τικίνιο. Ο Βραζιλιάνος πάτησε περιοχή και έδωσε τη  πάσα στο πέναλτι. Ο Μαντί Καμαρά έκανε το σουτ με τον Μπαγιντίρ να αποκρούει. Η μπάλα στην επαναφορά βρέθηκε στα πόδια του Μασούρα, με τον Έλληνα επιθετικό να σουτάρει και να γράφει το 2-0.

Έξι λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έβαλε… ταφόπλακα στα όνειρα της Φενέρ να επιστρέψει στο παιχνίδι. Αντίστοιχη φάση με την προηγούμενη, ξανά ο Μασούρας το σουτ και 3-0. Εκπληκτικό γκολ από τον ταλαντούχο επιθετικό. Από εκείνο το σημείο μέχρι και το τέλος το παιχνίδι κυμάνθηκε στη μετριότητα. Ο Ολυμπιακός διαχειρίστηκε με ευκολία το καθαρό προβάδισμα και στο φινάλε πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ