ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

«Ο Νεϊμάρ συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο παιδί»

«Βέλη» προς τον Νεϊμάρ έριξε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν, Εντουάρ Σίσε, τονίζοντας πως ο Βραζιλιάνος άσος συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο παιδί.

«Ο Νεϊμάρ συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο παιδί»

Η σχέση του Νεϊμάρ με την Παρί Σεν Ζερμέν έχει περάσει από διάφορα στάδια, μπαίνοντας πλέον στον πέμπτο χρόνο της. Οι απαιτήσεις για εκείνον ήταν εξ αρχής υψηλές, δεδομένου ότι αποτέλεσε την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία. Οι Παριζιάνοι «έσπασαν» τα ταμεία τους για τον Βραζιλιάνο, με την ελπίδα να τους οδηγήσει στο Champions League. Το δικό τους «Άγιο Δισκοπότηρο», το οποίο κυνηγούν όλα αυτά τα χρόνια. Μάλιστα τη σεζόν 2019-20 λίγο έλειψε να το καταφέρουν, με την Μπάγερν Μονάχου όμως να τους κερδίζει στον τελικό. Πλέον, βέβαια, ο ίδιος δεν «παλεύει» μόνος του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ήδη, ο Νεϊμάρ είχε δίπλα του τον Κίλιαν Μπαπέ από τον πρώτο του χρόνο στην Παρί. Ωστόσο, τώρα ήρθε να προστεθεί στους Παριζιάνους και ο Λιονέλ Μέσι, δημιουργώντας μια «φονική» τριάδα στην επίθεση. Οι εμφανίσεις του Βραζιλιάνου άσου τη φετινή σεζόν, όμως, δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές με αποτέλεσμα να βρεθεί ξανά στο επίκεντρο της κριτικής. Μάλιστα, ο παλαίμαχος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, Εντουάρ Σίσε, μιλώντας στην «Parisien» χαρακτήρισε «κακομαθημένο» παιδί τον 29χρονο, κατηγορώντας τον για τη στάση του από τη στιγμή που έγινε ηγέτης της ομάδας.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Νεϊμάρ

«Στην Παρί πήρε τα κλειδιά και κάποια στιγμή χάθηκε ο Νεϊμάρ»

Όπως τόνισε ο πάλαι ποτέ χαφ των Παριζιάνων (1997-2007), ο Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα λειτουργούσε ως κομμάτι του πλάνου και ουσιαστικά έπρεπε να εναρμονίζεται με όσα θέλει ο Μέσι στο γήπεδο. Κάτι που έκανε σωστά και γι’ αυτό οι δυο τους βρισκόταν με… κλειστά μάτια. Ωστόσο, στην Παρί ο ίδιος έλαβε τα «κλειδιά» της ομάδας και κάπου το έχασε. Βέβαια, ο Σισέ δεν παρέλειψε να αποθεώσει τον Βραζιλιάνο για την ποιότητα του. Τόνισε, όμως, πως πολλές φορές γίνεται σαν κακομαθημένο παιδί.

«Στην Μπαρτσελόνα ήταν ένα κομμάτι του συστήματος, αν και ντρίμπλαρε λίγο παραπάνω. Η δουλειά του ήταν να διασπάσει την άμυνα και να πασάρει την μπάλα στον “στρατηγό” Μέσι. Και το έκανε τόσο καλά που έγινε το alter ego του. Ωστόσο, στην Παρί του έδωσαν τα κλειδιά και τον άφησαν να κάνει ό,τι θέλει. Κι εκεί κάποια στιγμή χάθηκε εντελώς. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, δεν μπορούμε να πούμε κάτι γι’ αυτό, αλλά πολλές φορές γίνεται έναν κακομαθημένο παιδί, προσπαθεί να κάνει τα πάντα μόνος του», ανέφερε ο Σισέ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ