ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Και… κλάμα ο Μπαπέ: Η «ξενέρα» σε όλο της το μεγαλείο! (vid)
Έτσι… το γλέντησε μέσα στο Παρίσι η Μπορούσια Ντόρτμουντ! (vid)
Βρήκε τον νέο της… Ζούλιο Σέζαρ η Ίντερ!
Και στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί που είναι πιο εύστοχοι και πιο… τυχεροί! (vids)
«Παίζει» με τα όνειρά της: Η Παρί κέρδισε πέναλτι και ο Ορσάτο το πήρε αμέσως πίσω! (vid)
Η Παρί έγινε… ΑΕΚ και σπάει τα δοκάρια! (vid)
Παρί: Ο Ζαΐρ-Εμερί έστειλε σίγουρο γκολ στο δοκάρι! (vid)
Κεφαλιά- κανονιά του Χούμελς και στα… Τάρταρα η Παρί! (vid)
Η Ατλέτικο θέλει ΤΗΝ «βόμβα» με Λεβαντόφσκι!
Ο Μπαπέ έγινε… υδραυλικός και την πλήρωσε ο δύσμοιρος Χούμελς! (vid)
Champions League: Το κορεό της Παρί είναι σκέτη μαγεία! (vid)
Η Ίντερ έχει έτοιμο συμβόλαιο για το αστέρι της Serie A!
Ο Σάκα και η Άρσεναλ θέλουν να κάνουν τη Σίτι να… τρέμει
Η Παρί «χτυπάει» την ταλεντάρα και παίρνει εκδίκηση από τη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Διώχνει ξανά τον Φάτι και έχει βρει ήδη ομάδα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Τα τεχνάσματα της Μπάγερν για πρόληψη τραυματισμών!

Η γερμανική Bild αποκάλυψε τα μυστικά της Μπάγερν Μονάχου σε ό,τι έχει να κάνει με τους τραυματισμούς των ποδοσφαιριστών της.

Τα τεχνάσματα της Μπάγερν για πρόληψη τραυματισμών!

Είναι αλήθεια πως λίγες φορές ακούμε για τραυματισμούς στην Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί δεν έχουν πολλές φορές τέτοια προβλήματα, γεγονός που έχει εξήγηση. Διότι εύλογα θα αναρωτηθεί κανείς γιατί συμβαίνει αυτό. Όχι, δεν είναι απλώς τυχερή η ομάδα του Μονάχου. Όπως αποκαλύπτει η γερμανική εφημερίδα, Bild, οι Γερμανοί έχουν τα δικά τους τεχνάσματα. Για την ακρίβεια, στηρίζουν τις πράξεις τους σε επιστημονικές μελέτες αναφορικά με την αθλιατρική.

Το πρότζεκτ είχε ξεκινήσει το 2018. Με βελτιώσεις από τον Νίκο Κόβατς, ο οποίος επέβλεψε την καθιέρωση τακτικής παρακολούθησης των επιμέρους επιπέδων φυσικής κατάστασης από μια ειδική ομάδα γιατρών. Από εκεί και πέρα, έγιναν όλο και περισσότερες προσθήκες, με μεγάλα βήματα να σημειώνονται υπό τον επικεφαλής του fitness Δρ. Χόλγκερ Μπρόιχ.

Ο εν λόγω γιατρός ήταν καθοριστικός για τη συνολική υγεία της ομάδας. Η Μπάγερν βγήκε από την καραντίνα της πανδημίας ως η πιο κατάλληλη ομάδα στον πλανήτη. Και ήταν αυτή η φυσική κατάσταση που βοήθησε τον σύλλογο να τα πάντα στο πέρασμά του υπό τις οδηγίες του Χάνσι Φλικ. Τώρα, φαίνεται ότι ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν θέλει να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο με τη δική του προσωπική πινελιά.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Μπάγερν

Τα μυστικά της Μπάγερν:

  • Κατά τη διάρκεια των αγώνων, ο προπονητής προσπαθεί να αντικαταστήσει τους βασικούς παίκτες νωρίτερα από το αναμενόμενο. Όπως είναι γνωστό, ισχύει και στην Bundesliga ο κανόνας των πέντε αλλαγών. Αυτό σε συνδυασμό με ένα πιθανό ροτέισον. Χωρίς βέβαια αυτό να περιλαμβάνει παίκτες-ηγέτες, όπως οι Νόιερ και Λεβαντόφσκι.
  • Οι προπονητικές συνεδρίες τώρα ξεκινούν συχνά με ασκήσεις σταθεροποίησης, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη τραυματισμών μυών και συνδέσμων μακροπρόθεσμα.
  • Ο Δρ Μπρόιχ παρακολουθεί συνεχώς τις μετρήσεις για τους παίκτες προκειμένου να ελέγχει τον φόρτο εργασίας τους. Έχουμε δει όλο και περισσότερους παίκτες να έχουν άδεια από την προπόνηση αυτή τη σεζόν σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.
  • Οι τραυματίες παίκτες έχουν μια ή δύο εβδομάδες επιπλέον για να είναι σε φόρμα. Να μην βιαστούν πίσω ώστε να υπάρξει κίνδυνος για επιπλοκές. Οι Τολισό και Κομάν επισημαίνονται στο άρθρο, αλλά θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι ο σύλλογος ήταν επιφυλακτικός ακόμη και με μικρούς τραυματισμούς. Όπως αυτός του Μουσιάλα τις τελευταίες ημέρες. Αυτό μπορεί επίσης να εξηγήσει γιατί ο Σάμπιτζερ άργησε να ενσωματωθεί στη σύνθεση της ομάδας.
  • Ορισμένες προπονήσεις πριν από τους αγώνες διαρκούν μόνο 50-60 λεπτά αντί των συνηθισμένων 90′, για να μην υπάρξει επιπλέον καταπόνηση.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ