ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Ζλάταν: «Χωρίς το ποδόσφαιρο θα ήμουν ένα κοινός κακοποιός»

Μιλώντας σχεδόν για τα... πάντα στη ζωή του, ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς παραχώρησε μια υπέροχη συνέντευξη στο κανάλι της Μίλαν.

Ζλάταν: «Χωρίς το ποδόσφαιρο θα ήμουν ένα κοινός κακοποιός»

Συγκίνηση προκάλεσε μέσα από τα λόγια του για τον εορτασμό των 40ων γενεθλίων του ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Μιλώντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια αλλά και τον δικό του… ιδιαίτερο τρόπο, ο Ζλάταν μίλησε για όλα. Από τη ζωή στα γκέτο, στις πρώτες επιτυχίες και τα άτομα που στιγμάτισαν περισσότερο τη ζωή του, ο Σουηδός αναφέρθηκε στα πάντα.

Γενέθλια έχει σήμερα ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς των τελευταίων ετών. Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς έχει καταφέρει στην καριέρα του πράγματα που ελάχιστοι έχουν πετύχει και οι περισσότεροι απλά… ονειρεύονται. Ένας πραγματικός μαχητής, ο Σουηδός σούπερ σταρ δεν έχει κερδίσει τίποτα στη ζωή του με ευκολία. Για τα πάντα έπρεπε να παλέψει. Για αυτά τα θέματα και ακόμα μερικά, ο Ζλάταν αναφέρθηκε στο κανάλι της Μίλαν.

Αγαπημένος του Ζλάταν ο Καπέλο, καλύτερος συμπαίκτης ο Βιεϊρά!

«Σήμερα είμαι ο πιο ήσυχος Ζλάταν που υπήρξε ποτέ» ξεκίνησε λέγοντας μεταξύ σοβαρού και αστείου ο Ιμπραΐμοβιτς. «Κάθε μια στο τόσο όμως, είμαι για λίγο ο παλιός Ζλάταν. Είμαι πιο έμπειρος από ποτέ και για αυτό συμπεριφέρομαι διαφορετικά, τόσο μέσα στο χορτάρι. όσο και εκτός. Δεν χρειάζεται πια να είμαι βιαστικός και να κάνω σαν… τρελός πλέον».

Αναφερόμενος στα δύσκολα παιδικά του χρόνια, ο Ίμπρα θυμήθηκε τον παλιό Ζλάταν, ο οποίος τη γλύτωσε από το ποδόσφαιρο. Ωστόσο, ο Σουηδός δεν αρνήθηκε το ότι τα γκέτο τον βοήθησαν να μεγαλώσει και να γίνει ο άντρας που είναι σήμερα. «Υπάρχει ακόμα πολύ από το γκέτο μέσα μου, αν όχι όλο. Μεγάλωσα σε αυτές τις περιοχές και ήταν σαν παράδεισος για εμένα. ΄Μπορείς να βγάλεις το αγόρι από το γκέτο, όχι όμως το γκέτο από το αγόρι».

Σε ερώτηση για το αν δεν γινόταν ποδοσφαιριστής, ο Ζλάταν ήταν αφοπλιστικός. «Μάλλον ένας κοινός κακοποιός στον δρόμο. Έχω πάρει τηλέφωνο πολλούς παλιούς μου φίλους και δεν έχω λάβει απάντηση. Δεν ξέρω καν αν ζουν πλέον». Απάντηση που λέει πολλά για το πως μεγάλωσε ο Ζλάταν.

Ακόμα, αναφέρθηκε και στον Φάμπιο Καπέλο, έναν άνθρωπο που τον έχει επηρεάσει πολύ στη ζωή του. «Ο Καπέλο είναι ο προπονητής που με άλλαξε περισσότερο από κάθε άλλον. Είχε διαφορετική φιλοσοφία, θα με «ξέσκιζε» και θα μου έβαζε φωτιά! Δεν μπορούσα να καταλάβω τι ήθελε από εμένα. Τη μια θα έλεγε ότι είμαι ο καλύτερος, την άλλη ότι είμαι ο χειρότερος. Αυτός όμως με έκανε καλύτερο και πλέον το σέβομαι». Ως αγαπημένο του συμπαίκτη, ο Ζλάταν παρουσίασε τον ηγετικό, Πατρίκ Βιεϊρά. «Έχω παίξει με τους καλύτερους, όμως αυτός που με έκανε καλύτερο είναι ο Βιεϊρά. Πάντα ήθελε περισσότερα. Έπαιζε πάντα στο τέρμα και άκουγα τις συμβουλές του».

Τέλος, αποκάλυψε την πηγή της δύναμης του, που στα 40 παίζει ακόμα σαν 20άρης! Αυτή δεν ήταν φυσικά καμία άλλη πέρα από τα πάντα πλούσια… μαλλιά του!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ