ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Νάπολι

Κάντε πίσω όλοι! Απόλυτη «κυρία» φέτος μόνο η Νάπολι! (vid)

Ασταμάτητη και στη Φλωρεντία η Νάπολι, υπέταξε με ανατροπή τη Φιορεντίνα και έφτασε τις 7 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα!

Κάντε πίσω όλοι! Απόλυτη «κυρία» φέτος μόνο η Νάπολι! (vid)

Πέρασμα από την Τοσκάνη και τη Φλορεντία χωρίς να σταματήσει το φετινό τρένο της Νάπολι! Οι «βιόλα» προσπάθησαν να σταματήσουν τους Ναπολιτάνους, ωστόσο η ομάδα του Σπαλέτι είχε έτοιμη απάντηση. Ανατρέποντας το σκορ, οι «παρτενοπέι» πανηγύρισαν τη νίκη και παρέμειναν μόνοι, πρώτοι και ωραίοι!

Έπεσε μαχόμενη η Φιορεντίνα, απόλυτη Νάπολι με 7/7!

Σε ένα μοιρασμένο πρώτο ημίωρο, η Φιορεντίνα ήταν αυτή που κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ των γηπεδούχων, ο Λούκας Μαρτίνες έκανε με ψύχραιμο τρόπο το 1-0 (29′). Ο Λοσάνο δεν άφησε να περάσει πολλή ώρα από το πρώτο γκολ και θέλησε να ισοφαρίσει άμεσα (34′). Δεν υπολόγιζε όμως τον Ντραγκόφσκι, ο οποίος αρνήθηκε την προσπάθεια του Μεξικανού.

Από ήρωας, ο Μαρτίνες μετατράπηκε σε μοιραίος για τη Φιορεντίνα στο 36ο λεπτό. Ο Αργεντινός αμυντικός υπέπεσε σε πέναλτι, το οποίο κατόπιν VAR κατοχυρώθηκε στη Νάπολι. Άτυχος όμως στάθηκε ο σπεσιαλίστας της Νάπολι, Λορέντζο Ινσίνιε, με τον Ντραγκόφσκι να κάνει εντυπωσιακή επέμβαση. Η ατυχία του Πολωνού κίπερ όμως έφερε τη μπάλα στα πόδια του Λοσάνο, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1.

Παρά την παύση για το ημίχρονο, οι «παρτενοπέι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό. Και αυτή τη φορά το γκολ της ανατροπής ήρθε. Δραστήριος, ο Ραχμάνι με κεφαλιά στο 50ο λεπτό, νίκησε και αυτός τον Ντραγκόφσκι φέρνοντας τούμπα το παιχνίδι! Γκολ, που ίσως δικαιούταν βάσει εικόνας του ματς η Νάπολι.

Σε δύσκολη θέση πλέον, η Φιορεντίνα έπρεπε να κυνηγήσει ένα γκολ για να μπει και πάλι στο παιχνίδι. Τέρμα το οποίο λίγο έλειψε να πετύχει ο Μιλένκοβιτς στο 57′. Ο Ιταλιάνο έκανε αρκετές αλλαγές με λιγότερο από 30 λεπτά να απομένουν, θέλοντας να κλέψει έστω την ισοπαλία. Στιβαρή όμως, η Νάπολι έκοψε κάθε όνειρο της Φιορεντίνα να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Χωρίς να αστειευτούν, οι Ναπολιτάνοι κράτησαν στην άμυνα και πήραν μια δύσκολη νίκη. Νίκη η οποία την διατήρησε στην κορυφή της Ιταλίας με 21 βαθμούς, κρατώντας και το απόλυτο σε 7 παιχνίδια! Αποφασισμένη για Σκουντέτο φέτος η ομάδα του Σπαλέτι!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ