ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Οι επιστροφές κάνουν την Μπαρτσελόνα να ελπίζει!

Η Μπαρτσελόνα είναι απογοητευτική το τελευταίο διάστημα, αλλά η επιστροφή των Φάτι, Άλμπα, Πέδρι στο 100% του ρυθμού τους, αλλά και η είσοδος τον Αγκουέρο και Ντεμπελέ στη σεζόν της δίνει ελπίδα.

Οι επιστροφές κάνουν την Μπαρτσελόνα να ελπίζει!

Η Μπαρτσελόνα τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση. Κάτι που είχε αρχίσει να φαίνεται ήδη από την περσινή σεζόν. Βέβαια, τότε κατάφεραν να κατακτήσουν το Κύπελλο Ισπανίας. Κάτι που εν μέρει «έκρυψε» για λίγο τα υπόλοιπα προβλήματα, αφού η χρονιά σε πρωτάθλημα και Champions League δεν ήταν καλή. Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα το καλοκαίρι, με την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι έπειτα από 17 ολόκληρα χρόνια. Ο Αργεντινός ήταν η «όαση» των Καταλανών όταν τα πράγματα δυσκόλευαν, αλλά χωρίς αυτόν η κατάσταση έγινε αφόρητη.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Κάτι που είναι εμφανές στη φετινή σεζόν. Η Μπαρτσελόνα παιχνίδι το παιχνίδι απογοητεύει όλο και περισσότερο. Ο Ρόναλντ Κούμαν μένει μέχρι να… φύγει, αφού θεωρείται σχεδόν απίθανο να αντιστρέψει το κλίμα. Άλλωστε, μετά την ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης (2-0), οι «μπλαουγκράνα» έπεσαν στην 9η θέση της La Liga. Ωστόσο, σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», στις τάξεις των Καταλανών υπάρχει ακόμη αισιοδοξία, η οποία βασίζεται στις επιστροφές κομβικών τους παικτών τον Οκτώβριο.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μπαρτσελόνα

Ποιους περιμένει να γυρίσουν η Μπαρτσελόνα

Όπως τονίζει το εν λόγω Μέσο, ο Κούμαν και οι συνεργάτες του έπεισαν τον Λαπόρτα να τους δώσει μια ακόμα ευκαιρία, παίζοντας αυτό το «χαρτί». Ότι δηλαδή η Μπαρτσελόνα δεν αποδίδει ακόμη, γιατί αρκετοί βασικοί της παίκτες είτε είναι τραυματίες, είτε δεν είναι ακόμη στο 100% της απόδοσης τους. Στην πρώτη κατηγορία φυσικά εντάσονται οι Σέρχιο Αγκουέρο και Ουσμάν Ντεμπελέ. Αμφότεροι δεν έχουν καταφέρει ακόμη να αγωνιστούν μες τη σεζόν. Ο Αργεντινός είναι σχεδόν έτοιμος να παίξει, κάτι που αναμένεται να γίνει μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων. Από την άλλη, ο Γάλλος αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα στο τέλος του μήνα και να δρομολογήσει την επιστροφή του.

Από την άλλη στη δεύτερη κατηγορία βρίσκονται τα ονόματα των Άνσου Φάτι, Τζόρντι Άλμπα και Πέδρι. Ο Ισπανός μπακ ταλαιπωρήθηκε από έναν μικροτραυματισμό και η διακοπή είναι η τέλεια ευκαιρία να επιστρέψει. Κάτι που ισχύει και για τον συμπατριώτη του μέσο, που αντιμετώπισε πανομοιότυπο θέμα και αναμένεται να μπει στις προπονήσεις της ομάδας σε λίγες ημέρες. Από την άλλη, όσον αφορά το νέο νούμερο «10» της Μπαρτσελόνα, ο ίδιος ακόμη δεν είναι στο 100%. Κάτι αναμενόμενο αν αναλογιστεί κανείς ότι έχασε όλη την περσινή σεζόν. Σταδιακά, όμως, δείχνει να βρίσκει τα πατήματα του. Αυτό τόνισε και ο Κούμαν στον Λαπόρτα, ευελπιστώντας πως οι επιστροφές αυτές θα αλλάξουν την εικόνα της ομάδας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ