ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

BLOG Μπαρτσελόνα: Έχεις ένα ευρώ να διώξουμε τον Κούμαν;

Ναι τα οικονομικά της Μπαρτσελόνα μοιάζουν αντίστοιχα με του ελληνικού χρέους αλλά δεν χωρούν οπαδικά, συνδράμετε άπαντες και σώστε έναν συνάνθρωπο από τον εξευτελισμό.

BLOG Μπαρτσελόνα: Έχεις ένα ευρώ να διώξουμε τον Κούμαν;

Το πράγμα φαινόταν πως θα στράβωνε! Η Μπαρτσελόνα για όσους την έζησαν πριν τα χρόνια της απογείωσης έδειχνε να οδηγείτε στα βράχια. Η διοίκηση Μπαρτομέου έκανε τα πάντα για να αλλάξει το dna της. Να συνδυάσει το οικογενειακό κλίμα, τη Masia και το πηγαίο ταλέντο και τη χρυσόσκονη. Δαπανηρές μεταγραφές, υπέρογκα κοστολόγια που δεν μπορούσε να δικαιολογήσει ούτε οικονομικά ούτε αγωνιστικά.

Ποδοσφαιριστές που ήρθαν στο Καμπ Νου και στοίχισαν στους Καταλανούς νούμερα που μέχρι πριν λίγα χρόνια φάνταζαν ουτοπικά. Γκριεζμάν, Κουτίνιο, Ντεμπελέ είναι οι… κράχτες αυτής της οικονομικής καταδίκης. Μαζί τους πολλοί ποδοσφαιριστές ακόμη των 40+ εκατομμυρίων ευρώ που πάτησαν Βαρκελώνη όμως εξαρχής γνώριζαν πως δεν θα ταίριαζαν στην ομάδα. Λάθη αλλεπάλληλα και παραδοχή καμιά.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Ο Μπαρτομέου έβλεπε την καταστροφή να έρχεται αλλά ατάραχος στεκόταν στον θρόνο του. Μετά ήρθε το… ξήλωμα όσων δόξασαν αυτή τη φανέλα, την ανέβασαν ψηλά και προκάλεσαν πολλάκις ανατριχίλα στους «μπλαουγκράνα» οπαδούς. Πρώτος και καλύτερος ο Λουίς Σουάρες. Βλέπετε, για τον κύριο Κούμαν ο Ουρουγουανός δεν ήταν αρκετός. Για τον Σιμεόνε και την Ατλέτικο και για τον κόσμο όλων βέβαια υπάρχει αντίθεση γνώμη. Προχωράμε. Αλλαγής στα διοικητικά. Από τον Μπαρτομέου πάμε στον Λαπόρτα. Τον άνθρωπο που ξέρει όσο λίγοι τα ενδότερα αυτού του συλλόγου.

Ο Μπαρτομέου την αρχή αλλά και ο Κούμαν την ταφόπλακα στην Μπαρτσελόνα

Επέστρεψε ο Λαπόρτα, παρέμεινε όμως η θλίψη! Το καλοκαίρι ο Λιονέλ Μέσι με δάκρυα στα μάτια είπε το «αντίο» στην οικογένεια του, τη δική του Μπαρτσελόνα. Η φυγή του στοίχισε στα πάντα στον σύλλογο. Πάνω απ’ όλα όμως το κενό του φάνηκε και φαίνεται μέρα με την ημέρα στο αγωνιστικό κομμάτι. Εκεί που ο προπονητής Ρόναλντ Κούμαν τα έχει κάνει… θάλασσα. Η Μπαρτσελόνα μίκρυνε στα χέρια του. Ναι ο Ολλανδός έχει δίκιο όταν αναφέρει πως οικονομικά δεν μπορούσε να έχει καλύτερο υλικό. Αλλά το υπόλοιπο κομμάτι, το αγωνιστικό, με τα υλικά που έχει είναι ευθύνη όλη δική του. Μπαρτσελόνα Κούμαν

Οπότε φθάνουμε στο σήμερα! Η κατάντια στην καταλανική ομάδα έχει φθάσει στο απροχώρητο! Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Λαπόρτα πλέον έχει πεισθεί – επιτέλους – πως ο Κούμαν δεν κάνει καλό στην ομάδα. Αδυνατεί όμως να του πει το αντίο μιας και η αποζημίωση των 13 εκατομμυρίων ευρώ στέκεται σαν βαρίδι στον σβέρκο του.

Η λύση όμως αγαπητέ Χουάν έρχεται από εμάς, από την Ελλάδα. Ένα IBAN… δρόμος ώστε να αφήσει ο Ολλανδός το Καμπ Νου και να καθίσει κάπου αλλού, να του ταιριάζει καλύτερα. Η Μπαρτσελόνα θέλει Τσάβι και υπομονή. Τσάβι και υπομονή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ