ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
Έσταξε… φαρμάκι για τη Μίλαν ο Τσαλχάνογλου: «Καλά να πάθουν!»
Παρί Σεν Ζερμέν: Μπαπέ και Ντεμπελέ «καθάρισαν» σε τρία λεπτά την Λοριάν! (vids)
Τσάβι και Μπαρτσελόνα συμφωνούν ότι… διαφωνούν!
Σοβάρεψαν τα πράγματα στη Λίβερπουλ: Έτοιμος για… τζίφρες ο Σλοτ!
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
Ο Ράκιτιτς αποκάλυψε τον… νέο σταθμό του Μόντριτς – «Έλα, σε περιμένω!»
Ο Μπαπέ κάνει εύκολη τη ζωή του Αντσελότι… και του Βινίσιους
Οι τρεις επικρατέστεροι για τη θέση του Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν
H Λεβερκούζεν κάνει πλάκα σε όποιον θέλει τον Φλόριαν Βιρτζ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Η Τότεναμ πήρε τεράστια ανάσα ζωής (vid)

Η Τότεναμ «μάτωσε» απέναντι στην Άστον Βίλα αλλά βρήκε το δρόμο προς τη νίκη με 2-1 και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από καιρό

Η Τότεναμ πήρε τεράστια ανάσα ζωής (vid)

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, η Τότεναμ υποδέχτηκε την Άστον Βίλα στο γήπεδό της. Αν και χρειάστηκε να ιδρώσουν, οι «πετεινοί» επέστρεψαν στις νίκες μετά από 3 σερί ήττες κερδίζοντας με 2-1 τους «χωριάτες». Έτσι, έφτασαν τους 12 βαθμούς και σκαρφάλωσαν στην 8η θέση της βαθμολογίας. Την ίδια ώρα, η ομάδα του Ντιν Σμιθ έμεινε στην 10η θέση με 10 βαθμούς.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Μετά από 20 λεπτά παιχνιδιού, ο ρυθμός δεν ήταν καλός με τα πολλά σφυρίγματα για φάουλ και τα λάθη να χαρακτηρίζουν το ματς.

Στην πρώτη μεγάλη της ευκαιρία στον αγώνα, η Τότεναμ προηγήθηκε. Ειδικότερα, μετά από εξαιρετικά εκδηλωμένη αντεπίθεση, ο Σον τροφοδότησε τον Χόιμπιεργκ και εκείνος με άψογο πλασέ από το ύψος της περιοχής άνοιξε το σκορ.

Τα «σπιρούνια» είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και δεν κινδύνευαν αλλά ούτε και τα ίδια απειλούσαν.

Προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, οι «χωριάτες» είχαν κερδίσει μέτρα στο γήπεδο. Έτσι, απείλησαν για πρώτη φορά στο 46ο λεπτό, με τον Μακγκίν να σουτάρει από μακριά και η μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Η Τότεναμ δεν «πλήρωσε» τις χαμένες ευκαιρίες

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη, και χρειάστηκε η επέμβαση του Ρομέρο κοντά στη γραμμή για να μην σκοράρει  ο Τάργκετ.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 52΄, με τον Έμερσον και τον Σον με διπλή προσπάθεια να μην σκοράρουν. Όσο κυλούσε το 2ο ημίχρονο, η Τότεναμ έβρισκε χώρους αλλά ο Σον δε κατάφερε να νικήσει τον Μαρτίνεζ στο 60ο λεπτό, φεύγοντας στην πλάτη της άμυνας.

Τελικά, η Άστον Βίλα «πάγωσε» το Βόρειο Λονδίνο στο 68ο λεπτό. Μετά από γρήγορη εναλλαγή της μπάλας στη μεσαίας γραμμής, ο Τάργκετ γύρισε για τον Γουότκινς, ο οποίος πέτυχε από κοντά το 1-0 και το πρώτο του γκολ στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ.

Η απάντηση της ομάδας του Σάντο ήταν άμεση. Για μία ακόμη φορά, ο Χέουνγκ Μιν Σον βρήκε χώρους από την αριστερή πλευρά και γύρισε για τον Μόουρα, ο οποίος έγραψε το 2-1 με το πρώτο του φετινό γκολ στο πρωτάθλημα.

Στην κόντρα επίθεση, η Τότεναμ λίγο έλειψε να κλειδώσει τη νίκη αλλά το πλασέ του Λο Σέλσο στο 86΄εξουδετέρωσε ο Μινγκς. Ένα λεπτό αργότερα, ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ κράτησε ζωντανή την ομάδα του αποτρέποντας τον Χάρι Κέιν από το να σκοράρει το πρώτο του φετινό γκολ στην Πρέμιερ. Ωστόσο, αυτή η απόκρουση δεν αποδείχτηκε καθοριστική, καθώς έμεινε μέχρι τέλους αυτό το 2-1 υπέρ των «πετεινών».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ