ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Έστησε γλέντι η Τσέλσι- Ρίχνει… τρίμπαλό από το ημίχρονο (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Το πιο μάγκικο ήταν και το πιο εύκολο!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει τον «εγκέφαλο» της Γιουβέντους!
Μπάγερν Μονάχου: Ο Τούχελ επιβεβαίωσε την απουσία κόντρα στη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Έγραψε ιστορία ο Τερ Στέγκεν!
Γιουβέντους: Δύο σημαντικές απουσίες στον… τελικό τετράδας με τη Ρόμα!
Η Άρσεναλ βρήκε τον… απόλυτο σέντερ φορ στην Bundesliga!
Το φαβορί για τον πάγκο της Μίλαν – «Κλείνει» η συμφωνία!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Πάει για… λίφτινγκ στην επίθεση το καλοκαίρι!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το μεγάλο πρόβλημα με Ράσφορντ!
Η Ίντερ πήρε το πρωτάθλημα και… χαλάρωσε! (vid)
«Έκαψε» τους νησιώτες από νωρίς η Ατλέτικο! (vid)
Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ας ξεχάσουμε γρήγορα τη φετινή σεζόν που ήταν σκέτη ντροπή»
Δυνάστης της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ξεπέρασε τον αείμνηστο Σαντιάγο Μπερναμπέου!
«Τάπωσε» τον Ρόι Κιν ο Χάαλαντ με απαξιωτική ατάκα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Ακόμα βλέπει… αστεράκια η «Βασίλισσα» (vid)

Μετά την ήττα από τη Σέριφ στο Champions League ήρθε ακόμη άλλη μία για τη «Βασίλισσα». Η Εσπανιόλ με εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε 2-1 της Ρεάλ στη Βαρκελώνη.

Ακόμα βλέπει… αστεράκια η «Βασίλισσα» (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν ξεπέρασε ακόμη το σοκ που της προκάλεσε η Σέριφ! Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι πήγαινε στη Βαρκελώνη για να βρει αντίδραση όμως εκεί η Εσπανιόλ έκανε τα πράγματα ακόμη χειρότερα. Οι νεοφώτιστοι περίμεναν τους Μαδριλένους στη… γωνία και με εξαιρετική εμφάνιση επικράτησαν με 2-1. Ντε Τομάς και Βιδάλ τα γκολ για τους γηπεδούχους. Απογοητευτικοί οι παίκτες της Ρεάλ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Απλά μείωσαν το σκορ με άλλο ένα γκολ του Μπενζεμά.

Το ματς

Σπουδαία αναμέτρηση στη Βαρκελώνη. Η Εσπανιόλ επέστρεψε στη La Liga και μαζί επανήλθαν τα παιχνίδια με τους μεγάλους του ισπανικού ποδοσφαίρου. Οι Καταλανοί στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής υποδέχτηκαν την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα» ταξίδεψε στη Βαρκελώνη αφήνοντας πίσω της το μεσοβδόμαδο φιάσκο στο Champions League και την εντός έδρας ήττα από την Σέριφ Τίρασπολ για το Champions League.

Σήμερα η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ήθελε να επιστρέψει στις νίκες και να παραμείνει μόνη πρώτη στο ρετιρέ της La Liga. Απέναντί της όμως βρήκε μια μαχητική Εσπανιόλ που με τη σειρά της ήθελε να κάνει τη ζημιά και να πάρει βαθμό ή βαθμούς από το παιχνίδι. Από το ξεκίνημα του αγώνα φάνηκαν οι προθέσεις των δύο ομάδων. Από την μία η Ρεάλ με μεγαλύτερα ποσοστά κατοχής μπάλας και από την άλλη οι Καταλανοί με έμφαση στις αντεπιθέσεις. Βασίλισσα

Στο 17′ το παιχνίδι έγινε ακόμη πιο ενδιαφέρον. Η Εσπανιόλ βγήκε μπροστά έβαλε δύσκολα στην άμυνα της Ρεάλ και με περιπέτεια πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Ντε Τομάς πλάσαρε από κοντά σωστά τον Κουρτουά έβαλε μπροστά την ομάδα του και προκάλεσε «σεισμό» στο γήπεδο. Το 1-0 αυτομάτως έκανε τους Μαδριλένους να ανεβάσουν απόδοση. Η «Βασίλισσα» μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου προσπάθησε να βρει λύσεις στην επίθεση. Κρόος και Μόντριτς έκαναν το παιχνίδι στη μεσαία γραμμή όμως ο Καρίμ Μπενζεμά δεν έβρισκε τους χώρους που ήθελε.

Κακή η «Βασίλισσα» για άλλο ένα παιχνίδι

Στην επανάληψη, το σκηνικό δεν άλλαξε κατά πολύ. Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν και πάλι αυτή που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η Εσπανιόλ όμως είχε ξανά την ουσία. Οι Καταλανοί στο 60′ κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους έπειτα από τρομερή ενέργεια του Αλέις Βιδάλ. Ο άλλοτε αμυντικός της Μπαρτσελόνα πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και στο τέλος πλάσαρε ιδανικά τον Κουρτουά κάνοντας το 2-0.

Το γκολ αυτό έκανε ακόμη δυσκολότερο το έργο των φιλοξενούμενων να μπουν ξανά στο παιχνίδι. Παρόλα αυτά η ομάδα του Αντσελότι στο 71′ βρήκε τον τρόπο να μειώσει στο σκορ. Δράστης ο συνήθης ύποπτος για τους Μαδριλένους. Ο Καρίμ Μπενζεμά έγινε αποδέκτης της μπάλας έξω από την περιοχή της Εσπανιόλ. Ο Γάλλος έκανε τον ελιγμό, σημάδεψε γωνία και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των Καταλανών.

Στο τελευταίο 20λεπτο η είσοδος του Εντέν Αζάρ έδωσε περισσότερη ενέργεια στους φιλοξενούμενους. Όσο και να προσπάθησε όμως η «Βασίλισσα» δεν μπόρεσε ποτέ να ισοφαρίσει το παιχνίδι. Μοιραία η Εσπανιόλ πήρε τη μεγάλη νίκη και σταμάτησε την αήττητη πορεία της Ρεάλ στο πρωτάθλημα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ