ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ολιμπίκ Μαρσέιγ

Ποινή φυλάκισης στον οπαδό που κλώτσησε τον Παγιέ!

Με ποινή-χάδι τιμωρήθηκε ο εξτρεμιστής οπαδός της Νις, ο οποίος στο παιχνίδι με την Μαρσέιγ πιάστηκε να κλωτσά ύπουλα τον Ντιμίτρι Παγιέ

Ποινή φυλάκισης στον οπαδό που κλώτσησε τον Παγιέ!

Στα πολύ μαλακά έπεσε ο ανεγκέφαλος οπαδός της Νις που πριν λίγες εβδομάδες είχε κλωτσήσει τον παίκτη της Μαρσέιγ, Ντιμίτρι Παγιέ. Με ποινή φυλάκισης (με αναστολή) και πενταετή απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα τιμωρήθηκε ο απαράδεκτος οπαδός.

Μια από τις χειρότερες εικόνες που έχουμε δει τη φετινή σεζόν στον κόσμο και τα τελευταία χρόνια στα γαλλικά γήπεδα εκτυλίχθηκε στις αρχές τις χρονιάς. Νις και Μαρσέιγ διασταύρωσαν τα ξίφη τους για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ενώ όμως το μεγάλο παιχνίδι διαδραματιζόταν, αυτό που θα ακολουθούσε κανείς δεν το περίμενε.

Σχεδόν «χάδι» η ποινή στο κατηγορούμενο για την κλωτσιά στον Παγιέ!

Με την ομάδα τους μπροστά στο σκορ με 1-0, ανεγκέφαλοι οπαδοί των γηπεδούχων αποφάσισαν να κάνουν… ντου στον αγωνιστικό χώρο. Κατά την εκτέλεση κόρνερ στο 78ο λεπτό, ένα μπουκάλι πατάχθηκε προς τον Ντιμίτρι Παγιέ από τους φανατικούς οπαδούς της Νις. Ο Γάλλος διεθνής σταρ ανταπέδωσε την πράξη, επιστρέφοντας το μπουκάλι από εκεί που ήρθε. Και εκεί έγινε το πανδαιμόνιο, με την εισβολή οπαδών και την αναβολή. Μάλιστα, σύμφωνα με υλικό από τις κάμερες του γηπέδου, αυτοί που επιτέθηκαν στους παίκτες της Μαρσέιγ φαίνεται πως είναι ακροδεξιών οργανώσεων.

Ένας από αυτούς τους ανεγκέφαλους που εισέβαλαν, κατάφερε να κλωτσήσει το αστέρι των φιλοξενούμενων, Ντιμίτρι Παγιέ. Για κακή του τύχη όμως, ο εν λόγω οπαδός αναγνωρίστηκε, με τη Δικαιοσύνη να αναλαμβάνει την υπόθεση του. Και το αποτέλεσμα της δίκης του η αλήθεια είναι πως δεν ήταν και καταστροφικό για τον ίδιο. Η τελική απόφαση επέβαλε ποινή φυλάκισης ενός έτους (με αναστολή) στον κατηγορούμενο, ενώ δέχθηκε και πενταετή απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα. «Κατέβηκα από την κερκίδα να απαιτήσω εξηγήσεις» ανέφερε στην απολογία του ο κατηγορούμενος. «Είδα γύρω μου πολλούς παίκτες και πανικοβλήθηκα». Τώρα από που και ως που ήταν σε θέση να απαιτήσει εξηγήσεις ένας οπαδός από έναν παίκτη δεν το γνωρίζουμε.

Αν και το παιχνίδι αρχικά κατοχυρώθηκε στη Νις, αποφασίστηκε η επανάληψη του αγώνα σε ουδέτερο έδαφος. Έτσι, στις 27 Οκτωβρίου, η Τρουά θα παραχωρήσει την έδρα της για να διεξαχθεί -ομαλά αυτή τη φορά- το παιχνίδι που δεν τελείωσε ποτέ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ