ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
Έσταξε… φαρμάκι για τη Μίλαν ο Τσαλχάνογλου: «Καλά να πάθουν!»
Παρί Σεν Ζερμέν: Μπαπέ και Ντεμπελέ «καθάρισαν» σε τρία λεπτά την Λοριάν! (vids)
Τσάβι και Μπαρτσελόνα συμφωνούν ότι… διαφωνούν!
Σοβάρεψαν τα πράγματα στη Λίβερπουλ: Έτοιμος για… τζίφρες ο Σλοτ!
Φέρντιναντ: «Άντρες… εναντίον αγοριών! Τους κατέστρεψε η Άρσεναλ…»
Μπαρτσελόνα: Οι πέντε «αστέρες» που δεν είναι προς πώληση!
Πρόεδρος La Liga: «Να είναι καλά το VAR! Μόνο έτσι δεν θα υπήρχε γκρίνια…»
Αρτέτα σε Ποτσετίνο: «Σε συμπαθώ πολύ! Έπρεπε να κερδίσεις όλα τα τελευταία ματς…» (vid)
Ακραία απόφαση της Μπαρτσελόνα – Πουλάει τον «ηγέτη» της… αλλά γκρινιάζει!
Μουνιαίν: «Μπιλμπάο, αγάπη μου αποχωρώ» – Αποχωρεί ο ηγέτης μετά από 15 χρόνια (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ligue 1

Την Ρεν δεν τη σκιάζει παριζιάνικη τριάδα καμιά! (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν παρατάχθηκε με τους Μέσι, Μπαπέ, Νεϊμάρ, αλλά η ψυχωμένη Ρεν την έκανε... φύλλο και φτερό, αναγκάζοντας την στην πρώτη ήττα της σεζόν (2-0).

Την Ρεν δεν τη σκιάζει παριζιάνικη τριάδα καμιά! (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν παρατάχθηκε για μια ακόμη φορά με την «φονική» τριάδα των Μέσι, Μπαπέ και Νεϊμάρ στη σύνθεση της. Όπως ακριβώς και στο ντέρμπι για το Champions League απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, η Ρεν δε… μάσησε. Η ομάδα του Μπρούνο Ζενέσιο έκανε μια παλικαρίσια εμφάνιση και «καθάρισε» τους Παριζιάνους, αναγκάζοντας τους στην πρώτη τους ήττα στη σεζόν (2-0). Ο Αργεντινός είχε δοκάρι και ο Γάλλος άσος ακυρωθέν γκολ. «Σκιά» του εαυτού του ο Βραζιλιάνος.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

«Σοκ» με το κλείσιμο του πρώτου μέρους για την Παρί 

Το πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης ήταν αρκετά μοιρασμένο για τις δύο ομάδες. Η Ρεν ήταν αυτή που απείλησε πρώτη, πάντως, στο 8ο λεπτό. Ο Λαμπόρντ πλάσαρε από το ύψος της περιοχής, με τον Ντοναρούμα να μπλοκάρει σταθερά. Οι γηπεδούχοι άρχισαν να παίρνουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 21′ έφτασαν κοντά στο γκολ. Ο Σουλεμάνα έκανε έναν «κεραυνό» από πλάγια θέση, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Η Παρί «απάντησε» στις ευκαιρίες μόλις δύο λεπτά αργότερα. Ο Μέσι έκανε το γύρισμα από αριστερά στον Νεϊμάρ, αλλά το τελείωμα του ήταν τραγικό από εξαιρετική θέση.

Στο 31′ οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν ακόμα πιο κοντά στο γκολ. Ο Μέσι εκτέλεσε απευθείας φάουλ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Γκομίς. Δώδεκα λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων πρόλαβε τελευταία στιγμή να διώξει την πάσα του Νεϊμάρ προς τον Μπαπέ, που βρισκόταν προ κενής εστίας. Με την συμπλήρωση των 45 λεπτών στο ματς, όμως, η Ρεν πήρε το προβάδισμα. Ο Σουλεμάνα έκανε την σέντρα από αριστερά και ο επερχόμενος Λαμπόρντ με πλασέ νίκησε τον Ντοναρούμα για το 1-0 με τη λήξη του πρώτου μέρους!

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Παρί

Γκολ και με το… καλησπέρα στο δεύτερο ημίχρονο για τη Ρεν

Μάλιστα, με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, η Ρεν σκόραρε ξανά. Σχεδόν με τη… σέντρα, ο Λαμπόρντ έκανε τη σέντρα από τα δεξιά στο ύψος του πέναλτι και ο Τε με πλασέ έκανε το 2-0!  Η Παρί προσπάθησε να αντιδράσει και στο 60′ ο Νεϊμάρ δεν πρόλαβε οριακά την εξαιρετική μπαλιά του Μέσι. Δύο λεπτά αργότερα, οι γηπεδούχοι πλησίασαν και πάλι, όμως, στο γκολ. Ο Σουλεμάνα συνέκλινε από αριστερά και σούταρε, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Ντοναρούμα. Οι Παριζιάνοι προσπαθούσαν να αντιδράσουν και στο 70′ ο Μπαπέ έφυγε στην πλάτη της άμυνας, αλλά πλάσαρε ψηλά άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μέσι εκτέλεσε και πάλι φάουλ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το δοκάρι. Το παιχνίδι δεν «έκρυβε» άλλες συγκινήσεις μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, με τη Ρεν να επικρατεί με 2-0. Έτσι, έσπασε το απόλυτο νικών της Παρί Σεν Ζερμέν στο γαλλικό πρωτάθλημα, το οποίο έφτασε τις οκτώ νίκες. Οι Παριζιάνοι έμειναν στους 24 βαθμούς έπειτα από 9 παιχνίδια, όντας βέβαια μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία και στο +6 από τη δεύτερη Λανς. Από την άλλη η Ρεν πανηγύρισε την τρίτη της νίκη στη σεζόν, έφτασε τους 12 βαθμούς κι ανέβηκε στην 7η θέση. Παράλληλα, συνέχισε την εξαιρετική της παράδοση κόντρα στην Παρί, από την οποία έχει να ηττηθεί εντός έδρας από τον Σεπτέμβριο του 2018.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ρεν (Μπρούνο Ζενέσιο): Γκομίς, Τραορέ, Ομαρί, Αγκέρντ, Μέλινγκ, Μπουριζό (75′ Ασινιόν), Μαρτέν (75′ Σανταμαρία), Τε (87′ Ουγκοτσούκβου), Σουλεμάνα, Λαμπόρντ, Τεριέ (75′ Ζιρασί).

Παρί Σεν Ζερμέν (Μαουρίτσιο Ποκετίνο): Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Μέντες, Γκείγ (75′ Ερέρα), Βεράτι (75′ Βαϊνάλντουμ), Ντι Μαρία, Νεϊμάρ (75′ Ικάρντι), Μπαπέ, Μέσι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ