ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
Τζο Κόουλ: «Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!
Η Τσέλσι βρήκε τον αντικαταστάτη του Τιάγκο Σίλβα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Κάνει… all in μήπως κρατήσει τον Χάαλαντ η Ντόρτμουντ!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα αποχωρήσει από την Ντόρτμουντ το καλοκαίρι, αλλά η γερμανική ομάδα ετοιμάζεται να κάνει... all in μήπως του αλλάξει γνώμη.

Κάνει… all in μήπως κρατήσει τον Χάαλαντ η Ντόρτμουντ!

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι αναμφίβολα από τους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο. Κάτι που επιβεβαιώνει συνεχώς και ο ίδιος με τις εμφανίσεις του. Τα τελευταία 2,5 χρόνια, απ’ όταν δηλαδή έκανε το… ξεπέταγμα του, ο Νορβηγός φορ «πυροβολεί» ασταμάτητα. Ήδη πέρσι μέτρησε 41 γκολ και 12 ασίστ σε 41 παιχνίδια με την Ντόρτμουντ, οδηγώντας την στην κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας και στην τετράδα της Bundesliga. Φέτος, ο νεαρός φορ συνέχιζε στον ίδιο ρυθμό μέχρι τον πρόσφατο τραυματισμό του. Μετράει μέχρι στιγμής 11 γκολ και 4 ασίστ σε μόλις 8 ματς, όντας σε εκπληκτική κατάσταση.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Βέβαια, ο τραυματισμός του έχει αφήσει τον Χάαλαντ εκτός αγωνιστικής δράσης από τα τέλη Σεπτεμβρίου. Ο ίδιος προετοιμάζεται για την επιστροφή του, αλλά την ίδια στιγμή βρίσκεται εν μέσω ουκ ολίγων φημών για το μέλλον του. Άλλωστε, οι εμφανίσεις του έχουν προσελκύσει από πέρσι τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες ως «μνηστήρες». Μάλιστα, ο ίδιος θεωρείται σχεδόν… βέβαιο πως θα αποχωρήσει από την Ντόρτμουντ το ερχόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, σύμφωνα με την «Bild», οι Βεστφαλοί ετοιμάζονται να του προσφέρουν ένα τεράστιο συμβόλαιο, ελπίζοντας πως θα τον πείσουν τελικά να παραμείνει.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Χάαλαντ

Δίνει σχεδόν τα διπλά λεφτά στον Χάαλαντ η Ντόρτμουντ

Όπως αναφέρει το γερμανικό Μέσο, οι απολαβές του Χάαλαντ μέχρι σήμερα φτάνουν τα 8 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Από τη μεριά της η Ντόρτμουντ είναι διατεθειμένη να φτάσει στα 15 εκατομμύρια ευρώ, σχεδόν διπλασιάζοντας το ποσό που λαμβάνει ο Νορβηγός φορ. Κάτι που αν μη τι άλλο θα δείξει και την επιθυμία της γερμανικής ομάδας να τον κρατήσει. Βέβαια, αυτό δε σημαίνει πως ο ίδιος θα «δεθεί» για πάντα στον σύλλογο. Άλλωστε, όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, ο αρχικός στόχος είναι μείνει τουλάχιστον ως το καλοκαίρι του 2023 και… βλέπουμε.

Παράλληλα, η Ντόρτμουντ φαίνεται πως έχει σκεφτεί και τον τρόπο για να βρεθούν τα χρήματα του συμβολαίου του Χάαλαντ. Βλέπετε, η συμφωνία του Νορβηγού με τη «Nike», η οποία του δίνει τον εξοπλισμό του, λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Έτσι, η «Puma», που αποτελεί χορηγό του γερμανικού συλλόγου, είναι διατεθειμένη να επενδύσει κάποια χρήματα για την παραμονή του. Βέβαια, η ρήτρα των 80 εκατομμυρίων ευρώ για το καλοκαίρι του 2022 θα συνεχίσει να υπάρχει, εκτός και αν ο νεαρός φορ δεχτεί την διαγραφή της. Όπως και να έχει η Ντόρτμουντ έχει αποφασίσει να κάνει… all in, και πλέον απλά ελπίζει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ