Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Φαντασμαγορική αποκάλυψη του logo για το Euro 2024! (vid)
Ευρώπη

Φαντασμαγορική αποκάλυψη του logo για το Euro 2024! (vid)

Αποκαλύφθηκε με θεαματικό τρόπο στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου το λογότυπο για το UEFA Euro 2024 που θα διεξαχθεί στη Γερμανία.

05.10.2021 | 22:50

Η Γερμανία θα είναι η χώρα που θα διοργανώσει το επόμενο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. To UEFA Euro 2024 θα διεξαχθεί ξανά σε μία χώρα για πρώτη φορά μετά το 2016. Τη διοργάνωση τότε την είχε αναλάβει η Γαλλία, όπου η εθνική της ομάδα ηττήθηκε στον τελικό του Παρισιού από την Πορτογαλία.

Σε τρία χρόνια θα λάβει χώρα το επόμενο Euro και το βράδυ της Τρίτης (5/10) έγινε γνωστό το logo της διοργάνωσης. Ο τρόπος που παρουσιάστηκε το λογότυπο ήταν αν μη τι άλλο φαντασμαγορικός. Και απαθανατίστηκε μέσω ενός πεντάλεπτου βίντεο από την UEFA η οποία το ανάρτησε στα social media.

Να αναφέρουμε πως η Γερμανία είχε δώσει μάχη με την Τουρκία κυρίως για την ανάληψη της διοργάνωσης. Οι Γερμανοί υπερνίκησαν τους Τούρκους και θα διοργανώσουν εκείνοι το Euro. Από τις 14 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου θα έχουμε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Οι αγώνες του θα διεξαχθούν σε δέκα πόλεις.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του logo για το Euro 2024 που έγινε στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.

Τέτοιο Instagram έχεις ξαναδεί; Πάμε στοίχημα όχι! Οι… εικόνες μιλάνε από μόνες τους! 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version