ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπέλινγχαμ: «Δεν υπάρχει πίεση, ευθύνη και ευλογία να παίζεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Οι οπαδοί της Παρί δεν θέλουν τον Νεϊμάρ βασικό! (pic)

Ο Νεϊμάρ παρουσιάζει ένα απογοητευτικό πρόσωπο στο ξεκίνημα της σεζόν και σε δημοσκόπηση σχεδόν το 70% των οπαδών της Παρί Σεν Ζερμέν τον έθεσε εκτός ενδεκάδας.

Οι οπαδοί της Παρί δεν θέλουν τον Νεϊμάρ βασικό! (pic)

Η μέχρι τώρα καριέρα του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν έχει περάσει από πολλά στάδια. Αρχικά, ο ίδιος αποκτήθηκε ως ο… Μεσσίας. Ο άνθρωπος που θα έφερνε τους Παριζιάνους στην κορυφή της Ευρώπης. Άλλωστε, γι’ αυτό δαπάνησαν 222 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Μπαρτσελόνα. Ο στόχος του Champions League, όμως, δεν έχει έρθει ακόμη. Ειδικά στα πρώτα χρόνια της παρουσίας του εκεί, ο Βραζιλιάνος δέχτηκε αρκετή κριτική για τις εμφανίσεις του από τους οπαδούς του συλλόγου. Ωστόσο, με την συμμετοχή στον τελικό της διοργάνωσης τη σεζόν 2019/20, οι «φωνές» κόπασαν, ακόμα κι αν πέρσι η γαλλική ομάδα αποκλείστηκε στα ημιτελικά.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Το φετινό καλοκαίρι, βέβαια, έφερε τεράστιες ελπίδες στην Παρί. Κι αυτό γιατί δίπλα στους Νεϊμάρ και Μπαπέ ήρθε να προστεθεί ο Λιονέλ Μέσι, χώρια φυσικά και των υπολοίπων «αστεράτων» μεταγραφών της ομάδας. Ωστόσο, μέχρι στιγμής η «φονική» τριάδα των Παριζιάνων δεν έχει καταφέρει να βρει ρυθμό. Κάτι που εν πολλοίς οφείλεται και στον Βραζιλιάνο άσο, οι εμφανίσεις του οποίου είναι απογοητευτικές. Κάτι που έφερε εκ νέου κράξιμο προς το πρόσωπο του. Μάλιστα, σε δημοσκόπηση της Equipe για αν θα πρέπει να ξεκινάει στην ενδεκάδα σχεδόν 7 στoυς 10 ψήφισαν εναντίον του.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ απογοητεύει και ο κόσμος της Παρί το βλέπει

Πιο συγκεκριμένα, το «όχι» στο ερώτημα για την παρουσία του Νεϊμάρ πήρε συνολικά 67%. Από την άλλη αυτοί που θεωρούν πως ο Βραζιλιάνος φτάνουν μετά βίας το 28%, ενώ το υπόλοιπο 5% αποφάσισε να μην πάρει θέση. Πάντως, είναι σχεδόν βέβαιο πως έπαιξε ρόλο και η εμφάνιση του κόντρα στη Ρεν. Εκεί όπου η Παρί ηττήθηκε για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν, με τον Βραζιλιάνο άσο να είναι πραγματικά απογοητευτικός και να αντικαθίσταται στο 76′ από τον Ικάρντι.

Ωστόσο, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως ο Νεϊμάρ βρίσκεται σε κάκιστη κατάσταση. Άλλωστε, από το ξεκίνημα της σεζόν είχε εμφανιστεί με… κοιλίτσα σε παιχνίδι της εθνικής Βραζιλίας, με τον ίδιο βέβαια να κάνει χαβαλέ με το γεγονός. Ο 29χρονος άσος μετράει μόλις 1 γκολ και 2 ασίστ σε 7 παιχνίδια, ενώ η εικόνα του στα κρίσιμα ματς της Παρί ως τώρα ήταν απελπιστική. Φυσικά, η ποιότητα του Βραζιλιάνου δεν χωράει αμφισβήτησης. Αν, όμως, συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο τότε δεν αποκλείεται ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο να «ακούσει» τον κόσμο της ομάδας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ