Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Μίλαν θέλει διακαώς να κρατήσει τον Κιάερ (pic)
Μίλαν

Η Μίλαν θέλει διακαώς να κρατήσει τον Κιάερ (pic)

To συμβόλαιο του Σιμόν Κιάερ εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι και η Μίλαν θέλει οπωσδήποτε να του το ανανεώσει όσο πιο σύντομα γίνεται.

01.10.2021 | 19:58

Ο Σίμον Κιάερ είναι κοντά στο να υπογράψει το νέο συμβόλαιο του με την Μίλαν. Ο Δανός διεθνής κεντρικός αμυντικός είναι βασική επιλογή του Στέφανο Πιόλι για τα μετόπισθεν των «ροσονέρι». Το τρέχον συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα την εφημερίδα «Corriere Dello Sport», η Τότεναμ προσέγγισε τη Μίλαν για τον 32χρονο Δανό διεθνή αμυντικό. Αλλά η ομάδα του Μιλάνου δεν σκέφτεται να τον παραχωρήσει. Ενώ την ίδια στιγμή του πρότεινε διετή επέκταση του συμβολαίου του.

Το νέο συμβόλαιο που προσφέρει η Μίλαν στον Κιάερ προβλέπει διετή διάρκεια με ετήσιες απολαβές που φτάνουν το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Δύσκολα θα αρνηθεί ο Κιάερ

Όπως όλα δείχνουν, ο Δανός στόπερ θα βάλει την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο μέσα στις επόμενες μέρες, οριστικοποιώντας έτσι την παραμονή του στο «Σαν Σίρο». Να αναφέρουμε επί τη ευκαιρία πως ο Κιάερ ανήκει στη Μίλαν επίσημα από τον περσινό Σεπτέμβρη. Τον Γενάρη του 2020 είχε δοθεί δανεικός από τη Σεβίλλη και το ίδιο καλοκαίρι οι «ροσονέρι» επέλεξαν να τον αγοράσουν.

Συνολικά με τη φανέλα της Μίλαν έχει παίξει σε 62 αναμετρήσεις σκοράροντας μία φορά. Φέτος μετράει τέσσερις εμφανίσεις σε ιταλικό πρωτάθλημα (3) και Champions League (1).

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version