ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Bundesliga

Έλειπε ο Χάαλαντ, «χόρεψε» ο Μπραντ για την Ντόρτμουντ! (vid)

Η Ντόρτμουντ είδε τον Έρλινγκ Χάαλαντ να μένει ξανά εκτός, αλλά με γκολ του Γιούλιαν Μπραντ κατέβαλε την Άουγκσμπουργκ, πιο εύκολα απ' όσο δείχνει το τελικό 2-1.

Έλειπε ο Χάαλαντ, «χόρεψε» ο Μπραντ για την Ντόρτμουντ! (vid)

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι η Ντόρτμουντ αναγκάστηκε να παραταχθεί χωρίς τον τραυματία Έρλινγκ Χάαλαντ. Ωστόσο, η απουσία του Νορβηγού φορ δε φάνηκε αυτή τη φορά, όπως στο ματς με την Γκλάντμπαχ. Οι Βεστφαλοί έκαναν μια εξαιρετική εμφάνιση και επικράτησαν της Άουγκσμπουργκ (2-1), με τον Γιούλιαν Μπραντ να σημειώνει το νικητήριο γκολ. Αδικείται η ομάδα του Μάρκο Ρόζε, η οποία μέτρησε δύο δοκάρια στο ματς.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Σοκ από το… πουθενά για την Ντόρτμουντ και ισόπαλο το ημίχρονο

Η Ντόρτμουντ μπήκε πιο δυνατά στο ματς κι ευτύχησε να προηγηθεί στο 10′. Ο Χαρβελέου έκανε άτσαλο μαρκάρισμα από πίσω στον Μάλεν, με τον διαιτητή να δείχνει άμεσα την άσπρη βούλα. Ο Γκερέιρο ανέλαβε την ευθύνη κι ευστόχησε για το 1-0, πετυχαίνοντας το τρίτο του γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς! Στο 21′ οι Βεστφαλοί έφτασαν κοντά και σε δεύτερο γκολ. Ο Μάλεν έκανε το γύρισμα από δεξιά, με τον Καλιγκιούρι να προλαβαίνει τελευταία στιγμή τον Βολφ, προτού σκοράρει.

Το παιχνίδι δεν είχε καθόλου καλό ρυθμό, με την Ντόρτμουντ να έχει την πρωτοβουλία. Ωστόσο, η Άουγκσμπουργκ στην πρώτη της ευκαιρία στο ματς στο 35′ κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Μάιερ με «κεραυνό» σημάδεψε το δοκάρι του Κόμπελ και στην επαναφορά ο Ζεκίρι έκανε το 1-1 σε άδειο τέρμα! Από εκείνο το σημείο κι έπειτα ο ρυθμός έπεσε ξανά, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Ντόρτμουντ

«Καθάρισε» ο Μπραντ για τους Βεστφαλούς που «έσπασαν» τα δοκάρια

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, η Ντόρτμουντ πήρε ξανά το προβάδισμα. Στο 50′ οι Βεστφαλοί έφυγαν εξαιρετικά στην κόντρα, η μπάλα έφτασε στον Μπραντ κι εκείνος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-1! Μάλιστα, οι γηπεδούχοι πλησίασαν ξανά στο γκολ έξι λεπτά αργότερα. Ο Βολφ σούταρε έξω από την περιοχή, ο Γκιβιέβιτς έδιωξε και ο Ρόις στην εξέλιξη της φάσης σημάδεψε το δοκάρι μέσα από την περιοχή. Ίδια ακριβώς κατάληξη είχε και τετ α τετ του Αζάρ με τον Γκίκιεβιτς στο 67′.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν, αλλά και να σπαταλούν ευκαιρίες. Τρία λεπτά αργότερα ο Μπραντ έκανε το γύρισμα στον αμαρκάριστο Ρόις, που από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Στο 78′ ο Μπέλιγχαχμ έκανε ωραία προσπάθεια και πλάσαρε από πλάγια αριστερά, με τον Γκίκιεβιτς να διώχνει.

Με τη νίκη αυτή η Ντόρτμουντ έφτασε τους 15 βαθμούς σε 7 αγωνιστικές, ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση της Bundesliga και στο -1 από την Μπάγερν, που έχει ματς λιγότερο. Από την άλλη, η Άουγκσμπουργκ ηττήθηκε για τέταρτη φορά στη σεζόν κι έμεινε στους 5 βαθμούς και τη 15η θέση, οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ντόρμτουντ (Μάρκο Ρόζε): Κόμπελ, Μενιέ (51′ Αζάρ), Ακάντζι, Χούμελς (66′ Πόνγκρατσιτς), Γκερέιρο, Βίτσελ (66′ Τσαν), Μπέλιγχαμ, Μπραντ, Βολφ (72′ Σουλτζ), Ρόις, Μάλεν (72′ Ρέινιερ).

Άουγσμπουργκ (Μάρκους Βάιντσιρλ): Γκικιέβιτς, Γκούμνι, Χαρβελέου, Όξφορντ, Καλιγκιούρι, Γκρουέσο (78′ Ζάρενρεν-Μπάζι), Στρομπλ, Μάιερ (78′ Γκρέγκοριτς), Πέντερσεν (86′ Γκούντερ), Κόρντοβα (63′ Γένσεν), Ζεκίρι (78′ Νίντερλεχνερ).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ