ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
Λέμε για τον Μόντριτς αλλά η πάσα του Χούμελς δεν πρέπει να περάσει στα ψιλά (vid)
H Γιουνάιτεντ θέλει στόπερ και οι – δύο – επιλογές της βρίσκονται στη Serie A
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Τεν Χαγκ ο… εκλεκτός της Μπαρτσελόνα για αντί-Κούμαν!

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει διαλέξει τον Έρικ Τεν Χαγκ για αντικαταστάτη του Ρόναλντ Κούμαν, με τον προπονητή του Άγιαξ να αποτελεί προσωπική επιλογή του Τζουάν Λαπόρτα.

Τεν Χαγκ ο… εκλεκτός της Μπαρτσελόνα για αντί-Κούμαν!

Η Μπαρτσελόνα τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στη χειρότερη κατάσταση των τελευταίων ετών. Ουσιαστικά, οι «μπλαουγκράνα» αντιμετωπίζουν μια τεράστια αγωνιστική κρίση, που έχει τις «ρίζες» της στην περσινή σεζόν. Εκεί, όπου κατάφεραν μεν να κατακτήσουν το Κύπελλο Ισπανίας, αλλά απογοήτευσαν σε πρωτάθλημα και Champions League. Την ίδια στιγμή, το καλοκαίρι που πέρασε, είδαν τον Λιονέλ Μέσι να αποχωρεί έπειτα από 17 ολόκληρα χρόνια. Παράλληλα, το ξεκίνημα των Καταλανών στη φετινή σεζόν είναι κάτι παραπάνω από τραγικό. Ήδη το μέλλον τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση είναι «θολό» μετά τις δύο συντριβές από Μπάγερν Μονάχο και Μπενφίκα με το ίδιο σκορ (3-0).

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Όπως είναι λογικό το μεγαλύτερο μερίδιο της κριτικής έχει πέσει στον Ρόναλντ Κούμαν. Μάλιστα, ο Ολλανδός τεχνικός φαίνεται να έχει μια τελευταία ελπίδα στο ντέρμπι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης το Σάββατο (2/10), ειδάλλως, θα χάσει τη δουλειά του. Ήδη τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα είναι ουκ ολίγα. Ωστόσο, σύμφωνα με το «Catalunya Radio», ο εκλεκτός του Τζουάν Λαπόρτα είναι ο Έρικ Τεν Χαγκ του Άγιαξ.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Τεν Χαγκ Μπαρτσελόνα

Ο Λαπόρτα θέλει σαν… τρελός τον Τεν Χαγκ στην Μπαρτσελόνα

Ήδη στα ρεπορτάζ της Μπαρτσελόνα έχουν «παίξει» τα ονόματα των Τσάβι, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, Μαρσέλο Γκαγιάρδο και Αντρέα Πίρλο. Οι δύο τελευταίοι, πάντως, συγκεντρώνουν ελάχιστες πιθανότητες, καθώς ο μεν Αργεντινός τεχνικός δεν μπορεί να μείνει άμεσα ελεύθερος, ενώ το πέρασμα του Ιταλού από την Γιουβέντους ήταν αποτυχημένο. Από την άλλη ο Μαρτίνεθ πρέπει να μείνει ελεύθερος από την εθνική Βελγίου, κάτι που θα κοστίσει στους Καταλανούς περί τα 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Την ίδια στιγμή σχεδόν άπαντες επιθυμούν την έλευση του Τσάβι στον πάγκο της ομάδας, με τον Λαπόρτα, όμως, να μην πιστεύει τόσο πολύ στις δυνατότητες του.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα φέρεται να έχει εντυπωσιαστεί από την δουλειά του Τεν Χαγκ στον Άγιαξ. Το 4-3-3, με το οποίο αγωνίζεται ο «Άιαντας» είναι, άλλωστε, αυτό που αρέσει στον Λαπόρτα. Όπως και το επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του Ολλανδού τεχνικού. Βέβαια, η περίπτωση του δεν είναι ιδιαίτερα εύκολη. Κι αυτό γιατί δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2023. Κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να πληρωθεί ένα ποσό για την απόκτηση του. Το σενάριο αυτό, όμως, δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, ειδικά από τη στιγμή που ο Άγιαξ δείχνει εξαιρετικό πρόσωπο στη σεζόν. Ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Τεν Χαγκ είναι ο άνθρωπος που ο Λαπόρτα θέλει για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ