ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

«Ζαχαρωτά» και Τάουνσεντ… πίκραναν τη Γιουνάιτεντ! (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γκέλαρε για δεύτερη σερί φορά στο «Ολντ Τράφορντ», με την Έβερτον να παίρνει έναν... παλικαρίσιο βαθμό εκτός έδρας (1-1).

«Ζαχαρωτά» και Τάουνσεντ… πίκραναν τη Γιουνάιτεντ! (vid)

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ επέλεξε να αφήσει στον πάγκο τον Κριστιάνο Ρονάλντο απέναντι στην Έβερτον για πρώτη φορά από τον Μάιο του 2007 και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το πλήρωσε. Μπορεί ο Άντονι Μαρσιάλ να βρήκε δίχτυα για τους «κόκκινους διαβόλους», αλλά τα «ζαχαρωτά» δεν παράτησαν το ματς και πήραν το βαθμό της ισοπαλίας με γκολ του Άντρος Τάουνσεντ (1-1), με την ομάδα του Μάντσεστερ να γκελάρει για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην έδρα της. Ένατο σερί ματς που η Γιουνάιτεντ δέχεται γκολ στο «Ολντ Τράφορντ», κάτι που είχε να συμβεί από το 1971.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Μαρσιάλ έκανε τη διαφορά στο πρώτο μέρος

Η Γιουνάιτεντ ξεκίνησε την αναμέτρηση με το πόδι στο «γκάζι» κι έφτασε κοντά στο γκολ στο 7′. Ο Γουάν-Μπισάκα «άδειασε» με εκπληκτική ντρίμπλα τον Ντίνιε και σέντραρε για τον Μαρσιάλ, που με κοντινή κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Η Έβερτον «απάντησε» στις ευκαιρίες οκτώ λεπτά αργότερα. Ο Τάουνσεντ εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Κιν πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 20′ έφτασαν ξανά κοντά στο να «ανοίξουν» το σκορ. Από σέντρα του Φρεντ, ο Καβάνι έκανε την κεφαλιά μόνος του μέσα στην περιοχή, με τον Πίκφορντ να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και τα «ζαχαρωτά» δε φοβόταν να παίξουν ποδόσφαιρο. Στο 33′ ο Γκρέι έκανε υπέροχη κίνηση και σούταρε, με τον Ντε Χέα να αποκρούει δύσκολα. Μάλιστα, δύο λεπτά αργότερα, ο Γουάν-Μπισάκα έβαλε τελευταία στιγμή την κόντρα στο σουτ του Ντουκουρέ που πήγαινε προς την εστία. Στο 43′, όμως, η Γιουνάιτεντ, που είχε ανέβει, κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Ο Μπρούνο έκανε ωραίο κοντρόλ και βρήκε τον Μαρσιάλ, που από πλάγια αριστερά με δυνατό σουτ έκανε το 1-0, σκορ το οποίο έμεινε ως το τέλος του πρώτου μέρους.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ο Τάουνσεντ έγινε… Κριστιάνο και «απάντησε»

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Είναι χαρακτηριστικό ότι έπρεπε να φτάσουμε στο 57′ για να γίνει η πρώτη καλή στιγμή. Ο Ντίνιε έκανε τη σέντρα από αριστερά, με την κεφαλιά του Τάουνσεντ να περνάει πάνω από τα δοκάρια. Η είσοδος του Ρονάλντο στο επόμενο λεπτό έδωσε κι άλλη ώθηση στη Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, στο 65′ η Έβερτον κατάφερε να βρει την ισοφάριση. Τα «ζαχαρωτά» έφυγαν ταχύτατα στην κόντρα με τον Γκρέι, αυτός άφησε στον Ντουκουρέ, που με ωραία κίνηση και πάσα έβγαλε τον Τάουνσεντ απέναντι στον Ντε Χέα κι εκείνος δε λάθεψε για το 1-1! Μάλιστα, ο Άγγλος άσος φρόντισε να… αντιγράψει τον αγαπημένο πανηγυρισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο μόλις σκόραρε.

Το τέρμα αυτό έφερε κι ένα αρνητικό ρεκόρ για τους γηπεδούχους που είδαν την εστία τους να παραβιάζεται για ένατο σερί ματς στο «Ολντ Τράφορντ», κάτι που είχε να συμβεί από το 1971. Η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να απαντήσει και ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έφτασε κοντά στο 74′. Ο Σάντσο του έβγαλε υπέροχη κάθετη, αλλά το σουτ του από πλάγια αριστερά έφυγε… πλάγιο. Το παιχνίδι δεν έκρυβε άλλες συγκινήσεις μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται τελικά ισόπαλες με 1-1.

Έτσι, αμφότερες έχασαν την ευκαιρία να «πατήσουν» κορυφή στην Premier League. Από τη μια η Γιουνάιτεντ έφτασε τους 14 βαθμούς σε 7 αγωνιστικές, πιάνοντας τη Λίβερπουλ. Ίδιους ακριβώς βαθμούς έχει και η Έβερτον, που βρίσκεται 3η, λόγω χειρότερης διαφοράς γκολ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Γουάν-Μπισάκα, Λίντελοφ, Βαράν, Σο, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ (71′ Πογκμπά), Γκρίνγουντ, Φερνάντες, Μαρσιάλ (58′ Σάντσο), Καβάνι (58′ Κριστιάνο).

Έβερτον (Ράφα Μπενίτεθ): Πίκφορντ, Γκόντφρεϊ, Μίνα, Κιν, Ντίνιε, Τάουνσεντ, Ντουκουρέ, Άλαν, Γκόρντον (72′ Ντέιβις), Γκρέι (92′ Ντόμπιν), Ροντόν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ