Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δεν αρνείται τις φήμες περί Ρεάλ ο Καβάνι
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δεν αρνείται τις φήμες περί Ρεάλ ο Καβάνι

Ο Έντισον Καβάνι μίλησε στο ESPN για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης και δεν έδειξε να αρνείται κάτι για την ώρα...

05.10.2021 | 23:53

Ο Έντισον Καβάνι βρίσκεται στην Ουρουγουάη για τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα. Ο επιθετικός της «σελέστε» και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να βρίσκεται στα υπόψιν της Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό υποστηρίζουν διάφορα μέσα ενημέρωσης εδώ και καιρό.

Η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουνάιτεντ εκ των πραγμάτων θα δυσκόλευε τον Καβάνι. Με την έννοια ότι ο τελευταίος θα έβλεπε τον χρόνο συμμετοχής του να μειώνεται. Όπως έχει συμβεί, μιας και έχει παίξει σε μόλις τρία από τα επτά παιχνίδια στην Premier League, με 104 λεπτά συμμετοχής. Συν τοις άλλοις, ο Ρονάλντο τού πήρε και το Νο. 7, με τον Καβάνι να παίρνει το «21», αριθμό που φορά στην εθνική Ουρουγουάης.

Ο έμπειρος επιθετικός φαίνεται πως αποτελεί στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Μαδριλένοι ξέρουν πως το συμβόλαιο του παίκτη τελειώνει του χρόνου και θα είχαν μια εξαιρετική λύση για την επίθεσή τους. Αν και ο Καβάνι έχει «πατήσει» τα 34, θα μπορούσε να δώσει το εύκολο γκολ στη Ρεάλ, πέραν του Μπενζεμά.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Τι λέει ο Καβάνι για τη Ρεάλ

Ο Καβάνι μίλησε στο ESPN για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι. Και εμφανίστηκε διπλωματικός, αλλά σε καμία περίπτωση δεν διέψευσε τα όσα ακούγονται. «Είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για το οτιδήποτε.

Η σεζόν μόλις άρχισε. Τα σενάρια είναι λογικό να υπάρχουν γενικά. Δημιουργείται πολλή συζήτηση, αλλά το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο καμιά φορά. Το σημαντικό είναι να είσαι προετοιμασμένος όταν έρθει η σειρά σου. Εσύ θέλεις πάντα να παίζεις, θέλεις να είσαι εκεί για πάντα, αλλά αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτομαι ή ενεργώ.»

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version