ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ στο δρόμο του υπερταλαντούχου Αντεγιέμι!

Να μπει στο μάτι του παίκτη και να προλάβει τα υπόλοιπα μεγαθήρια επιδιώκει η Λίβερπουλ. Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει μαγευτεί από τις επιδόσεις του εκπληκτικού Καρίμ Αντεγιέμι.

Η Λίβερπουλ στο δρόμο του υπερταλαντούχου Αντεγιέμι!

To πρόσφατο καλοκαίρι πέρασε στα… ψιλά για τη Λίβερπουλ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ εκτός του Κονατέ παρέμεινε σιωπηλή στο μεταγραφικό παζάρι. Ο ταλαντούχος αμυντικός μέχρι… χθες της Λειψίας ήταν και η μοναδική προσθήκη για τους «Κόκκινους». Η Λίβερπουλ ξεκίνησε τη τρέχουσα σεζόν και βαδίζει σε αυτή αρκετά καλά. Πρώτη στον όμιλο της στο Champions League με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλό της. Δεύτερη και μοναδική αήττητη στην Premier League μετά από επτά αγώνες.

Ο τεχνικός του βρετανικού συλλόγου, Γιούργκεν Κλοπ βλέπει την ομάδα του να ρολάρει στα παιχνίδια. Οι «Κόκκινοι» χωρίς σημαντικές απουσίες αποδίδουν εξαιρετικά μέχρι στιγμής όμως πάντοτε θα ψάχνουν τρόπο να γίνουν ακόμη καλύτεροι. Διοίκηση και προπονητής ξέρουν πως τον Ιανουάριο θα μπορούν να βγουν στις αγορές για να καλύψουν τα όποια κενά.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Παράλληλα όπως όλοι οι μεγάλοι έτσι και η Λίβερπουλ δε σταματάει στιγμή να σκανάρει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη για νέα ταλέντα. Οι «Κόκκινοι» σύμφωνα με το Sky Germany έχουν ήδη εντοπίσει το νέο λαμπερό αστέρι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Αυτός δεν είναι άλλος από τον υπερταλαντούχο επιθετικό της Σάλτσμπουργκ, Καρίμ Αντεγιέμι.

Πρώτη κρούση της Λίβερπουλ για Αντεγιέμι

Ο 19χρονος επιθετικός έχει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να καθηλώσει τους πάντες με τις επιδόσεις του. Ο πιτσιρικά αποτελεί βασικό όπλο της επίθεσης της ομάδας της Red Bull. Και πως αλλιώς αφού ήδη σε 14 παιχνίδια συνολικά μετράει έντεκα τέρματα. Η εκτελεστική του δυνότητα έχει προκαλέσει τεράστια εντύπωση στα μεγαθήρια της Ευρώπης. Η Λίβερπουλ εξαρχής ήθελε να αποκτήσει έναν εξελίξιμο επιθετικό και ο Αντεγιέμι φαντάζει ως η ιδανική περίπτωση.

Το ρεπορτάζ των Γερμανών αναφέρει πως ήδη ο βρετανικός σύλλογος έχει προσεγγίσει την Σάλτσμπουργκ. Το ποσό που φημολογείται πως δόθηκε από τους «Κόκκινους» στους Αυστριακούς ξεπερνάει τα 25 εκατομμύρια ευρώ. Το νούμερο αυτό όπως αναμενόταν απορρίφθηκε από την ομάδα του Αντεγιέμι. Η Λίβερπουλ όμως με αυτόν τον τρόπο πέρασε το μήνυμα πως θέλει να μπει πρώτη στην κούρσα για τον νεαρό Γερμανό.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ